- Emoji Skoru
- 6.111
- Puanlar
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek gelişmiyomuş takip edicem dedi haftaya doğuma alabilirim dedi nst hareketleri iyi çıkmadı bekliyorum göstericem sonucuNeden cnm sancimi cikdi
Benimkide karnimin sol tarafini delecek gibi ya korkutuyorsunuz vala benide bi durun ya acelesi ne bu bebelerinKızlar kasılmam varmış doktor bir hafta zor dayanır dedi tekrar nst bakılacak. Muayenede 3 kez kasılmışım. Dünküler sancıymış bebek nefes egzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Şu an karnımı deli gibi oyuyor. Şaka maka her an gelebilir![]()
Insallah gelisirde az daha durur canim yaBebek gelişmiyomuş takip edicem dedi haftaya doğuma alabilirim dedi nst hareketleri iyi çıkmadı bekliyorum göstericem sonucu
Yok elleri ayakları kapanabiliyor tıpkı elleri kendinden eldivenli zıbınlar gibibence bu arabada yeterli olur canim disarda yine ustune bir battaniye ortersin ,bu model hosmus ,eli ayagi acik ama![]()
Kızlar ben yine yatıyorum doktor alttan baktı . 2cm açıklık varmış. Bebeğin gelişimi yavaşlamış. Bugün alabilir . Çok ani oldu
Ben sana bebek geliyor demedim miKızlar kasılmam varmış doktor bir hafta zor dayanır dedi tekrar nst bakılacak. Muayenede 3 kez kasılmışım. Dünküler sancıymış bebek nefes egzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Şu an karnımı deli gibi oyuyor. Şaka maka her an gelebilir![]()
Sağol canım. Annem bizde eşim yanımda . Bugün herşey olabilir. Planlar alt üst oldu.
Geliyor geliyorKızlar ben yine yatıyorum doktor alttan baktı . 2cm açıklık varmış. Bebeğin gelişimi yavaşlamış. Bugün alabilir . Çok ani oldu

Güzel olacak canım merak etme .ben doğuraam eşim bile yok yanımdaSağol canım. Annem bizde eşim yanımda . Bugün herşey olabilir. Planlar alt üst oldu.
Kızlar ben yine yatıyorum doktor alttan baktı . 2cm açıklık varmış. Bebeğin gelişimi yavaşlamış. Bugün alabilir . Çok ani oldu
İzin vermiyor ki. Çok tüylü değilim aslında benim titizliğim artık böyle olacak bugün olursa. Oğlumu bile öpemedim saçlarımı yapamadım herşey çok ani oldu.Ben sana bebek geliyor demedim miçabuk kuaföre koş koş
![]()
Hayirdir cnmNst şuan muanem pek iyi geçmedi![]()