2020 Şubat Anneleri

Ne guzel haberler bunlar Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim canım. için rahatlamıştır artık

kızlar biraz önce kahverengi akıntı gördüm iç çamaşırımda, peçeteyle sildiğimde bir şey yoktu.

ama sümüksü bir akıntı. zaten bu kıvamda akıntım oluyordu beyaz ve sarımsı. ama açık kahverengi oldu şimdi ve endişelendim. doktora gitsem mi napsam, sizde oldu mu hiç ne anlama gelir ki bu?

Aynen renge hiç takılmam , oglum olsa kırmızıda pembede gıydırırım yani

Canım istersen bir acile git ya ne olur ne olmaz baksınlar kötü birşey yokturda

Canım istersen bir acile git ya ne olur ne olmaz baksınlar kötü birşey yokturda
ya ben şimdi annemlerin yanında yazlıktayım burada gittiğim hastane yarım saatlik yol ama şimdi orda nöbetçi kadın doğum uzmanı yoktur kesin, annemleri de telaşa sokmak istemiyorum. az bişey geldi ama endişelendim. sanırım yarın doktora giderim devam ederse

Kanaman oluyor muydu?

Kanamam olduğunda ben de doktor bulamadım ve acile gittim ama uzman yoksa bir şey yapamıyorlar. Bence Progestan mı neydi onu kullanmaya devam et ve yarın devam ederse kadın doğum uzmanına gidersin. Bu arada hemen yat ve dinlenmeyi ihmal etme.

Anladım canım o zaman öyle yap Rabbim korusun meleklerimizi

Ne guzel haberler bunlar Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canim cümlemize nasip etsin insallah.
ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim canım. için rahatlamıştır artık ❤
Ah hemde nasil.
Cok saol
Kirmizi renk olursa dr a gitmek gerekiyor diye biliyorum ben.
Sen yarin duruma gore gidersin dr a.
Bu saatte acilde pek bakmazlar gibime geliyor.
Yorulma yorma kendini ve dinlen canim.

yok canım hiç kanamam olmadı. bu da öyle bi an oldu geçti peçeteyle baktım hep hafif bişey bile gelmedi peçeteye. sümüksü bir kıvam böyle açık kahverengi. hormonlardan olabiliyormuş galiba. devam ederse gidicem doktora. yarın bi arar sorarım önce hatta.

progestan günde iki alıyodum bir almaya başlamıştım yanlış mı yaptım bilmemki

Anladım canım o zaman öyle yap Rabbim korusun meleklerimizi
amin canım sağolasın

Kirmizi renk olursa dr a gitmek gerekiyor diye biliyorum ben.
Sen yarin duruma gore gidersin dr a.
Bu saatte acilde pek bakmazlar gibime geliyor.
Yorulma yorma kendini ve dinlen canim.

evet canım kahverengi endişelenecek bir akıntı değil demişti doktor da ama korkuyor insan. hafifti zaten. yarın hastaneyi arayıp doktora ulaşmaya çalışıcam. evimde değilim kendi doktorum da değil işte ne bileyim ya insan endişeleniyor.

Gördük canım. Kalp atışınıda gördüm ama vajinal muayenede. Sen nezaman gidiceksin doktora
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Ben aslında p.tesi gidecektim de bugün oğlumu kontrole götürünce bende Dr a görüneyim dedim. Karından ultrasonda keseyi gördük alttan bakmadı. Kalp atışı da var bence ama net olarak göremediğim için yazmıyorum buraya dedi. 2 hafta sonra gel bida hem kalp atışlarını dinleriz hemde tsh bakarız tekrar dedi. Hipotiroidi varda bende. Anlamadığım şeyse demiştim ben sat 26 mayıs ona göre 6+5 im diye bana verdiği ultrason resminde 5w5d yazıyo. Sonradan fark ettim.

Selam kızlar mide bulantısı için neler yapıyorsunuz İlk gebeliğimde bu kadar değildi. Hayattan soğudum diyebilirim öyle süründürüyor

Selam kızlar
Çatlak genetiktiri hemen çürütüyorum annem ve kız kardeşimde yoğun çatlak var ama 40. Haftada doğum yapan bende maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…