anammm dudaklara baaaak masallh sana tosun paşaBurda danacanım
36 hftalıkmısın cnmmBurda danacanım
gecms olsun masallh fıstık mınıgımeKızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Kontrolüm de araya kaynadı. Bugün o kadar tatlı yedimki hareket etmesi kaçınılmaz oldu. Birde sola yatıp nst çektirdim. 3.060 olmuş kızım. Herşeyi şu an için iyi dedi. Cumartesi tekrar çağırdı. Hareketlerini takip edeceğim.
Hay maşallah kuzuya . Doğana kadar kim bilir kaç olur. Yenidoğanları inş. Küçük almamışsındırSelam kontrolden çıktım
4 kg olmuş dolu dolu
Bazı değerler 41 42 hafta çıktı
20 .01.20 olarak güncellendi sezeyan tarihini
Ama iri oluşu sebebiyle gece gündüz hemen gel dedi
Haftaya çarşamba için anestezi randevusu verdi
Bence o zamana kadar bile durmaz da dedi
Nasip bakalım
Maşallah allah sağlıkla nasip etsin inşallahBurda danacanım
Yok csnım küçük değil kızım da 4.5 doğmuştuHay maşallah kuzuya . Doğana kadar kim bilir kaç olur. Yenidoğanları inş. Küçük almamışsındır
Maşalllah canım sizede Allah sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Kontrolüm de araya kaynadı. Bugün o kadar tatlı yedimki hareket etmesi kaçınılmaz oldu. Birde sola yatıp nst çektirdim. 3.060 olmuş kızım. Herşeyi şu an için iyi dedi. Cumartesi tekrar çağırdı. Hareketlerini takip edeceğim.
Canım tarih öyle de ben 10 haftalı öğrendim hamileliğimi tam sat bilemiyoruz36 hftalıkmısın cnmm
Selam kontrolden çıktım
4 kg olmuş dolu dolu
Bazı değerler 41 42 hafta çıktı
20 .01.20 olarak güncellendi sezeyan tarihini
Ama iri oluşu sebebiyle gece gündüz hemen gel dedi
Haftaya çarşamba için anestezi randevusu verdi
Bence o zamana kadar bile durmaz da dedi
Nasip bakalım
Cok sevindim kizlar adiniza.Kızlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Kontrolüm de araya kaynadı. Bugün o kadar tatlı yedimki hareket etmesi kaçınılmaz oldu. Birde sola yatıp nst çektirdim. 3.060 olmuş kızım. Herşeyi şu an için iyi dedi. Cumartesi tekrar çağırdı. Hareketlerini takip edeceğim.
Kızlar beni alkışlayın, sonunda çantamı hazırladımgenel olarak en lazım olabilecek şeyleri koydum. evim hastaneye çok yakın ve merkezi bir yer zaten bir şey lazım olsa eşim hemen alır, o yüzden çok abartmadım.
neler koyduğumu yazayım da hazırlayacaklara fikir olur.
benim için;
-sabahlıklı bir takım lohusa pijaması (bir tane de sabahlıksız alıcam)
-külot, atlet, emzirme sütyeni
-büyük boy ped (normal ped koydum ben)
-küçük diş fırçası ve macunu, lastik toka (daha sonra göz kalemi ve maskaramı da koyarım)
-çorap ( aslında koymadım şu an aklıma geldi hemen koyayım)
-meme ucu kremi
-10 tane göğüs pedi
-süt sağma makinesi (bunu annem getirecek gelirken kuzenimden)
bebek için;
-10’lu hastane çıkışı (bunu küçük bir hurca koyup üstüne yazdım ve içine iki tane de bebek bezi koydum)
-2 tane ince battaniye
-2 tane alt üst ayaklı takım
-2 tane ayaklı tek alt
-1 tane yelek
-4 tane iç badi
-ikişer tane takımların eldiven çorap ve şapkaları
-biberon ve içinde çay kaşığı (mama gerekirse biberonun ölçüsüyle yapsınlar diye)
-pişik kremi (lazım olacağını sanmıyorum ama koydum)
-5-6 tane bebek bezi
şimdilik bu kadar kızlar, aklıma gelmiyor daha eğer eksik bir şey görürseniz beni uyarın olur mu.
Amin canım hepimizinkini inş. Doktor 24 Ocak demişti. Bugün sordum. Hareketleri sıkıntı olmazsa bu tarihte almayı düşünüyorum dedi.Maşalllah canım sizede Allah sağlıkla nasip etsin inşallahkaç haftan var gün bellimi
terlik koydum ama yazmayı unutmuşum canım.canım terlik lazım olur, banyo yaparsan mini duş seti aldım ben -şampuan, saç kremi, vücut jeli- havlu olabilir. ben bi de kirlileri ya da bezleri filan koymak/atmak için biraz çöp poşeti buz dolabı poşeti filan da koydum.
evet ıslak mendil de koydum tabii yazmayı unutmuşum nasıl liste yaptıysambebis icin tırnak makası koydum ben baskaa farklı olarak alt degistirme örtüsü var. Bez sayım da biraz fazla he bir de ıslak mendil ekledin mi?
terlik koydum ama yazmayı unutmuşum canım.
ya normal olursa hemen taburcu oluyorum. sezaryen olursa iki gün falan kalırsam, gerekenleri eşim gider eve alır çünkü yer kalmadı
bir de özel hastanelerde elbet bazı şeyler vardır ya, poşet vardır yani en azından boşuna doldurmasaydın o kadar
sağol canım koydum ama yazmayı unutmuşum.Canım kendin için terlik göremedim
hahaha ben önlemimi alayım diyosunyok ya öyle aşırı dolmadı, çok rahat oldu 2 çanta yaptım :) nolur nolmaz o sıra poşet isterim gelmez sinirle valize teperim hepsini o yüzden önlem olsun dedim, çok yer kaplayan bişey değiller zaten
aa bi de bebek temizleme pamuğu var kullanacaksan
sağol canım koydum ama yazmayı unutmuşum.
hahaha ben önlemimi alayım diyosun
ben kızımda çok koydum öyle inan hiç birine dokunmadan eve geldik. doğurdum ertesi gün çıktım. ama tabii ameliyatlık bir durum olursa daha fazla kalınır. ev de yakın diye rahatım biraz aslında.
temizleme pamuğu aldım ama koysam mı bilemedim, zaten hemşireler kendileri temizliyorlar bebeği. bence ona hastanede gerek yok, koca hastanede temizleme pamuğu vardır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?