- Emoji Skoru
- 2.893
- Puanlar
- 83
Yaa kız seninki aceleci valla ayKızlar benim bel ve sırt ağrım arttı. Kasılmalar sıklaştı hatta canımı yakıyor. Bebekte çok aktif şu an. Hala yalancı sinyaller olduğunu varsayıyorum. 24.ünde doğurmam lazım. Kocanın izin ayarlamaları için
Ay şu an hazır değilim. Öz bakımımı yapmadım. Araba yok koca mesaiye kalacam diye aradı. Çikolatası magneti de yok.Abowww geliyor mu yoksa
Kızlar benim bel ve sırt ağrım arttı. Kasılmalar sıklaştı hatta canımı yakıyor. Bebekte çok aktif şu an. Hala yalancı sinyaller olduğunu varsayıyorum. 24.ünde doğurmam lazım. Kocanın izin ayarlamaları için
Gelmiyordur ya. Yalnız günlerdir sakin olan kız dün akşamdan beri coşmuş durumda. Annemde sen doğum sancısı çekmedin bilemiyorsundur diyor. Yarın kontrole gideceğim.Kiz geliyo olmasin
Bu kız babasına çektiyse kesin acelecidir. Eşimde az daha tut diyorYaa kız seninki aceleci valla ay
Yarın sabah gideceğim. Uzandım geçmesini bekliyorum.Tekrar kontrole mi gitsen acaba. Bel ve sırt ağrısı var diyorsun. Erken gelmez inşallah
Hahaha yaa nasıl tutayım deseydin o yola çıktımı birkereBu kız babasına çektiyse kesin acelecidir. Eşimde az daha tut diyor
Kolaysa sen tut deseydinBu kız babasına çektiyse kesin acelecidir. Eşimde az daha tut diyor
Benim dün sancı hep 8-10-20 öyle cıkıyodu yoktu sancım. 40 -70 arası cıktıysa hafif sancın var sanırım bakalım doktor ne dicek düzenlimi değil mi bizede haber ver :)Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah benim dün kontrol vardı 2 kere nst girdim ilkini beğenmemişti doktor dünden beri hareketleri daha az gibi geldi bana yine geldim nst girdim ama doktor ameliyata girmiş bekliyorum birde bu sancılar kaç değerinde oluyor benim 40 dan yüksek çıktı hep aşşağıya düşmedire bazen 70 ide geçti
Senin işinde zormuş canım yaa bende kaldıramazdım böyle bi durumda misafir ağırlamayı sevmiyorum zatenAh o çat kapı gelenler. Arayıp kahveye geliyorum diyenler. Ya müsait değilim diyorum anlamıyor bir kahve diyor. Abla evde bende müsait değilim diyorum anlamadı geldi kadın. Oğlanı uyutmuşum 3aylık . Kendime yemek koymuşum bir kaşık aldım aradı. Koltuklarda nevresim takımları kuruyor. Herşeyi topladım kuru şampuanla saçları ovdum krem sürdüm şaka gibiydi. Doğum kiloları da cabası zaten. Gerçekten misafir anlamında bir bakıma şanslısın.
Ayy bende bunu kullanıyorum ve gerçekten bazen saçmalıyoBu programda saçmalıyo heee 3 kg pazı nerde görmüş
Benimde en çok korktuğum konu bu yaAh o çat kapı gelenler. Arayıp kahveye geliyorum diyenler. Ya müsait değilim diyorum anlamıyor bir kahve diyor. Abla evde bende müsait değilim diyorum anlamadı geldi kadın. Oğlanı uyutmuşum 3aylık . Kendime yemek koymuşum bir kaşık aldım aradı. Koltuklarda nevresim takımları kuruyor. Herşeyi topladım kuru şampuanla saçları ovdum krem sürdüm şaka gibiydi. Doğum kiloları da cabası zaten. Gerçekten misafir anlamında bir bakıma şanslısın.
Amin amin aminnnBenimde en çok korktuğum konu bu yaşuan çoluk çocuk yokken bile temizlik yapmak zor geliyo çocuk olunca nasıl yapıcam o evi her daim nasıl toplu tutucam bilmiyorum valla diyorum ki gerçekten darılmam kimse gelmesin mevlütte gelsin herkes olsun bitsin çok çok amin
Canım normal demiş sekreteri msjla atmış bende anlamadımBenim dün sancı hep 8-10-20 öyle cıkıyodu yoktu sancım. 40 -70 arası cıktıysa hafif sancın var sanırım bakalım doktor ne dicek düzenlimi değil mi bizede haber ver :)
Duzensizse eger yalanci kasilmadir canimCanım normal demiş sekreteri msjla atmış bende anlamadım
Benimde hep 15 20 arasıydı en son 40 çıktı 3 kez o kadar doktor normal dedi seninkide düzensiz olmuş demekki canımCanım normal demiş sekreteri msjla atmış bende anlamadım
banada gecen haftami ne pirasa buyuklugunde yaziyordu , bu ne sacma benzetme diye dusunmustumki pazida degisikmisBu programda saçmalıyo heee 3 kg pazı nerde görmüş
İnsanlar ne aceleci arkadaş yaAmin amin aminnn
Eşimin ailesi 20 günlükken teyzesinin kızına gitmişlerdi cümbür cemaat 4. Çocuğuydu gerçi ama sezeryan olmuştu falan bende bunu bildiğim içinn ne ne desem beğenirsiniz bana mevlüdü nezaman yapıcaksın yazın mı dedi hayır 40 sonra yaparım gelicek olan o zaman gelir ben sürekli misafir ağırlayamam dedimumarım anlamıştır
maşallah yerim onuBen zaten uyumuyorum canım 1.5 yaşında bebeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?