2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini umarım herkes iyidir.
Benim iyi geçti doktor kontrolüm sabah açlık tokluk şekeri de verdik o arada bebek de
İyiydi.
Yarın akşam gideceğiz ekstra bir şey olmazsa bir de normal kullandığım magnezyum yerine dile dökülen susuz olanı verdi bu da rahatlatır kasılmayı dedi.
Bir de gece eve gelmemizden 2 ye kadar resmen parti yaptı oğlan karnımda 2:30 gibi uyudum sabah 6:40 a kadar uyumuşum öyle iyi geldi ki deliksiz 4 saat uyumak.
Annem rahatsızlanmış gece abim gidip Tekirdağ'dan aldı İstanbul'a getirdi üç kardeş üçümüz de buradayız diye. Söylemedim erken geliyor bebek diye zaten tansiyonu 22 çıktı sabah kontrol e gittik dedim. Ona da dua ve güzel enerjiler gönderin lütfen
Sevgiler. Bir hafta 10 günde sağlıkla beklese yerinde küveze girmez inşallah diye Ümit ediyorum

Öyle deme her çocuğun genetiği mayası farklı
Tabikide oyle ama burda genelde 35 haftada kontrole gidenler 2600 2800 demis kilosuna ben 32+6 da gittim 2036ydi 35te gel bir daha dedi bakalim 2 haftada ne kadar aldi cok merak ediyorum 35 haftalari okuyunca

MasaAllah sanirim bunlari okudukca tedirgin oluyorum benimki kilo almiyo gibi geliyo gozume
Benİm ilk bebeğim minicikti kızım 40. Haftada doğmasına rağmen 2 kg oldu. Son hafta enfeksiyon geçirmiş anne karnında ondan önce 2750 idi. Doktor merak etme kilolu bebekten daha İyi gelişir dedi. Maşallah şimdi 9 yaşında boylu poslu yaşıtlarına göre uzun. Hem de ben ve eşim kısayız (160 ben 174 eşim) kızım 43 doğmuştu şimdi boydan iki yaş büyük alıyoruz

Cok gecmis olsun annene

Aaa nasıl ya kameralara falan bakılır sanırım

Sen cok bilinçli ve pozitif biri oldugun icin zaten sana birsey yazmayacagim telkin babinda.
Dunyanin basina yikilma hissini de cokkkk iyi anliyorum. En guvenilir yerde ve onun iyiligi icin oldugunu bildigin halde annelik güdüsü işte, en cok sen koruyorsun melegini ve tedirginlik yasiyorsun doğal olarak.
Allah im dermansiz dert vermesin, bizleri evlatlarimizla sinamasin.
En büyük sinavdir evlat ile imtihan.
Ben her zaman kendimden daha zor sartlardakileri dusunup kendimi motive eder ve uzulmeden aglamadan dua ederek sabirla geciririm surecleri.
Guzel haberleri aldikca bizle de paylas lutfenn.
Cok vakit olmuyor biliyorum, sadece arada sirada yaz 2 satir kafi.
Allah a emanet olun sen ve Deniz kızın

Ayyy insaAllah hemen bulurlar canim kameralardan falan gecmis olsun

MasaAllah sanirim bunlari okudukca tedirgin oluyorum benimki kilo almiyo gibi geliyo gozume
Canım öyle düşünme sağlıklı olsun da, ben çünkü biraz endişelenmeye başladım doktor da şaşırınca bir aksilik mi var acaba diyorum

Tabikide oyle ama burda genelde 35 haftada kontrole gidenler 2600 2800 demis kilosuna ben 32+6 da gittim 2036ydi 35te gel bir daha dedi bakalim 2 haftada ne kadar aldi cok merak ediyorum 35 haftalari okuyunca

canım makineden makineye bile cok degisiyor, ben arada farklı bir yere gitmistim bebek gelisimimgeriden geliyor demisti doktor, kendi doktorumda 1 hafta önde cıkarken. Hic dert etme kesin sonuclar degil zaten onlar tahmini

Canım öyle düşünme sağlıklı olsun da, ben çünkü biraz endişelenmeye başladım doktor da şaşırınca bir aksilik mi var acaba diyorum
Oyle kuzum onemli olan saglik dunyaya gelince elbet bir sekilde buyuyolar. Endiselenme insaAllah her sey yolundadir

canım makineden makineye bile cok degisiyor, ben arada farklı bir yere gitmistim bebek gelisimimgeriden geliyor demisti doktor, kendi doktorumda 1 hafta önde cıkarken. Hic dert etme kesin sonuclar degil zaten onlar tahmini
Evet oyle :) hayirlisi olsun hepimiz icin saglikla gelsin kuzucuklar

Zeyf benim anneminde biz gibiymiss aci kasinti yokmus dogumdan snra gecmis. Insallh benmde oyle olur gorsel olarak tek sorun yoksa aci kasinma fln yok.
A Alisdendef gecmis olsunnn cok uzuldumm insallah hemen bulurlar

Kizlar catlak baslayan var mi ne zaman basliyor bunlar

Benim şimdiye kadar değil tahlil tansiyonum bile olculmedi. Ne arar ne sorar sadece tetanoz ılk dozunda aradı söyledi ikinci için ben gittim. Hiç memnun değilim aslında hemşirem kim onu bile bilmiyorum. E nabizdan degisiyorsa bakayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…