2020 Şubat Anneleri

Kasko yoktu galiba dimi. Varsa aynen bedelini alırsınız
Kasko var canım. Şimdi o işlere bakıyor eşim.1 ay içinde ödeme yapıyorlarmış . Geçiçi olarak araç talep etti eşim. Aracın içinde çocuk oto koltuğu,yeni aldığımız çocuk arabası ,eşimin ,benim ,oğlanın gözlükleri. Bizimki neyse de eşiminki baya pahalıydı. Ehliyet ,ruhsat. Artık aracın torpido gözlerinde ne varsa gitti. Para ödeseler bile baya mağdur olacağız. Yeni araç bakacağız. Doğum ve sonrasında araba en büyük ihtiyaç

Harikaaa ben kosu bandinda oldugumdan telefon saymiyor. Gunde 7-8 bin cok iyi ama. Bende catlamaya baslamisim kizceler fena catliyorum bunlar buyucek heralde tirnak izi gibiler
Benim kizimin son haftalarinda o tirnak izi gibi olan catlaklara kantaron yagi surdum hemen.kirmiziydilar ve duzeldiler .ama surmesem beyaz serin catlaga donuseceklerdi eminim.hemen onlemini al.gebelik boyunca hic kremlenmemistim.korktum ama kantaron ise yaramisti.ikinci gebeligim bu yine surmuyorum ins olmaz

Ay cnm ya hepsi ayri bir dert insallah hic birsey olmadan bulursunuz da onlarla ugrasmazsiniz ya

MasaAllah canim gozun aydin sola yatmak ve tatli ise yaramis anlasilan

Kızlar benim bebişinde hareketleri baya bir azaldı. Hiç hareket etmiyor değil ama önceden kıpır kıpırdı şimdi çok nadir hareket ediyor kimi ben dürtüyorum kimi kendi kimi hıçırık olunca sakıncalı durummu acaba?

Çatlaklardan bahsetmişsiniz ben baya baya çatladım ama kremi çok kullanmadım. Belden bacak içlerinden karnımdam fazlaca çatladım:s

Ay cnm ya hepsi ayri bir dert insallah hic birsey olmadan bulursunuz da onlarla ugrasmazsiniz ya
Bulunur mu bilmiyoruz. Hala ses yok. Anahtarsız arabayı ne kadar kullanır bilmiyoruz. Ama bir defa çalıştırdı sonuçta sürekli çalıştırabilir. Artık gönlümüz geçti bu arabadan bulunsa da muhtemelen satacağız.

Zaman zaman azalıyo canım hareketleri banada öyle geliyo ama sonra bi başlıyo aboo bune diyorum yeride daralıyo ya artık suyu seviyolar bugünde az içtim azaldı gibi, çok çok azaldıysa için rahat etmesi için gidebilirsin bana sürekli doktor hareketlerinde azalma olursa gel diyo bunu anca sen takip edebilirsin dikkatli olucaksın falan diyo sende düşün çok azaldı diyosan git derim

Bende bu durumdan muzdaribim kaç gündür. Hastanede bile yattım. Doktor takip edelim hareketlerini say sürekli dedi. Ama nedeni hakkında birşey söylemedi.

Mrb kızlar bugün doktora gittim 30 ocak büyük ihtimal doğum olacak
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Gün saymaya başlarsın artık. Ben bir an önce gelsin istiyorum sanki bu hamilelik yıllar sürmüş gibi geliyor. Bana ne güzel peşpeşe yaptın ilerde rahat edersin diyorlar. Ama bu rahatlığın yakın gelecekte olmayacağı kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…