- Emoji Skoru
- 10.609
- Puanlar
- 408
Evet bugün nst de bi kadın gördüm kırmızı yol yol olmuştu karnı
2800 kilosu ya neden minnaksezeryan istiyorum dedim oda isteğe bağlımı yapıcaz dedi öyle olucak sanırım dedim çok para vermemi istemedi sanırım zorunluya çeviricek galibada bendeki herşeu normak vajinalda bakıyım sana dedi baktı uzunluk iyi dedi biraz şiş elim yüzüm tansiyon takibi yapalım dedi pazar günü görüyüm dedi bide kan tahlilleri istedi muane sırasında 13/7 çıktı
Bendede bacak veya yanlarda yol göbekte yol yol kırmızı varKizlar catlaklardan konusmussunuz anam usulu catladim bende kremler fasa fiso ya genetik bence tamamen annemin kopyasiyim suan resmen kucuk Nalan imanneminde gobeginde hic catlak yoktur benimde masaAllah diyim gobegimde hic yok ama bacaklarimin ust kisminda ve totosumun ustunde bildiginiz kirmizi mor arasi renkte yol yol catlaklar var
Termosla kaynatılmış su götürülebilir kuzum@Alisden gözünüz aydın canm ins sorunsuzdur.
G gamzeli_bebis cok güzel olmus canım güle güle kullansın uras bey
buycuy hadi bakalım az kalmıs sayılır ya ocak sonu heyecan iyice artıyor
elizalin ben de pamuk düsünüyorm temizlemek icin ama hastanede nasıl ıslatıp ugrascaz sanki zor olur gibi gelmişti. Taktigi verde ben de koyayım olmazsa :)
hahha ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var tabiAynen, digerleri kızımdan dolayı var da o yuzden bakmadim onlara :)
Anakucagi olarak orjinal takilcaz mecbur.
Bahar a güvenemiyorum,kedileri nasıl sevdiğini gördükten sonra temkinli ilerlicem mecbur
Biz kilo alincada direk totodan ve ust bacaktan aliriz hamileliktede gobegimden cok oralarimdan kilo aldigim icin haliyle catiirrr catiiirr catladiBendede bacak veya yanlarda yol göbekte yol yol kırmızı var
Doğurana kadar kafayı yemezsek iyiValla bende yaaaa girip çıkıp bakıyorum odasına dolabına
Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi mala gelsin Allah başka dert vermesin çok sevindimKızlar arabayı çok uzağa götürememiş. Çalanda yakalanmış. İçini baya kurcalamış. Emniyette şimdi eşim. Muhtemelen anahtar olmadığı için araba kendini kapattı. Başka bir araca çarparak durmuş. Çizikler varmış. Allah’a şükür bulundu. Vardır bunda da bir hayır. Cana geleceğine mala geldi . Bununla atlatmışızdır inş. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.
Bende öyle normalde basenliyimdir zatenBiz kilo alincada direk totodan ve ust bacaktan aliriz hamileliktede gobegimden cok oralarimdan kilo aldigim icin haliyle catiirrr catiiirr catladi
Bizde basen degil geriye dogru yuvarlak toto varBende öyle normalde basenliyimdir zatenhatta hep deriz bizim yediklerimiz mideye uğramadan basene iniyo heralde fln diye
Ama gebelikte cok şükür basenden kg almadım. Zaten büyüktü daha ne kadar büyücem dedi heralde
Ayni gunmus satBenimde haftaya son bebiş gelmeden biraz dinlenirim
Hala çantam hazır değil
Ayy oda kötü oluyo dışa doğru büyümesiBizde basen degil geriye dogru yuvarlak toto varbaya cıkık hamilelikte daha da cikti kulotlarima zor sigiyorum hatta bazilarina sigamiyorum kucucuk kaliyolar giyince
Bu nasıl cesaret yaa akıl alır gibi değilKızlar arabayı çok uzağa götürememiş. Çalanda yakalanmış. İçini baya kurcalamış. Emniyette şimdi eşim. Muhtemelen anahtar olmadığı için araba kendini kapattı. Başka bir araca çarparak durmuş. Çizikler varmış. Allah’a şükür bulundu. Vardır bunda da bir hayır. Cana geleceğine mala geldi . Bununla atlatmışızdır inş. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.
Cocuk dr una randevu almadan tahlil sonucu gosteremiyoruz marmarada. Endokrinoloji dr u da sadece troid kismi icin yorum yapmis, haziranda 3 yaşında olacağı icin ilaci birakacaktik, bugun demiş ki: ilaci kolay birakir.hahha ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var tabibaharcigin sonuclari nasil cikti
Bilemedim ki kuzum 27 sinde alıcak zorlanırsam 22 si dedi az bi zaman gibi geldi bi an 3500 olsun başka bişey istemiyorum bakalım sağlıklı olsunda,
Ay cok az kalmış yaaaaBilemedim ki kuzum 27 sinde alıcak zorlanırsam 22 si dedi az bi zaman gibi geldi bi an 3500 olsun başka bişey istemiyorum bakalım sağlıklı olsunda,
Valla kaç puan bilmiyorumdelirmiş olmalıyım
EvetttAy cok az kalmış yaaaa22si olsa 13 gün resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?