Birden geldi her şey normal rutinindeyken şimdi kontroldeyim yine nst istedi tansiyona bakıcak, nst sırası bekliyorum şu an mesela, oturduğum yerde her yerim kırılıyo sankiBenim her seferinde 13-8 falan cikiyor. Cok asiri yuksek degil bana gore ama bilmiyorum canimm. Ay benimde midem yaniyor igrenc birsey o. Acaba panik atak fln mi ki. Hayatimda boyle yanma yasamadim ilk defa yasiyorum hamilelikte cok zor
Sağol canımGecmis olsun canim
Öyle canım anası bakarEvet sana söylemelerinin bir anlamı yokmuş ama laf sokmayı bile ihmal etmemişler. Ya sana bişey olsa ne kadar bencillersen kendine dikkat et canım eşinin annesi babası yanında ona bişey olmaz Allahın izniyle.
Canım dikkat ediyorum yediklerime hiç anlamadım ben de yaGeçmiş olsun canım 9 14 baya yükselmiş yediklerin mi ağır geldi acaba. Benim de hamileliğin başında oluyordu genelde halsizlik bayılma hissi terleme de oluyordu, ben ölçüyordum tansiyonum 9 6 çıkıyordu, normalde de 10 7 filan çıkar. Çok az düşse bile ben de hemen halsizlik yapıyordu
Gunaydin cnm bende oyle bir agri yok sadece yururken bi sanci oluyor hatta yuruyemecrk oturamayacak kadar can yakiyo ama gecen hafta bu sekilde gittigimde hersey yolunda dedi erken dogum riski yok dedi seninki adet agrisi gibiyse bence.bi görün doktoruna CnmGünaydın hanımlar. NasılsınızSizlerinde kasıkları ve Rahmi ağrıyıp acıyor mu. Adet sancısı gibi. Yeni başladı. Dün gece kızım hareket etme rekoru kırdı. Hiç uyutmadı. Yarın kontrol var. 37. Haftalık olsaydık hayırlısıyla. Yarın doğum demezse kuaföre gideceğim ağda için. Erken olmaz değil mi. 38i biraz geçmeyi planlıyor ama planımız tutmazsa hazırlıksız yakalanmak istemiyorum.
Canım kızım normal Doğum için şartları zorluyor. Ama annesi sezeryan olmak zorunda haberi yokBu vajina ağrısı ben de de çok olmaya başladı bazen iğne batar gibi bazen birisi eliyle sıkıştırıyormuş gibi
Bizde de durum aynıCanım kızım normal Doğum için şartları zorluyor. Ama annesi sezeryan olmak zorunda haberi yok
Çok ayakta kalınca daha fazla oluyor. Bugün dinlenirim hareketli hemde. Yarın sabah erkenden giderim ah arabamız da yokGunaydin cnm bende oyle bir agri yok sadece yururken bi sanci oluyor hatta yuruyemecrk oturamayacak kadar can yakiyo ama gecen hafta bu sekilde gittigimde hersey yolunda dedi erken dogum riski yok dedi seninki adet agrisi gibiyse bence.bi görün doktoruna Cnm
Evet arabaniz da yok nasil gidicen ya canim bu sekildeÇok ayakta kalınca daha fazla oluyor. Bugün dinlenirim hareketli hemde. Yarın sabah erkenden giderim ah arabamız da yok
çok geçmiş olsun korkma bebeğine bir şey olmaz, sen kötü olmuşsun ama o korunaklı bir yerde merak etmeCanım dikkat ediyorum yediklerime hiç anlamadım ben de yabebeğe bişey olucak diye aklım çıktı kolumu kıpırdatıcak halim yoktu
Sürekli kasıyor kendini. Oğlumda hiç yaşamadım böyle şeyler ne ağrı ne sızı. Oğlan makat gelişti hep. Kızım hep baş aşağı. Oğlanda üzerime atladıkça doğurtacak bu çocuk beni diyorum.Bizde de durum aynıDoğuma hazırlık mı diyorsun bu ağrılar ulaaaa korkuyorum evde tek başıma ufak bebeyle olduğum yerde doğuruveririrm
Hastane 5 dakika. Zorlasam dolmuşla bile gidilir. Lojmanda herkes arabasını teklif etti iş yerinde de herkes al anahtarı demiş sağolsunlar. Taksi de var birine söylemezse. Hamile olduğumu duyan çok üzülüyor. Araba bulunmasa eşim hemen araba alacaktı. Kasko bir ay bekletecekti bizi.Evet arabaniz da yok nasil gidicen ya canim bu sekilde
Ütüleri sen mi yapacaksın . Ütü yapmayı hiç sevmiyorum. Kocacım kendine göre kocaman ütü ve masa aldığı için. Çok yorucu oluyor. Bizde ütü onda zaten. Yavaş yavaş başlaman lazım zaman daralıyorGünaydın herkeslere ❤
dün o vajina ağrısını sordum ben doktora. böyle hani çok uzun zaman sonra spor yaparsın birden yüklenirsin kendine de kasların deli gibi acır yanar ya öyle bir ağrı var benim kasık bölgemde. hepsi bebeğin baskısından oluyormuş, bu haftalarda artık çok normal. özellikle yorulunca daha çok oluyor. ilk hamileliğimde de oluyordu da yine de sordum, insan unutuyor.
bende inanılmaz yorgunum dünden beri, bugün hiç ama hiç bir şey yapmadan yatasım var ama ne mümkün. bebeğin odası çamaşır odası oldu geçici olarak. asılanlar bir yanda, katlanacaklar bir yanda, ütülenecekler diğer tarafta hepsi benim gözüme bakıyor her kapıdan geçtiğimde
evde bir tencere yemek bile yok üstüneallahım niye bitmiyor bu işler
Aynen canım doktor şaşırdı her şey normaldi, takip edicez artık dedi, ya sağlıklı sıhhatli bir kucağımıza alsaydıkçok geçmiş olsun korkma bebeğine bir şey olmaz, sen kötü olmuşsun ama o korunaklı bir yerde merak etme
ben de tansiyonum düşüp bayılmıştım, doktorum bebeğe hiç zararı olmaz korkma demişti.
bu aylarda artık tansiyonu takip etmeliyiz ama onu ihmal etme.
Bende Aylin Anıl arslanı takip ediyorum. Şu an Ankara’da. Ankara’dayken onunla tanışmak isterdim. Genelde normal dikişsiz kesiksiz doğum yaptırıyor. Doğum sürecini baya konforlu hale getiriyor.Normal doğumu düşünen anneler bu doktorun videolarını izleyebilir. Baya cesaretlendiyor.
Op. Dr. Çiğdem Güler (@op.dr.cigdemguler) • Instagram photos and videos
199K Followers, 971 Following, 1,819 Posts - See Instagram photos and videos from Op. Dr. Çiğdem Güler (@op.dr.cigdemguler)instagram.com
eşimin beceremediği şeylerden biri ütü ne yazıkkiÜtüleri sen mi yapacaksın . Ütü yapmayı hiç sevmiyorum. Kocacım kendine göre kocaman ütü ve masa aldığı için. Çok yorucu oluyor. Bizde ütü onda zaten. Yavaş yavaş başlaman lazım zaman daralıyorvajina ağrısı artmaya başladı yürürken bile. Annecim sağolsun yemekleri hallediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?