2020 Şubat Anneleri

Kızlar anahtarsız ne kadar kullanabilir bilen var mi ya. Muhtemelen eşim iner inmez binip çalıştırmış. Anahtarın belli bir çekim alanı var. Dışına çıkınca sürekli ötüp durması lazım diye biliyoruz ama araba buhar oldu.

Yanlış yere park ettiyseniz çekilmiş olabilir mi?

Yanlış yere park ettiyseniz çekilmiş olabilir mi?
Eşim sürekli park ediyor oraya. 5dakika yumurta alıp çıkacakmış. Muhtemelen profesyonel birileri çaldı. Araba anahtarsız çalışıyor cebinizde anahtar olması yeter . Eşim uzaklaşmadan kapıları açıp çalıştırmış olmalılar. Ama böyle ne kadar giderler bilmiyoruz.

ne zaman ayrılıyorsun canım? benim 1 hafta daha kaldı, artık işe gelmek zulum resmen
benim de bugünü saymazsak son 6 iş günüm canım, haftaya perşembe son günüm, ben de çok bunaldım artık ya sorma, elimde bi iş var olmasa izin alacaktım ama bitirmem lazım gitmeden

Kızlar araba çalıştıktan benzin bitene kadar gidiyormuş. Maalesef bizim araba LPG +benzin depo hep dolu olur. Bugün bir tane daha çalmışlar. Çok profesyonelce çalıntı olmaz bulunur demişler ama Allah bilir yinede.

çok geçmiş olsun yaa

Geçmiş olsun canım anahtarsiz calistiysa gider çekim alanı içinde olduğunuz için stop edene kadar diye biliyorum tabi her aracın anahtarsiz çalışma sistemi farklı olabilir kapıları kilitlememiş mi eşin

Aaa çok geçmiş olsunnn çıkar inşallah en kısa zamanda

Aaa gerçekten çok ilginç yaa artık her türlü yöntemini buluyorlar canım umarım bir an önce bulunur ya

Tam olarak hatırlamıyor. Çok merkezi bir yer. Araba benzin bitene kadar gidermiş Toyota servisine sormuş ve benzin full muş. Kamera kayıtlarına bakmışlar net birşey anlatmıyor. eşim çok rahat işe gidicem şimdi diyor.

Çok güzel canım maşallah
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bulunur

A Alisdendef ne kadar rahat esin :S ay insallah hemen bulunur valla. Beddua ediyorum hep boylelerine. Bizim apartmanda da kapinin onunden komsumuzun arabasi calinmisti seneler once haberdar et. Allahtan hemen farkettinz kameralarla tsakip edilip kolayca bulunur trafikte

Selam kızlar bende kontrolden geldim tabiki yüzünü göremedik yine nst sancı çıkmadı fakat bu ayı çıkarmamız gerekiyor ay sonuna kadsr bir aksilik olmaz ise ocak biter bitmez inşallah bekletemem fazla dedi.yalnız kilosu 2500 ay sonuna kadar 3 olursa iyi.sizce alırmı okadar

Ay allahım yaaaa çok geçmiş olsun bende diyorum ne diyo bu kızlar ay inşallah bi an önce bulunur

İşe gitmemiş günahını aldım bir arkadaşı ile arabayı arıyormuş.!

Alir cnm kilosu cok normal. 2000 di benimde 32 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…