Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya Bebek de çıkmasına rağmen demiKizlarrrrrr nasılsınız bakalım :))))
Ya ben doğuma 66.5 ile girdim.
Şuan da 65.5 kilom.
Yani vücudum da aşırı bı ödem var demek ki.
Sadece 1 kg vermişim çünkü.
Evet 1 kilo vermen imkansız ödem kesinlikle nasıl bir yol izleyeceksin kendiliğinden mi geçecekKizlarrrrrr nasılsınız bakalım :))))
Şuan da 65.5 kilom.
Haftaya çarşamba ya da perşembe bizimki geliyor beklerse haftasonunu bakalım. Ben 38 in sonu olsa bari derken hoca başını beklese iyi olur dediAaa 9 mu olmusuzz![]()
Hayırlı, uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün inşKızlarrr
Minicik kara saçlı güzel yüzlü 2490 gram bi kızım oldu
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladışimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun
![]()
Nispet gibi olmasın şekerim 70le girdim şu an 65 kiloyumKizlarrrrrr nasılsınız bakalım :))))
Şuan da 65.5 kilom.
iyiyim ben canım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalımKizlarrrrrr nasılsınız bakalım :))))
Şuan da 65.5 kilom.
Kızlar ne kadar geç o kadar iyi. Bebek küçük olunca emmesi zor oluyor. Kuzum emmek istemiyor. Sarılık olmaz inş. Dayanamayıp biberonu dayıyacam nerdeyseBiraz önce ciğer geliştirici iğnenin 2. dozunu da vuruldum. Bayağı ağrı yapıyor. İnşallah biraz daha bekler miniğim.
Canım senin hamileyken sütün gelmiş miydi bana sordular ben yok dedim sezaryan olacam ya diyorlar ki geç gelir kesin hamileyken bile gelmemişKızlar ne kadar geç o kadar iyi. Bebek küçük olunca emmesi zor oluyor. Kuzum emmek istemiyor. Sarılık olmaz inş. Dayanamayıp biberonu dayıyacam nerdeyseşimdi kıyafet almaya çıktık herşey çok büyük geliyor.
Ayyy hayırlı olsun canımmKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Maşallah gözünaydın sağlıcakla büyüt inşallah Allah size bağışlasınKızlarrr
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladışimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun
![]()
Maşallah Alllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()
Allah bagislasin cnm masallahKızlarrr
![]()
aaa hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah![]()