2020 Şubat Anneleri

Günaydınlarr
Çok bitkin yorgun uyandımm bebek hareketleride az 2 gündür ayaklarımda şiş davul gibi oldu normalde uzatınca düzelirdi ama düzelmiyo vücudumda şişlik var zatende Hayırlısıyla doğuruyum artık

Eşimde geçen gün aceleden sadece gömleğin yakasına sürmüş ütüyü. Akşam gelince neyi var neyi yok ütüledi baya rahat artık

Kızlar kontrolden geldim 37. hafta Ama uygulama 35+6 gösteriyor ben bu işi anlamadım 4 mayıs sat doktor haftasıyla uyumlu dedi kilo 3.050
3 ü geçtik sıkıntı yok arttık dedi acil bir durumda saat kaç olursa olsun gel dedi. Bebiş başaşağı:))

sancı çıkmadı. Suyum yine fazla doğum tarihi 7 Şubat sizce o kadar dayanırmıyım .

maşallahınızı alırım dualarınızı da esirgemeyin

aynı ağrı bende de varcanım uzanınca bile belsırt karın vajina ağrısı herşey mevcut çok zorlanıyorum artık nefes nefese kalıyorum iki iş yapınca
Doktora sordum son ay normal dedi

Bende takip ediyorum keşke öyle bir doktora denk gelsem gerçi benim doktor içinde iyi diyorlar hayırlısı ama onların hastane imkanları teknik bilgileri çok fazla

Hadi hayırlı işler

Ayni gunmus satbnmde persembe son gün haftaya bari 1hafta daha gelmeseler de dinlensek neguzel olur
Bence gelmezler rapor alacam yarın sanırım gidemicem artık dolmuşla gidip geliyorum yarım saatlik yol yağmur tıklım tıklım dolmuş :) okulda yorulmuyorum yoksa giderdim . Birde sabahları kalkmak zor geliyor bebiş gelmeden biraz uyuyayım dedim

evet bence iyi dayandık

yarın raporumu alacam haftaya gitmicem bende bebiş gelmeden azcık enerji toplayalım

iyi yapmışsın artık çalışılcak gibi değil kanunda boşuna 37 zorunlu izin demiyor

Evet doğru ne güzel tarihini bilerek doğuma gitmek ❤

benim heran herşey olabilir sürpriz yumurta

sağlıkla kucaklaşalım da gerçi
Tarihi biliyorsun da canım yine bemişler kafalarına göre hareket ediyor ben de her an tetikteyim yani

Benim sat. 27 Nisan yarın benim 37. Bitiyor. Seninki de 35+6 dır. Kasıldıkça vajinaya batma hissi normaldir değil mi. Doğur muyorum değil mi bugünkü ağrılarım farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…