2020 Şubat Anneleri

Kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Kontrolüm de araya kaynadı. Bugün o kadar tatlı yedimki hareket etmesi kaçınılmaz oldu. Birde sola yatıp nst çektirdim. 3.060 olmuş kızım. Herşeyi şu an için iyi dedi. Cumartesi tekrar çağırdı. Hareketlerini takip edeceğim.

gecms olsun masallh fıstık mınıgıme

Hay maşallah kuzuya . Doğana kadar kim bilir kaç olur. Yenidoğanları inş. Küçük almamışsındır

Maşalllah canım sizede Allah sağlıkla nasip etsin inşallah kaç haftan var gün bellimi

Cok sevindim kizlar adiniza.

canım terlik lazım olur, banyo yaparsan mini duş seti aldım ben -şampuan, saç kremi, vücut jeli- havlu olabilir. ben bi de kirlileri ya da bezleri filan koymak/atmak için biraz çöp poşeti buz dolabı poşeti filan da koydum.

terlik koydum ama yazmayı unutmuşum canım.
ya normal olursa hemen taburcu oluyorum. sezaryen olursa iki gün falan kalırsam, gerekenleri eşim gider eve alır çünkü yer kalmadı
bir de özel hastanelerde elbet bazı şeyler vardır ya, poşet vardır yani en azından boşuna doldurmasaydın o kadar

bebis icin tırnak makası koydum ben baskaa farklı olarak alt degistirme örtüsü var. Bez sayım da biraz fazla he bir de ıslak mendil ekledin mi?
evet ıslak mendil de koydum tabii yazmayı unutmuşum nasıl liste yaptıysam
tırnak makası neden koydun canım bebeklerin tırnaklarını hemen kesmiyoruz diye hatırlıyorum, en azından evde yapılır yani. hemen eldiven takılıyor zaten :)
bez yetmezse alınır ya. hemen hastanenin karşısında migros var.
ben çok doldurmak istemedim ev de yakın olunca. bir de özel hastanelere gidiyoruz hepimiz, o kadar para veriyoruz yahu temel ihtiyaçlarımızı da verirler herhalde

yok ya öyle aşırı dolmadı, çok rahat oldu 2 çanta yaptım :) nolur nolmaz o sıra poşet isterim gelmez sinirle valize teperim hepsini o yüzden önlem olsun dedim, çok yer kaplayan bişey değiller zaten

aa bi de bebek temizleme pamuğu var kullanacaksan

Canım kendin için terlik göremedim
sağol canım koydum ama yazmayı unutmuşum.
hahaha ben önlemimi alayım diyosun
ben kızımda çok koydum öyle inan hiç birine dokunmadan eve geldik. doğurdum ertesi gün çıktım. ama tabii ameliyatlık bir durum olursa daha fazla kalınır. ev de yakın diye rahatım biraz aslında.

temizleme pamuğu aldım ama koysam mı bilemedim, zaten hemşireler kendileri temizliyorlar bebeği. bence ona hastanede gerek yok, koca hastanede temizleme pamuğu vardır herhalde

ya geçen ay arkadaşa gittim hastaneye doğum için, altını kapatıyolar kaka yapıyo, açıyolar kaka yapıyo her tarafı alt açma bezini üstünü başını mahvetti gözüm korktu o yüzden aldım ben yanıma da, ıslak mendil de aldım yine de ne olur ne olmaz diye ama ilk etapta pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyorum poposunu o sebeple :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…