Sorcam canim sali gunu ama oyle cok yuklenmiyorum kendime sakin olabildigince kendimi yormadan yuruyorumcanım düzensiz de olsa sancıların oldu seninde, doktoruna sor yürüyüş yapabilir miyim diye. kendine birden çok yüklenme.
Ya benim doktoruma gecen 19bin yazdim harikasin yazdiben yorma kendini dicek sandim. Benimki voleybolcu baya sportif spor asigi. Hatta ben kan ter icinde kaliyorum cunku saatte 5 km hizla yuruyorum 60 dk. Normal insan gibi asagi yukari. Doktoruma soyledim doktor da cok iyi zaten yavas yuruyus cok etkili olmaz tempo iyidir dedi. Ama su bir gercek 28. Hafta deli gibi sirtim agrirken spora basladigimdan beri sirt agrilarim gitti mide yanmalarim cok cok azaldi. Suan kendimi 33 haftalik degil 25-26 haftalik hissediyorum cidden cok aktifim
Normalde bende yurumeyi cok severim ama suan hamisiz dikkatli olmamizda fayda varAma soyle ki ben normalde de cok yuruyen bir insandim. Yani 30 dk yurume mesafesi icin asla dolmusa binmedim. 28bin rekorumdu. Hamilelikte rekorum 19bin. Buara 10bin atiyorum asagi yukari. Yuruyuse vucudum cok aliskin. Bugun bile kusforden ozel dersimi tarif ettim kuafor yurume mesafesi degil dedi yurusem kac dk da giderim dedim 30 dk surer dedi yurudum. Benim icin yuruyerek 40 dakikadan uzun suren yerler yurume mesafesi degil.
Simdi kendine gore dusunuyorsun ya kuzum. 3 hafta onceki halinim ben aslinda. Cunku 3 hafta gerideyim senden. 3 hafta sonra bu kadar yPamam bence de. 1 hafta daha bu tempo yaparim sonra 10 bin degil de 6-7 bin yaparimtabiiki çok iyi gelir ağrılarına, en güzel spor yürümek. ama sen yine de o kadar abartma bence ya çok fazla sanki bu
Amin amin canım . Evet bugünler de geçecek. Hayatta kolay birşey yok. Çocuklar yokken işten şikayet ederdim. İnsanın halinden memnun olması Baktığı pencere ne kadar önemliymiş . Allah aratmadan evlat nasip etmiş. İş ,eş nasip etmiş. İnsanız işte şükredecek o kadar şey varken şikayet ediyoruz.canım düzensiz de olsa sancıların oldu seninde, doktoruna sor yürüyüş yapabilir miyim diye. kendine birden çok yüklenme.
allah yardımcısı olsun ya cidden zor şartlar altında çalışıyormuş. inşallah göreve gönderilmez. allah tüm askerlerimize yardım etsinailelerine kolaylık versin
çocuk olunca belli bir dönem hayattan biraz kopuyoruz, sadece sen değil inan çoğu anne öyle. ben duş alıp saçımı kurutsam şükrediyordum. ikinci gelince yine öyle bir döneme giricem muhtemelen. ama geçeceğini bilmek gerek. yoksa hep bunalıma meyilli oluruz.
Benim her seferinde 13-8 falan cikiyor. Cok asiri yuksek degil bana gore ama bilmiyorum canimm. Ay benimde midem yaniyor igrenc birsey o. Acaba panik atak fln mi ki. Hayatimda boyle yanma yasamadim ilk defa yasiyorum hamilelikte cok zorGece gece hastenelik oldumilaçlarımı içmek için bişeyler yiyim dedim, midem de boğazıma kadar yanıyodu her zamanki gibi, sonra bi mide bulantısı bi halsizlik yattım olduğum yere kalbim nasıl atıyo, yürüyecek halim yok perişan oldum çok korktum bebeğe bişey olucak diye hamileliğim boyunca ilk defa böyle bişey yaşadım apar topar acile gittik, tansiyonum 9a 14 çıktı normalde 11e 8 filan çıkar, kan idrar nst derken sonuçlar iyi çıktı çok şükür çok korktum bişey olucak diye Allah'tan yarın randevum var kızlar benim tansiyonum çıktı büyük ihtimal di mi o yüzden öyle oldum, benim gibi halsizleşen oldu mu annemlerden tansiyon aletini alıcam hep unutuyorum
Valla aynıyız bence güven olmaz çocuklara.benim oğlum yemek yemesi bile sorunlu iştahsız bi ysndsn da okul dersler sanırım bende huniyle gezerimBen iki çocukla ne yapacam bilmiyorum ikisi de bakıma muhtaç. Deniz kardeşi için tehlikeli bile olabilir. Yalnız bırakamam . Sizinkiler en azından temel ihtiyaçları karşılıyordur. Bizde hepsi bende olacak. Artık huni ile gezerim ben
Gecmis olsun canimGece gece hastenelik oldumilaçlarımı içmek için bişeyler yiyim dedim, midem de boğazıma kadar yanıyodu her zamanki gibi, sonra bi mide bulantısı bi halsizlik yattım olduğum yere kalbim nasıl atıyo, yürüyecek halim yok perişan oldum çok korktum bebeğe bişey olucak diye hamileliğim boyunca ilk defa böyle bişey yaşadım apar topar acile gittik, tansiyonum 9a 14 çıktı normalde 11e 8 filan çıkar, kan idrar nst derken sonuçlar iyi çıktı çok şükür çok korktum bişey olucak diye Allah'tan yarın randevum var kızlar benim tansiyonum çıktı büyük ihtimal di mi o yüzden öyle oldum, benim gibi halsizleşen oldu mu annemlerden tansiyon aletini alıcam hep unutuyorum
Gecmis olsun canimGece gece hastenelik oldumilaçlarımı içmek için bişeyler yiyim dedim, midem de boğazıma kadar yanıyodu her zamanki gibi, sonra bi mide bulantısı bi halsizlik yattım olduğum yere kalbim nasıl atıyo, yürüyecek halim yok perişan oldum çok korktum bebeğe bişey olucak diye hamileliğim boyunca ilk defa böyle bişey yaşadım apar topar acile gittik, tansiyonum 9a 14 çıktı normalde 11e 8 filan çıkar, kan idrar nst derken sonuçlar iyi çıktı çok şükür çok korktum bişey olucak diye Allah'tan yarın randevum var kızlar benim tansiyonum çıktı büyük ihtimal di mi o yüzden öyle oldum, benim gibi halsizleşen oldu mu annemlerden tansiyon aletini alıcam hep unutuyorum
Geçmiş olsun canım 9 14 baya yükselmiş yediklerin mi ağır geldi acaba. Benim de hamileliğin başında oluyordu genelde halsizlik bayılma hissi terleme de oluyordu, ben ölçüyordum tansiyonum 9 6 çıkıyordu, normalde de 10 7 filan çıkar. Çok az düşse bile ben de hemen halsizlik yapıyorduGece gece hastenelik oldumilaçlarımı içmek için bişeyler yiyim dedim, midem de boğazıma kadar yanıyodu her zamanki gibi, sonra bi mide bulantısı bi halsizlik yattım olduğum yere kalbim nasıl atıyo, yürüyecek halim yok perişan oldum çok korktum bebeğe bişey olucak diye hamileliğim boyunca ilk defa böyle bişey yaşadım apar topar acile gittik, tansiyonum 9a 14 çıktı normalde 11e 8 filan çıkar, kan idrar nst derken sonuçlar iyi çıktı çok şükür çok korktum bişey olucak diye Allah'tan yarın randevum var kızlar benim tansiyonum çıktı büyük ihtimal di mi o yüzden öyle oldum, benim gibi halsizleşen oldu mu annemlerden tansiyon aletini alıcam hep unutuyorum
O ağrıyı ben de hissediyorum ara ara ama kısa sürüyor o yüzden endişe etmedim çok, yarın ben de gideceğim doktora bebişim nasılmış bakalımGünaydın hanımlar. NasılsınızSizlerinde kasıkları ve Rahmi ağrıyıp acıyor mu. Adet sancısı gibi. Yeni başladı. Dün gece kızım hareket etme rekoru kırdı. Hiç uyutmadı. Yarın kontrol var. 37. Haftalık olsaydık hayırlısıyla. Yarın doğum demezse kuaföre gideceğim ağda için. Erken olmaz değil mi. 38i biraz geçmeyi planlıyor ama planımız tutmazsa hazırlıksız yakalanmak istemiyorum.
Yatıyor canım hala sanırım bu gece de ordalar sıkıntısının ne olduğunu öğrenip gelseler bari boş boş yatmasalar dün çok üzülmüştüm ama bugün iyiyim keşke bana söylemeselerdi ayılıp bakıldığını filan çok stres oldum ama iyiyiz şimdiKirmizi pabuc eşinin durumu nasıl hastanede mi yatıyor sen kendini üzme düzelir iyileşir inşallah. Erkekler çok nazlı oluyorlar belki biraz ailesi de abartıyordur.
Sen nasılsın
Evet sana söylemelerinin bir anlamı yokmuş ama laf sokmayı bile ihmal etmemişler. Ya sana bişey olsa ne kadar bencillerYatıyor canım hala sanırım bu gece de ordalar sıkıntısının ne olduğunu öğrenip gelseler bari boş boş yatmasalar dün çok üzülmüştüm ama bugün iyiyim keşke bana söylemeselerdi ayılıp bakıldığını filan çok stres oldum ama iyiyiz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?