Öyle deme her çocuğun genetiği mayası farklıMasaAllah sanirim bunlari okudukca tedirgin oluyorum benimki kilo almiyo gibi geliyo gozume
Tabikide oyle ama burda genelde 35 haftada kontrole gidenler 2600 2800 demis kilosuna ben 32+6 da gittim 2036ydi 35te gel bir daha dedi bakalim 2 haftada ne kadar aldi cok merak ediyorum 35 haftalari okuyuncaÖyle deme her çocuğun genetiği mayası farklı
Benİm ilk bebeğim minicikti kızım 40. Haftada doğmasına rağmen 2 kg oldu. Son hafta enfeksiyon geçirmiş anne karnında ondan önce 2750 idi. Doktor merak etme kilolu bebekten daha İyi gelişir dedi. Maşallah şimdi 9 yaşında boylu poslu yaşıtlarına göre uzun. Hem de ben ve eşim kısayız (160 ben 174 eşim) kızım 43 doğmuştu şimdi boydan iki yaş büyük alıyoruzMasaAllah sanirim bunlari okudukca tedirgin oluyorum benimki kilo almiyo gibi geliyo gozume
Cok gecmis olsun anneneMerhaba kızlar çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini umarım herkes iyidir.
Benim iyi geçti doktor kontrolüm sabah açlık tokluk şekeri de verdik o arada bebek de
İyiydi.
Yarın akşam gideceğiz ekstra bir şey olmazsa bir de normal kullandığım magnezyum yerine dile dökülen susuz olanı verdi bu da rahatlatır kasılmayı dedi.
Bir de gece eve gelmemizden 2 ye kadar resmen parti yaptı oğlan karnımda 2:30 gibi uyudum sabah 6:40 a kadar uyumuşum öyle iyi geldi ki deliksiz 4 saat uyumak.
Annem rahatsızlanmış gece abim gidip Tekirdağ'dan aldı İstanbul'a getirdi üç kardeş üçümüz de buradayız diye. Söylemedim erken geliyor bebek diye zaten tansiyonu 22 çıktı sabah kontrol e gittik dedim. Ona da dua ve güzel enerjiler gönderin lütfen
Sevgiler. Bir hafta 10 günde sağlıkla beklese yerinde küveze girmez inşallah diye Ümit ediyorum
Aaa nasıl ya kameralara falan bakılır sanırımKızlar şaka gibi birşey oldu. Arabamızı çaldılar az önce. Eşim beni hastaneye bırakıyor. markete giriyor çıkıyor ki yok. Anahtarsız nasıl çalıştırdılar bilmiyoruz. Ben hastanedeyim. Eşim polise haber vermiş. Şok içindeyim .
Sen cok bilinçli ve pozitif biri oldugun icin zaten sana birsey yazmayacagim telkin babinda.Karabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Şimdi biraz iyiyim,size haber vermek için geldim.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun, yine size yazayım :)
Ayyy insaAllah hemen bulurlar canim kameralardan falan gecmis olsunKızlar şaka gibi birşey oldu. Arabamızı çaldılar az önce. Eşim beni hastaneye bırakıyor. markete giriyor çıkıyor ki yok. Anahtarsız nasıl çalıştırdılar bilmiyoruz. Ben hastanedeyim. Eşim polise haber vermiş. Şok içindeyim .
Çok güzel olmuşKızlar bakın
Canım öyle düşünme sağlıklı olsun da, ben çünkü biraz endişelenmeye başladım doktor da şaşırınca bir aksilik mi var acaba diyorumMasaAllah sanirim bunlari okudukca tedirgin oluyorum benimki kilo almiyo gibi geliyo gozume
Tabikide oyle ama burda genelde 35 haftada kontrole gidenler 2600 2800 demis kilosuna ben 32+6 da gittim 2036ydi 35te gel bir daha dedi bakalim 2 haftada ne kadar aldi cok merak ediyorum 35 haftalari okuyunca
Oyle kuzum onemli olan saglik dunyaya gelince elbet bir sekilde buyuyolar. Endiselenme insaAllah her sey yolundadirCanım öyle düşünme sağlıklı olsun da, ben çünkü biraz endişelenmeye başladım doktor da şaşırınca bir aksilik mi var acaba diyorum
Yok yok benimki de 2 hafta önce 3 kg dı ilk çocuğumda iri olduğu için garip gelmediCanım öyle düşünme sağlıklı olsun da, ben çünkü biraz endişelenmeye başladım doktor da şaşırınca bir aksilik mi var acaba diyorum
Evet oyle :) hayirlisi olsun hepimiz icin saglikla gelsin kuzucuklarcanım makineden makineye bile cok degisiyor, ben arada farklı bir yere gitmistim bebek gelisimimgeriden geliyor demisti doktor, kendi doktorumda 1 hafta önde cıkarken. Hic dert etme kesin sonuclar degil zaten onlar tahmini
İnşallah canımOyle kuzum onemli olan saglik dunyaya gelince elbet bir sekilde buyuyolar. Endiselenme insaAllah her sey yolundadir
Yaa biraz rahatladim canım, insan endişeleniyor hemenYok yok benimki de 2 hafta önce 3 kg dı ilk çocuğumda iri olduğu için garip gelmedi
Asm deki hemsire bana hic tahlil yapmadi sadece soruyo ne zaman yaptirdin bir sıkıntı var mi diyeonun haricinde tansiyon,kilo olcuyo,bebisin kalp atislarini dinleyip not aliyo. Ruh sagligimla ilgili sorular soruyo depresyona girmis miyim diye odeme cok takiyo ellerin ayaklarin sisiyo mu, kendini rahatsiz hissediyo musun, varislerin var mi diye soruyo her gittigimde. En son 15 ocakta gelceksin dogumdan onceki son cagirisim o zaman daha uzun ve detayli konusucaz dogum oncesi oldugu icin dedi ne anlatcak cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?