Malesef ben sabah aksam 3 gun kullandim 17 saat falan uyurdum doktor fitil olarak kullan dediİşteyken zor olucak desene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef ben sabah aksam 3 gun kullandim 17 saat falan uyurdum doktor fitil olarak kullan dediİşteyken zor olucak desene![]()
Ay valla cok zor bende aliyorum ama korkuyorum bisey olcak diyeBenım kızım 3 yaşında oda hep kucagımda kucak diyor,alıp oturuyorum bide ayaga kalk diyor![]()
Hamile oldugumu hissetmis gibi daha cok kucak diyorBenım kızım 3 yaşında oda hep kucagımda kucak diyor,alıp oturuyorum bide ayaga kalk diyor![]()
Ay çok iyi yapmışsın, bende haftaya gideceğim bakalımKızlar ben dün diyetisyene gittim. 4 aya kadar zayıflama odklı 4 ay sonra bebek odaklı beslenicez dedi. liste hazırladı bana. 61.6 çıktım tartıda 2 haftaya 60 ı görelim dedi :) hayırlısı artık
Hamile oldugumu hissetmis gibi daha cok kucak diyor![]()
Gercekten oyle uzandigimda karnimin ustune cikiyorevet sadece benı sev der gibi dimi kıskanıyor gibi :)
11 aylık kucağımdan inmiyor şimdi bir de ayağı alçılı daha da ağırKizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum
Çocuklar hisseder derler ya... Mesela işin olduğunu hissetmiş gibi ayrıca ilgi bekler, acelen olduğunu hissetmiş gibi yavaşlar, üzgün olduğunu hissetmiş gibi gelir sarılırGercekten oyle uzandigimda karnimin ustune cikiyor![]()
Cok gecmis olsun. Mecbur kaldiriyorum Rabbim korusun insallah11 aylık kucağımdan inmiyor şimdi bir de ayağı alçılı daha da ağır
Evet aynen oyle cok tatlilar cokÇocuklar hisseder derler ya... Mesela işin olduğunu hissetmiş gibi ayrıca ilgi bekler, acelen olduğunu hissetmiş gibi yavaşlar, üzgün olduğunu hissetmiş gibi gelir sarılır ☺
Onlarda bizim yavrumuz yapacak bir şey yokCok gecmis olsun. Mecbur kaldiriyorum Rabbim korusun insallah
Evet ben kızımda yemek yiyip gitmiştim tesadüf, kesenin içinde ayaklarıyla yukarı tırmanıp tırmanıp kendini aşağıya salıyoduIkili tarama ya.gidince tatlı şeyler.yiyin diyolar bebek çok hareketli oluyormuş![]()
Doktor sırası bekliyorum attım ağzıma bi çikolata bakalım doğru muEvet ben kızımda yemek yiyip gitmiştim tesadüf, kesenin içinde ayaklarıyla yukarı tırmanıp tırmanıp kendini aşağıya salıyodudr şaşkınlığımı görünce izlememe müsaade etmişti kaç dakika izledim hatırlamıyorum
Boyun kacti?Kızlar ben dün diyetisyene gittim. 4 aya kadar zayıflama odklı 4 ay sonra bebek odaklı beslenicez dedi. liste hazırladı bana. 61.6 çıktım tartıda 2 haftaya 60 ı görelim dedi :) hayırlısı artık
Ben de dahil olmak üzere gruptakilerin nerdeyse yarısı kullandı. Rahimdeki kanama daha çabuk geçiyormuş tedirgin olma sakın, benim de yumurtalıkta görmüştü doktor, 1 hafta kullandım geçtiKızlar doktorum bugün rahimde kanama gördü progestan verdi başına gelen var mı bu durum
Ben de diyetisyenle devam ediyorum. Bana da aynı şeyleri söylediKızlar ben dün diyetisyene gittim. 4 aya kadar zayıflama odklı 4 ay sonra bebek odaklı beslenicez dedi. liste hazırladı bana. 61.6 çıktım tartıda 2 haftaya 60 ı görelim dedi :) hayırlısı artık
Ben 6 haftalık hamileyim. Kanama alanı var bende de. Hem de bebepimin hemen altında. Bana da 100mg progesterın iğne verdi. Günde 1 tane. Vajinal progesteron da kullanıyorum. Çok korkuyorum umarım sizinki bebeğinize yakın değildir. Görüntüsü var mıKızlar doktorum bugün rahimde kanama gördü progestan verdi başına gelen var mı bu durum
Ay inşAllah benim de hemen geçer normal mi kullanmıştın sen fitil olarak mıBen de dahil olmak üzere gruptakilerin nerdeyse yarısı kullandı. Rahimdeki kanama daha çabuk geçiyormuş tedirgin olma sakın, benim de yumurtalıkta görmüştü doktor, 1 hafta kullandım geçti
Görüntü var ama anlamadım ki nerede kanamaBen 6 haftalık hamileyim. Kanama alanı var bende de. Hem de bebepimin hemen altında. Bana da 100mg progesterın iğne verdi. Günde 1 tane. Vajinal progesteron da kullanıyorum. Çok korkuyorum umarım sizinki bebeğinize yakın değildir. Görüntüsü var mı
Kızlar bu teori doğru değil dönmedi bileDoktor sırası bekliyorum attım ağzıma bi çikolata bakalım doğru mu![]()