Hadi bakalım hayırlısı olsun. Gün saymaya başlarsın artık. Ben bir an önce gelsin istiyorum sanki bu hamilelik yıllar sürmüş gibi geliyor. Bana ne güzel peşpeşe yaptın ilerde rahat edersin diyorlar. Ama bu rahatlığın yakın gelecekte olmayacağı kesin.
amin canım inşallah hepsi sağlıkla gelsin inşallah insan böyle hazırlandıkça daha da çok heyecan basıyor insanı ya bende bazen dolabın önünde oturup uzun uzun bakıyorum Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor
Kızlar çalındığı kesin kamera kayıtlarından bakılmış. Eşim inmiş 4dakika sonra başka biri binmiş. Eşim inerken bir adamın ona dikkatli baktığını hatırlıyor. Birde eşim asker üniformalıydı. Adamdaki cesarete bak. Anahtar eşimde. Eşim kilitler her zaman ama olayın şoku ile birde sürekli yaptığı için refleks olmuş hatırlamıyor . Ama Kamera kayıtlarından arabanın ışıkları yanmıyormuş inince muhakkak ışıkları kapatırız. Eşimde kilitlemişim diyor. Uğraşıyor şimdi. Bana üzülme helal kazanç sonuçta . Ben yenisini alırım canımız sağolsun diyor. Ama üzülüyorum ister istemez.
Selam kontrolden çıktım
4 kg olmuş dolu dolu
Bazı değerler 41 42 hafta çıktı
20 .01.20 olarak güncellendi sezeyan tarihini
Ama iri oluşu sebebiyle gece gündüz hemen gel dedi
Haftaya çarşamba için anestezi randevusu verdi
Bence o zamana kadar bile durmaz da dedi
Nasip bakalım
Ggamzeli_bebis
cok güzel olmus canım güle güle kullansın uras bey
buycuy
hadi bakalım az kalmıs sayılır ya ocak sonu heyecan iyice artıyor
elizalin
ben de pamuk düsünüyorm temizlemek icin ama hastanede nasıl ıslatıp ugrascaz sanki zor olur gibi gelmişti. Taktigi verde ben de koyayım olmazsa :)
Kizlar yarin a101 e bavul geliyor.
Piyasadaki emsallerine gore 20-30 tl daha uyguna gelecek orta boy valiz.
Kabin boy isime yaramayacak.
Ilerde sık sık 4 kisinin kiyafetlerini koyup izmit-ist mekik dokucaz nasil olsa.
Orta boy alayim dedim bu yuzden.
Bavul almayi düşünen varsa bi baksın a101 e
(Gerci benim gibi halen bavul hazirlamayan kalmamistir )
bizim de bu modelden nevresm yorganımz falan babannemizle dedemiz yaptı :) renk değişik sadece Ggamzeli_bebis
gerçi fotoda yorgan falan yok ama yıldızlı onlar da :)
Hadi bakalim hayırlı olsun gun belli oldu diye daha bi heycanlanmissindir.
Sali günü kontrolüm var benim de.
4 gun once 35+3 de 2.5 kg idi,
(Damardan dolayi 200-300 gr az sahsi fikrim)
Dr büyük ihtimal kilo alışına bakiyor, almaya devam ederse tahminen 38+ lara verir günü.
Kilo alimi durursa daha erken alacaktir oğlumu.
Kizlar yarin a101 e bavul geliyor.
Piyasadaki emsallerine gore 20-30 tl daha uyguna gelecek orta boy valiz.
Kabin boy isime yaramayacak.
Ilerde sık sık 4 kisinin kiyafetlerini koyup izmit-ist mekik dokucaz nasil olsa.
Orta boy alayim dedim bu yuzden.
Bavul almayi düşünen varsa bi baksın a101 e
(Gerci benim gibi halen bavul hazirlamayan kalmamistir )