2020 Şubat Anneleri

Evet bugün nst de bi kadın gördüm kırmızı yol yol olmuştu karnı

Aa bana bi arkadaşım doğumdan sonra belli olur, şu an gergin olduğu için anlaşılmaz demişti. Resmen kandırılmışım. :/

Bende hiç çatlak yok o zaman. Yaşasın çok sevindim şu an.

2800 minnak değil ki. Önemli olan sağlıklı olması. Boş tombikliğin anlamı yok.

A Aycee09 bencede kilosu iyi seninle aramızda bi kaç gün var benimm 2800 cıktı doktor fazlası var eksiği yok dedi bende şekerdenmi diye korktum.
Seninki ideal olan bence şuan boşuna takılma kuzum.
Herşeyin normalken sezeryan olmana kaç puan peki

Kizlar catlaklardan konusmussunuz anam usulu catladim bende kremler fasa fiso ya genetik bence tamamen annemin kopyasiyim suan resmen kucuk Nalan im anneminde gobeginde hic catlak yoktur benimde masaAllah diyim gobegimde hic yok ama bacaklarimin ust kisminda ve totosumun ustunde bildiginiz kirmizi mor arasi renkte yol yol catlaklar var

Bendede bacak veya yanlarda yol göbekte yol yol kırmızı var

Termosla kaynatılmış su götürülebilir kuzum ya da çantaya termos atarım kantinden filan bulurlar içine kaynamış su yok takılmam öyle dersen odada lavaboda ıslatıp silebiliriz

Aynen, digerleri kızımdan dolayı var da o yuzden bakmadim onlara :)
Anakucagi olarak orjinal takilcaz mecbur.
Bahar a güvenemiyorum,kedileri nasıl sevdiğini gördükten sonra temkinli ilerlicem mecbur
hahha ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var tabi baharcigin sonuclari nasil cikti

Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi mala gelsin Allah başka dert vermesin çok sevindim

Biz kilo alincada direk totodan ve ust bacaktan aliriz hamileliktede gobegimden cok oralarimdan kilo aldigim icin haliyle catiirrr catiiirr catladi
Bende öyle normalde basenliyimdir zaten hatta hep deriz bizim yediklerimiz mideye uğramadan basene iniyo heralde fln diye
Ama gebelikte cok şükür basenden kg almadım. Zaten büyüktü daha ne kadar büyücem dedi heralde

Bende öyle normalde basenliyimdir zaten hatta hep deriz bizim yediklerimiz mideye uğramadan basene iniyo heralde fln diye
Ama gebelikte cok şükür basenden kg almadım. Zaten büyüktü daha ne kadar büyücem dedi heralde
Bizde basen degil geriye dogru yuvarlak toto var baya cıkık hamilelikte daha da cikti kulotlarima zor sigiyorum hatta bazilarina sigamiyorum kucucuk kaliyolar giyince

Bu nasıl cesaret yaa akıl alır gibi değil
Çok çok geçmiş olsun

hahha ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var tabi baharcigin sonuclari nasil cikti
Cocuk dr una randevu almadan tahlil sonucu gosteremiyoruz marmarada. Endokrinoloji dr u da sadece troid kismi icin yorum yapmis, haziranda 3 yaşında olacağı icin ilaci birakacaktik, bugun demiş ki: ilaci kolay birakir.
Doz cok az aliyor diye büyük ihtimalle.

Bilemedim ki kuzum 27 sinde alıcak zorlanırsam 22 si dedi az bi zaman gibi geldi bi an 3500 olsun başka bişey istemiyorum bakalım sağlıklı olsunda,
Valla kaç puan bilmiyorum delirmiş olmalıyım

Tansiyon takibi nasıl yapıcam şimdi arkadaşlar yarın eşim alıcak ezcaneden de aleti akşam başlıcam aç mı tokmu nasıl yapılıyo muanede kafam allak bullak oldu birden tam dinlemedim yaz bana getir dedi onu hatırlıyorum bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…