- Emoji Skoru
- 6.111
- Puanlar
- 108
Geçmiş olsun canım çabucak toparlar inş miniğimiz.Karabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Şimdi biraz iyiyim,size haber vermek için geldim.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun, yine size yazayım :)
Sayılmaz canım benimde 15-20 lerde hatta bi ara 70 lerde cıktı düzensiz oldugu için sancıdan sayılmıyo doktorumda sancın var vs. Demedi zatenNst hep 20 lerdeydi 30 gördü bi ara sancı sayılmaz dimi
Bende hic kullanmadim catladimm cok degil ama devami gelecek gibiÇatlaklardan bahsetmişsiniz ben baya baya çatladım ama kremi çok kullanmadım. Belden bacak içlerinden karnımdam fazlaca çatladım:s
Aynen, digerleri kızımdan dolayı var da o yuzden bakmadim onlara :)bende az once baktim ,mama sandalyesi,anakucagi reflu yastigi,oyun halisi bile geliyor yarin a101 e bakmak lazim
Hadi gozunuz aydin canim yaa cok sevindim valla sizin adinizaKızlar araba bulunmuş polis aradı ,eşim arkadaşı ile almaya gitti. İnş. Araç tek parça halindedir
Çok güzel olmuşKapı susumuz hazırmış yarın kargoya vereceklerEki Görüntüle 2574205
Yaaaa çok çok güzel olmuş bayıldımKızlar herşeyi hazır bi kendisi kaldı yaaa
Bugun son eksiklerimizide aldım biberon burun aspiratörü falan artık bu haftasonu çantayı tamamlarım
Canim kontrolun nasil gecti misafir vardi sayfalar birikmis her mesaji okuyamadim bir de sordun mu dr una bizim olayi ?sor canım bakalım senin ebe ne diyecek.
ay sorucam inşallah aklımdan çıkmazsa
tatlım bugün değil yarın saat 3’teCanim kontrolun nasil gecti misafir vardi sayfalar birikmis her mesaji okuyamadim bir de sordun mu dr una bizim olayi ?
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar araba bulunmuş polis aradı ,eşim arkadaşı ile almaya gitti. İnş. Araç tek parça halindedir
Benimde haftaya son bebiş gelmeden biraz dinlenirimbnmde haftaya persembe son calışma gunum 1haftada bebış gelmeden evımde dınlensem super olur :)
Evet canım sancın var demediSayılmaz canım benimde 15-20 lerde hatta bi ara 70 lerde cıktı düzensiz oldugu için sancıdan sayılmıyo doktorumda sancın var vs. Demedi zaten
Ayyy beynim error verdi valla bugun gurultuden sesten ben kendimi biran persembe oldu sandim uzun sure buraya bakmayincatatlım bugün değil yarın saat 3’te
Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah en kısa zamanda toparlarda hemen kavuşursunuz iyi olmasına sevindim Allah bağışlasınKarabatakcım sen nasılsın? Diğerleri siz nasılsınız ben hiçbişey okuyamadım tabi. Kötü şeyler oldu.
Şimdi biraz iyiyim,size haber vermek için geldim.
Deniz halsizleşmeye başladı,rengi bozuldu. Alt alırken bile ağlamıyodu. Doktoru gördü fazla kilo vermiş, zaten minicikti kızım. Sarılık başlamış, o normalmiş.
Dün sabah onu yoğun bakıma bırakıp eve geldim. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl sanki hep benleymiş bugüne kadar. Allah hepsini korusun.
Bugün telefonla haber aldık iyiymiş. İyi haberini alınca biraz düzeldim haber verecek gücü buldum. 12buçukta randevumuz var kızımla buluşucaz,emzirip tekrar orda bırakıcam.
Küçük olduğu için bunlar olmuş. Taburcu olcak kadar iyi gördük sizi gönderdik ama biraz müşahadeye ihtiyacı var, iyice toparlanıp eve öyle gelsin dediler.
Şimdilik haberler bunlar.
Yine iyi gelişmeler olsun, yine size yazayım :)
Kilosu gayet iyi bence hicte minnak degil2800 kilosu ya neden minnaksezeryan istiyorum dedim oda isteğe bağlımı yapıcaz dedi öyle olucak sanırım dedim çok para vermemi istemedi sanırım zorunluya çeviricek galibada bendeki herşeu normak vajinalda bakıyım sana dedi baktı uzunluk iyi dedi biraz şiş elim yüzüm tansiyon takibi yapalım dedi pazar günü görüyüm dedi bide kan tahlilleri istedi muane sırasında 13/7 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?