2020 Şubat Anneleri

Lierac ve bio oil vardi bunlari da alayim dedim. Kantaron cok onerilmio hamilelikte ama ben tirnak izi olan yerlere bezelye tanesi kadar surucem en fazla ☺ Gunde bir kere

Mervecim birde dokuları iyileştirme özelliği olduğu için kakao yağı ve hamilelik sonrasında izler için contratubex krem var, ameliyat izlerim için araştırmıştım ama çatlaklara da çok güzel etki ediyormuş aklında bulunsun.

Kızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak
kızımı doğurduğumda sütüm gelmeyince hastanede verdiler hemen. hastanenize sorun isterseniz bunu.
ben almayacağım, muhtemelen yine hastanede verirler gerek olursa. biz alacaksak da hemen market var orda zaten alırız iki dakikada.

Kuzum. Niye öyle oldun ılık bir duş al sevdiğin şeyleri izle dinle sola uzan güzel güzel şeyler düşün canını sıkma az kaldı
Bilmiyorum ki canım acaba grip başlangıcımı oluyo ama üşüme falanda yok hafif öksürük var ama yanıyorum evin içinde resmen kalkıcam biraz nevresim takımlarını yıkamıştım doğumdan sonra kullanıcağım onları ütüleyim hareket ediyim geçer inşallah

Deniz bugün annesi doğum yapsın diye uğraşıyor. Kanepeye uzandım sürekli üzerime çıkmaya çalışıyor. Atlıyor zıplıyor. Çok halsizim dinlenmeye ihtiyacım var. Ama olmuyor. Ben onları doğuracam diye neler çekiyorum çocuk da kendime nasıl zarar versemin derdinde gerçekten bugün kasıklarım çok ağrıyor. İyi değilim kendimden korkuyorum

Benim araştırma hastanesi yaa ne bileyim güvenemiyorum sormakta aklıma gelmedi hiç
Hip öneriyo sanırım doktorlar son zamanlarda organikmiş diye duydum gazda az yapıyomuş hastanede hipi kullanıyomuş bende almadım o an gerek olursa aldırırım dedim

Sen bu gidişle doğuracak mısın yoksa. Akşama öyle dersen şaşırmayacağım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Çocuk yoksa benim yerime de dinlen

Sen bu gidişle doğuracak mısın yoksa. Akşama öyle dersen şaşırmayacağım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Çocuk yoksa benim yerime de dinlen
Yok kız doğurmam geçen baktı vajinal uzunluk falan iyiydi biraz baskı dışında belirti yok yarın bi baksın bakalım kan değerlerime bebegin hareketlerine iyi çıkaraa 39. Haftaya kadar beklicem Çocuk yok oyalanıcak hiç bişey yok sabahtan akşama kadar pinekliyorum o daha kötü ya dinlendim yeterince bu zamana kadar gerçi özlücem bu günlerimi kesinn

Bende Aylin Anıl arslanı takip ediyorum. Şu an Ankara’da. Ankara’dayken onunla tanışmak isterdim. Genelde normal dikişsiz kesiksiz doğum yaptırıyor. Doğum sürecini baya konforlu hale getiriyor.
Merhaba, evet bazı doktorlar instagramda inanılmaz doğumlar yaptırıyor gerçekten başarılılar fakat şunu çok kısa söylemek isterim örneğin aylin hnma bir arkadaşım gitti bir çok dr gibi doğuma kadar hiç yanında olmadığını ve 10 cm açıklıkla sezeryana alındığını söyledi. Belki arkadaşım abartmıştır gerçekten zorunlu bir durumdur.
Ben sadece sosyal medyada herkes acısız ağrısız kesisiz doğum yaptırıyor gibi ama bu şekilde olmayan da bi o kadar doğum vardır.
İnş herkesin doğumu çok kolay ve güzel geçer

Umarım yanlış anlaşılmam

MasaAllah canim Allah nazarlardan saklasin

Kızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak
Bana nst ye ilk girdigimde ebe emzirme egitimi verdi ve yaninizda mama getirmeyin biz istemiyoruz gerek oldugunda cocuk doktorumuzun onayiyla kendi eczanemizden aldiriyoruz demisti canim

Tamam canm yag almam artik ama o kremi not edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…