Lierac ve bio oil vardi bunlari da alayim dedim. Kantaron cok onerilmio hamilelikte ama ben tirnak izi olan yerlere bezelye tanesi kadar surucem en fazla ☺ Gunde bir kere
Kızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak
kızımı doğurduğumda sütüm gelmeyince hastanede verdiler hemen. hastanenize sorun isterseniz bunu.Evet o konuyu bende merak ediyorum oğlanda hiç ihtiyacım olmadı. ama hastanede olmaz mı mama ilk etapta. Çünkü kuvözdeki bebeklere biz verdik filan diyorlarmış. Devlet yada üniversitede vermeyip aileden mi istiyorlar acaba.
Ben zaten uyumuyorum canım 1.5 yaşında bebeğim varGeçmiş olsun dikkat et yorma üzme kendini bebeğinin gelişimine odaklan gerisi hallolur ☺
az kaldı uykusuz gecelerden yakınmaya
Bilmiyorum ki canım acaba grip başlangıcımı oluyo ama üşüme falanda yok hafif öksürük var ama yanıyorum evin içinde resmen kalkıcam biraz nevresim takımlarını yıkamıştım doğumdan sonra kullanıcağım onları ütüleyim hareket ediyim geçer inşallahKuzum. Niye öyle oldun ılık bir duş al sevdiğin şeyleri izle dinle sola uzan güzel güzel şeyler düşün canını sıkma az kaldı
Daha var sorarsın yakında gidecek misin.Benim araştırma hastanesi yaa ne bileyim güvenemiyorum sormakta aklıma gelmedi hiç
Hip öneriyo sanırım doktorlar son zamanlarda organikmiş diye duydum gazda az yapıyomuş hastanede hipi kullanıyomuş bende almadım o an gerek olursa aldırırım dedimBenim araştırma hastanesi yaa ne bileyim güvenemiyorum sormakta aklıma gelmedi hiç
Gideceğim haftaya o zaman sorayımDaha var sorarsın yakında gidecek misin.
Sen bu gidişle doğuracak mısın yoksa. Akşama öyle dersen şaşırmayacağımBilmiyorum ki canım acaba grip başlangıcımı oluyo ama üşüme falanda yok hafif öksürük var ama yanıyorum evin içinde resmen kalkıcam biraz nevresim takımlarını yıkamıştım doğumdan sonra kullanıcağım onları ütüleyim hareket ediyim geçer inşallah
Yok kız doğurmam geçen baktı vajinal uzunluk falan iyiydiSen bu gidişle doğuracak mısın yoksa. Akşama öyle dersen şaşırmayacağımçok geçmiş olsun dikkat et kendine. Çocuk yoksa benim yerime de dinlen
Merhaba, evet bazı doktorlar instagramda inanılmaz doğumlar yaptırıyor gerçekten başarılılar fakat şunu çok kısa söylemek isterim örneğin aylin hnma bir arkadaşım gitti bir çok dr gibi doğuma kadar hiç yanında olmadığını ve 10 cm açıklıkla sezeryana alındığını söyledi. Belki arkadaşım abartmıştır gerçekten zorunlu bir durumdur.Bende Aylin Anıl arslanı takip ediyorum. Şu an Ankara’da. Ankara’dayken onunla tanışmak isterdim. Genelde normal dikişsiz kesiksiz doğum yaptırıyor. Doğum sürecini baya konforlu hale getiriyor.
Normal doğumu düşünen anneler bu doktorun videolarını izleyebilir. Baya cesaretlendiyor.
Op. Dr. Çiğdem Güler (@op.dr.cigdemguler) • Instagram photos and videos
199K Followers, 971 Following, 1,819 Posts - See Instagram photos and videos from Op. Dr. Çiğdem Güler (@op.dr.cigdemguler)instagram.com
Merhaba, evet bazı doktorlar instagramda inanılmaz doğumlar yaptırıyor gerçekten başarılılar fakat şunu çok kısa söylemek isterim örneğin aylin hnma bir arkadaşım gitti bir çok dr gibi doğuma kadar hiç yanında olmadığını ve 10 cm açıklıkla sezeryana alındığını söyledi. Belki arkadaşım abartmıştır gerçekten zorunlu bir durumdur.
Ben sadece sosyal medyada herkes acısız ağrısız kesisiz doğum yaptırıyor gibi ama bu şekilde olmayan da bi o kadar doğum vardır.
İnş herkesin doğumu çok kolay ve güzel geçer
MasaAllah canim Allah nazarlardan saklasinKızlar kontrolden geldim 37. hafta Ama uygulama 35+6 gösteriyor ben bu işi anlamadım 4 mayıs sat doktor haftasıyla uyumlu dedi kilo 3.050
3 ü geçtik sıkıntı yok arttık dedi acil bir durumda saat kaç olursa olsun gel dedi. Bebiş başaşağı:))
sancı çıkmadı. Suyum yine fazla doğum tarihi 7 Şubatsizce o kadar dayanırmıyım .
maşallahınızı alırım dualarınızı da esirgemeyin
Yok canım niye yanlış anlaşılasın. Dediğin gibi herkes o mecrada en iyi en mükemmel şekilde görünmeye çalışıyor. Belkide bizim gördüğümüz gibi değildir bilemeyiz bunu haklısın.Umarım yanlış anlaşılmam
Kasıklarım ve vajina ağrıyor bebekte karnımı acayip kasıyor nefesim kesiliyor. Pozitif düşünüp bunların geçiçi yalancı kasılmalar olduğunu düşünmek istiyorumbenmde kasıklarım ve belim cok ağrıyorvarmı bnm gibi olan
Bana nst ye ilk girdigimde ebe emzirme egitimi verdi ve yaninizda mama getirmeyin biz istemiyoruz gerek oldugunda cocuk doktorumuzun onayiyla kendi eczanemizden aldiriyoruz demisti canimKızlar bebek doğunca yanınızda nolur nolmaz diye mama bulunsun diyorlar yaa hangi marka Mama hangisi alınacak
Tamam canm yag almam artik ama o kremi not edebilirimMervecim birde dokuları iyileştirme özelliği olduğu için kakao yağı ve hamilelik sonrasında izler için contratubex krem var, ameliyat izlerim için araştırmıştım ama çatlaklara da çok güzel etki ediyormuş aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?