• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

:işsiz:Çok ilginç ya fazla erken doğuö var
Benim gibi ilk doğurması gerekenlerde bekliyor işte
Senin tosuncuk buranın medarı iftarı bence daha 3 kilo doğan çıkmadı 🤣 oda zamanını bekliyor. El ense yapmıştır burası rahat niye çıkayım diyordur kesin. 🤣

Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim :KK43:

Rabbim kolaylık versin cnm sağlıcakla kolayca kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Benim Şubat sonu ama korkmaya başladım resmen 🙈

Senin tosuncuk buranın medarı iftarı bence daha 3 kilo doğan çıkmadı 🤣 oda zamanını bekliyor. El ense yapmıştır burası rahat niye çıkayım diyordur kesin. 🤣
He 1.74 e 92 lik kalıplı ana bulmuş konforlu doğru diyorsun

Böyle de pek bir heyecanlı oluyormuş insan adrenalin salgılıyor sizi şimdi anlıyorum kızlar. ❤
Başta baya heyecanlıydı ne olacak acaba diye, şimdi ben korkmaya başladım yaklaştıkça neler olacak acaba atlatabilecek miyim diye, sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor, hepimiz sağ salim kavuşsaydık bebişlere

Kizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim :KK43:

Masallah baya açıklık olmuş inşallah rahat bir doğum olur canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım sağlıkla kucağına al inş bebeğini dualarımız seninle 🙏

Bence Şubat bebesi diye birşey olmayacak bu gidişle 🤣 hepsi pek bir aceleci çıktı.
Ayy bizim mart başı normalde şubatı kesin görmemiz lazım 😂 ve odasını bile almadık daha yarın sipariş vericez 🙈 birde bişey daha sorucam sancı sadece nst de mi çıkar yoksa ultrasyonda da farkeder mi doktor ters bişey olsa 😊

Allah yardımcın olsun sıkıntısız alırsın inşallah kucağına..sata göre bir gün var aramızda. Benim de buakşam karnım çok sertleşiyor dk tutuyorum düzenli değil ama sen yazınca ben de tırstım biraz..az daha bekleselerdi bari🙄

Ayy bizim mart başı normalde şubatı kesin görmemiz lazım 😂 ve odasını bile almadık daha yarın sipariş vericez 🙈 birde bişey daha sorucam sancı sadece nst de mi çıkar yoksa ultrasyonda da farkeder mi doktor ters bişey olsa 😊
Rahim ağzı mesafesini görebilir

Sahra- Sahra- sağlıkla gelsin inşallah bebiş 🙏🙏
A Alisdendef sanırım sen sormuştun süt sağma makinelerini ben aventinkini aldım kullanan arkadaşlarım çok memnundu şu anda da jokerin internet sitesinde indirim var süt sağma makinelerinde eğer yeni üye olursan da 250 liralık alışverişte kullanabileceğin 50 lira hediye çeki tanımlıyor hemen baya uyguna gelmiş olur bi bak istersen

1727DBC0-AA6D-4399-AB93-A53CA7B16C05.webp
Anlayan var mı aranızda☺️

Başta baya heyecanlıydı ne olacak acaba diye, şimdi ben korkmaya başladım yaklaştıkça neler olacak acaba atlatabilecek miyim diye, sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor, hepimiz sağ salim kavuşsaydık bebişlere
YAa bnde aynen oyle hssdyrm millet yaziyo ya nasil yaziyolar acaba diyorum sanki bn hc doğurmayak gbi hssdyrm 😁daha simdiye kdr hic sancim da olmadi nsl oluyo bilmedigim icin bekliyorum🙈

Benimki ultrasonda göründü doktor 3kez kasıldın farketmiyor musun dedi. O gün 3 kez nst çekildi orda çıkmadı. Hatta sezeryan sonrası çok çekmişsin nasıl dayandın dedi. Ağrı eşiğim mi yüksek bilemedim valla. Bu bebeklerin işi belli olmuyor bu sene hepsi ışığa koşuyor 😩

Back
X