2020 Şubat Anneleri

Kızlar arabayı çok uzağa götürememiş. Çalanda yakalanmış. İçini baya kurcalamış. Emniyette şimdi eşim. Muhtemelen anahtar olmadığı için araba kendini kapattı. Başka bir araca çarparak durmuş. Çizikler varmış. Allah’a şükür bulundu. Vardır bunda da bir hayır. Cana geleceğine mala geldi . Bununla atlatmışızdır inş. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.

Geçmiş olsun canım çabucak toparlar inş miniğimiz.

bende az once baktim ,mama sandalyesi,anakucagi reflu yastigi,oyun halisi bile geliyor yarin a101 e bakmak lazim
Aynen, digerleri kızımdan dolayı var da o yuzden bakmadim onlara :)
Anakucagi olarak orjinal takilcaz mecbur.
Bahar a güvenemiyorum,kedileri nasıl sevdiğini gördükten sonra temkinli ilerlicem mecbur

sor canım bakalım senin ebe ne diyecek.
ay sorucam inşallah aklımdan çıkmazsa
Canim kontrolun nasil gecti misafir vardi sayfalar birikmis her mesaji okuyamadim bir de sordun mu dr una bizim olayi ?

2800 kilosu ya neden minnak sezeryan istiyorum dedim oda isteğe bağlımı yapıcaz dedi öyle olucak sanırım dedim çok para vermemi istemedi sanırım zorunluya çeviricek galibada bendeki herşeu normak vajinalda bakıyım sana dedi baktı uzunluk iyi dedi biraz şiş elim yüzüm tansiyon takibi yapalım dedi pazar günü görüyüm dedi bide kan tahlilleri istedi muane sırasında 13/7 çıktı

Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah en kısa zamanda toparlarda hemen kavuşursunuz iyi olmasına sevindim Allah bağışlasın

Kilosu gayet iyi bence hicte minnak degil

Benimde kont vardi bugun kızlar 34+1 2054 gr az geldi bana kilosu doktorum değişti rahim boyu baya kısa yatmaya devam igneye devam dedi. Suyu iyiymis.
Nst de çok az ağrı cikti bir daha cektiler ikincide çıkmadı alttan muayene derken baya yoruldum eve zorla çıktım.
Insallah 3-4 hafta daha kalirda biraz daha kilo alir
Allahim bütün yavruları korusun saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…