Eşimde geçen gün aceleden sadece gömleğin yakasına sürmüş ütüyü. Akşam gelince neyi var neyi yok ütüledi baya rahat artıkeşimin beceremediği şeylerden biri ütü ne yazıkki
bebeğin kıyafetlerinden bahsediyorsan onları halledeli bir ay oldu, çantamı da hazırladım. o konuda sorun yok da evin rutin işleri bitmiyor. geçenlerde ütü o kadar birikti ki bi kıyafetini alıp ütüsüz gitmişbişey olmaz ben takıntılı değilim ütüye diyor zaten. napayım biraz böyle idare edicez
Günaydın herkeslere ❤
dün o vajina ağrısını sordum ben doktora. böyle hani çok uzun zaman sonra spor yaparsın birden yüklenirsin kendine de kasların deli gibi acır yanar ya öyle bir ağrı var benim kasık bölgemde. hepsi bebeğin baskısından oluyormuş, bu haftalarda artık çok normal. özellikle yorulunca daha çok oluyor. ilk hamileliğimde de oluyordu da yine de sordum, insan unutuyor.
bende inanılmaz yorgunum dünden beri, bugün hiç ama hiç bir şey yapmadan yatasım var ama ne mümkün. bebeğin odası çamaşır odası oldu geçici olarak. asılanlar bir yanda, katlanacaklar bir yanda, ütülenecekler diğer tarafta hepsi benim gözüme bakıyor her kapıdan geçtiğimde
evde bir tencere yemek bile yok üstüneallahım niye bitmiyor bu işler
Bende takip ediyorum keşke öyle bir doktora denk gelsem gerçi benim doktor içinde iyi diyorlar hayırlısı ama onların hastane imkanları teknik bilgileri çok fazlaNormal doğumu düşünen anneler bu doktorun videolarını izleyebilir. Baya cesaretlendiyor.
Op. Dr. Çiğdem Güler (@op.dr.cigdemguler) • Instagram photos and videos
199K Followers, 971 Following, 1,819 Posts - See Instagram photos and videos from Op. Dr. Çiğdem Güler (@op.dr.cigdemguler)instagram.com
Hadi hayırlı işlerKızlar kontrolden geldim 37. hafta Ama uygulama 35+6 gösteriyor ben bu işi anlamadım 4 mayıs sat doktor haftasıyla uyumlu dedi kilo 3.050
3 ü geçtik sıkıntı yok arttık dedi acil bir durumda saat kaç olursa olsun gel dedi. Bebiş başaşağı:))
sancı çıkmadı. Suyum yine fazla doğum tarihi 7 Şubatsizce o kadar dayanırmıyım .
maşallahınızı alırım dualarınızı da esirgemeyin
Aynıyız tarih olarak senle şuanHadi hayırlı işler
Benim 3. Ya bu sezeryan canım 24 Ocak dedi drAynıyız tarih olarak senle şuanzaten sıkıntılarda benzer
Normal sezeryan belli mi canım sende beklemek böyle çok zormuş
Bence gelmezlerAyni gunmus satbnmde persembe son gün haftaya bari 1hafta daha gelmeseler de dinlensek neguzel olur
Bugün evdeydim canım izin aldım kötüydüm uzandım dinlendim gerçekten ev gibisi yok yaa kendime geldim eğer kendini iyi hissetmiyorsan yorgunsan çık zaten aynı haftadayız bende 1 hafta önce ayrıldım memurum. Yarın raporumu alacam çok çalıştım artık dinlenme vakti
Benim 3. Ya bu sezeryan canım 24 Ocak dedi dr
Aynı tarihe gün vermiş.Benim 3. Ya bu sezeryan canım 24 Ocak dedi dr
Tarihi biliyorsun da canım yine bemişler kafalarına göre hareket ediyor ben de her an tetikteyim yaniEvet doğru ne güzel tarihini bilerek doğuma gitmek ❤
benim heran herşey olabilir sürpriz yumurta
sağlıkla kucaklaşalım da gerçi
38. Hafta iyidir canım anca kilo alır benim kiAynı tarihe gün vermiş.yarın 37 bitiyor. Gelecek hafta isterse alsın. Tabi kuaför işlerini de halletsem iyi olur
Senin 39 oluyorAynı tarihe gün vermiş.yarın 37 bitiyor. Gelecek hafta isterse alsın. Tabi kuaför işlerini de halletsem iyi olur
Aynı tarihe gün vermiş.yarın 37 bitiyor. Gelecek hafta isterse alsın. Tabi kuaför işlerini de halletsem iyi olur
Kaç kilo şuan canım?38. Hafta iyidir canım anca kilo alır benim ki
2.5 du iki hafta önceKaç kilo şuan canım?
Tarihi biliyorsun da canım yine bemişler kafalarına göre hareket ediyor ben de her an tetikteyim yani
Benim sat. 27 Nisan yarın benim 37. Bitiyor. Seninki de 35+6 dır. Kasıldıkça vajinaya batma hissi normaldir değil mi. Doğur muyorum değil miKızlar kontrolden geldim 37. hafta Ama uygulama 35+6 gösteriyor ben bu işi anlamadım 4 mayıs sat doktor haftasıyla uyumlu dedi kilo 3.050
3 ü geçtik sıkıntı yok arttık dedi acil bir durumda saat kaç olursa olsun gel dedi. Bebiş başaşağı:))
sancı çıkmadı. Suyum yine fazla doğum tarihi 7 Şubatsizce o kadar dayanırmıyım .
maşallahınızı alırım dualarınızı da esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?