- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.475
- Puanlar
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada kandiriyo gibi geliyo ama her seye hazirlikliyim suanZeyf canm gecmis olsunnn. Ama benim icime sen daha cok beklicekmissin benimle gibi doguyor nedense :) bebisin de masallah 2500 olmus. Insallah en az 2 hafta daha bekler tabi. Iyi haberlerinle gel bize. Dikkat et
![]()
Bencede herşeye hazırlıklı olmak lazım. Şubat bebeklerinden zamanında ve 3 kilonun üzerinde doğan az olacak gibiBanada kandiriyo gibi geliyo ama her seye hazirlikliyim suan![]()
Hamilelik süreci benim için çok zor geçti özleyeceğimi hiç sanmıyorum. Şu an başka sıkıntılar çekiyor olsam da en azından koca göbeğim gitti.Kızlar karnımın yanları oturunca resmen bacaklarıma değiyor çok kocaman oldum sizin karnınız bu kadar büyük mü![]()
Banada kandiriyo gibi geliyo ama her seye hazirlikliyim suan![]()
Darısı başımaHamilelik süreci benim için çok zor geçti özleyeceğimi hiç sanmıyorum. Şu an başka sıkıntılar çekiyor olsam da en azından koca göbeğim gitti.
Ben mamajoo alıcam bi araştır istersen canım, arkadaşım kullanıyordu memnunduBenim sütüm çok yoğun oda tıkanıklık yapıyor. İki tane manuel lansinoh var. İş görüyor ama elim yoruluyor. Avent elektrikli çok pahalı lansinoh hiç bilmiyorum. Araştırıp alcam bir tane.
Çok geçmiş olsun canım hayirli sağlıklı zamanda gelsin bebiş bencede ilaclar ise yarayacak kalacak gibi biraz daha icerde. Kilosu da iyiymiş maşallahAlinti yapamadim sagolun kizlar hepiniz
3. Serumu taktilar , ciger gelistirici igne yapildi. 3 tane de hap ictim sanci kesici turuncu haptan bakalim bir daha nst baglancam ama karnim hala tas gibi mudahale edildikce daha kotu oluyorum sanki sancilar duzenli cikiyo suanlik acilmam yok rahim agzim kisa degil ama sancilar durmazsa aktif dogum eylemine girebilirim heran dr umda 37ye kadar dayan dogurma diyo sanki benim elimde![]()
genelde ultrasonda cikan rakamdan daha zayif oluyorlar dogumda ,seninki tam tersi olmusKendi doktorun bile iki kere ölçse ikisi farklı çıkabiliyo, haftasıyla uyumlu dedilerse problem yok :) bana da 2400 dedi doktorum iki gün sonra doğum yaptım 2760 geldi bebek :)
lansinohta cok iyi ,kullanan arkadaslarim var gayet memnunlarBenim sütüm çok yoğun oda tıkanıklık yapıyor. İki tane manuel lansinoh var. İş görüyor ama elim yoruluyor. Avent elektrikli çok pahalı lansinoh hiç bilmiyorum. Araştırıp alcam bir tane.
Alinti yapamadim sagolun kizlar hepiniz
3. Serumu taktilar , ciger gelistirici igne yapildi. 3 tane de hap ictim sanci kesici turuncu haptan bakalim bir daha nst baglancam ama karnim hala tas gibi mudahale edildikce daha kotu oluyorum sanki sancilar duzenli cikiyo suanlik acilmam yok rahim agzim kisa degil ama sancilar durmazsa aktif dogum eylemine girebilirim heran dr umda 37ye kadar dayan dogurma diyo sanki benim elimde![]()
İyi sevindim korktuğun gibi çıkmamışAy kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Haftasıyla uyumlu bence dedi 2750 cıktı bugun kilosu.
Karnının bir hafta küçük çıkması cok anlamlı bişey değil dedi.
Plesentada öyle aman aman bi yaşlanma yok dedi.
Suyu iyi kalp atışı iyi dedi şükürler olsun.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
Oğluşumda yüzünü plesentaya dayamış yatıyordu yine yarım yamalak görebildim![]()
Çok şükür canım için rahatlamıştırAy kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Haftasıyla uyumlu bence dedi 2750 cıktı bugun kilosu.
Karnının bir hafta küçük çıkması cok anlamlı bişey değil dedi.
Plesentada öyle aman aman bi yaşlanma yok dedi.
Suyu iyi kalp atışı iyi dedi şükürler olsun.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
Oğluşumda yüzünü plesentaya dayamış yatıyordu yine yarım yamalak görebildim![]()