- Emoji Skoru
- 939
- Puanlar
- 303
selam kizlar kac gundur yazamiyorum dogru duzgun ,yine cok fena gribim dun aksam acildeydik serum fln takildi ,hastane tiklim tiklimdi herkes domuz gribi ,allahtan bende cikmadi ama normal grip cikti,bagisikligin bayag dusmus kaninda dusuk dedi doktor ,antibiyotige basladik yine ,sonra belim cok fena agrimaya basladi ,kac gundur dik yuruyemiyorum resmen 2 buklum kaldim agrisindan duramiyorum belimin ,
onun disinda bizim burdaki hastaneye gittim cocugun kilosunu biraz az olctu demistim ya kontrol randevusu aldim ona gittim busefer 2150 gr olctu,kilosu alt sinirda dedi,onads canim sikildi,haftaya kendi doktoruma gidicem insallah ,bende durumlar boyle
Geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum gripten normal zamanda bile çekilmiyorum. Geçen gün eşim biraz kendini kötü hissediyordu. Hemen ilaç falan aldı normalde kullanmaz ve salonda yattı. Ertesi gün işyerinde bitki çayları içmiş aşkam geldi iyiydi. Bana geçecek diye herkes çok korkuyor kimse gelmiyor yanıma.
Canım kilo konusunda artık ben bu makinelere güvenmiyorum. 3 gün önce ile dün başka makineyle ölçülen kilo arasında 300 gr fark var. 3 günde 300 gr almış olamayacağına göre yanlış ölçüyor. O yüzden takılma bence
Doktora soyledim ama kaslarin yırtıldığı icin agri oluyor dedi.
Bitki caylarida pek ise yaramiyor sadece o anlık rahatlatiyor ama geçirmiyor.
Bu arada dogum tarihlerimiz ayni görünüyor bakalim kim daha önce dogum yapacak