Ne guzel haberler bunlarSelam arkadaslar.
Bugun kontrolum vardı.
2 haftalik gerilik cok şükür kapanmis.
Sat 10+2 ölçümde 10+0 cikti.
Kalbini dinledim.
Kollari ayaklari kipir kipirdi, aglamamak imkansizdi.
Dr um Kizimda da gittigim dr,
Onceden randevu bulamadigim için bugun ilk gidişim idi ona. Kisaca bilgi verdim onceki kontrollerden ve dedi ki,
Kanama alani eskiye gore azalmis ama tamamen bitmemis 3 farkli noktayi gosterdi.
Tedbir amacli progestana müdahil baska ilaç yazdi, artik progestani yazmiyormus takip ettigi gebelere.(progestani kullanamadigimi soyleyince de bu bas dönmesi vs bi etki gostermiyor dedi)
37 yasinda oldugumu söyledim, gulumseyerek artık 37 yasi ileri yas olarak adletmiyoruz gayet normal bi gebelik yasi gunumuzde dedi.
2 li 3 lu test icin de onların benim icin bi onemi yok, zaten yaptirsan bile kanama alani sebebiyle risk yuksek cikar dedi.(ben yaptirmayacagimi soylemistim)
Detayli ultrason önemli, onu istiyorum zamani gelince bu kafi dedi.
Aklima gelenler bunlar,
Resmini de ekliyorummmm♥
Alışveriş yapip rahatlarız bol bol
Birazdan da öteSen izmirde nerdesin?
ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim canım. için rahatlamıştır artıkSelam arkadaslar.
Bugun kontrolum vardı.
2 haftalik gerilik cok şükür kapanmis.
Sat 10+2 ölçümde 10+0 cikti.
Kalbini dinledim.
Kollari ayaklari kipir kipirdi, aglamamak imkansizdi.
Dr um Kizimda da gittigim dr,
Onceden randevu bulamadigim için bugun ilk gidişim idi ona. Kisaca bilgi verdim onceki kontrollerden ve dedi ki,
Kanama alani eskiye gore azalmis ama tamamen bitmemis 3 farkli noktayi gosterdi.
Tedbir amacli progestana müdahil baska ilaç yazdi, artik progestani yazmiyormus takip ettigi gebelere.(progestani kullanamadigimi soyleyince de bu bas dönmesi vs bi etki gostermiyor dedi)
37 yasinda oldugumu söyledim, gulumseyerek artık 37 yasi ileri yas olarak adletmiyoruz gayet normal bi gebelik yasi gunumuzde dedi.
2 li 3 lu test icin de onların benim icin bi onemi yok, zaten yaptirsan bile kanama alani sebebiyle risk yuksek cikar dedi.(ben yaptirmayacagimi soylemistim)
Detayli ultrason önemli, onu istiyorum zamani gelince bu kafi dedi.
Aklima gelenler bunlar,
Resmini de ekliyorummmm♥
26 mayıs benimde. Keseyi ve bebeği gördünüz mü yoksa beklemede misiniz benim gibi?
Kilo alımlarınız nasıl ? Ben şimdiden 1 kilo aldım, yürüyüşlere başladım inşallah 4 hafta boyunca daha fazla kilo almam
al canım o kadardan ne olacak, hem kız hem erkeğin giyebileceği renkler çok. ben renklere hiç takılmam zaten bence kız erkek her rengi giyebilmeli :)
öyle anlarda özellikle tatlı şeyler yerken hep bebeğini düşün, tatlı en büyük düşmanımız. allah korusun gebelik şekeri olur falan. böyle düşünürsen yemezsin
Canım istersen bir acile git ya ne olur ne olmaz baksınlar kötü birşey yokturdakızlar biraz önce kahverengi akıntı gördüm iç çamaşırımda, peçeteyle sildiğimde bir şey yoktu.
ama sümüksü bir akıntı. zaten bu kıvamda akıntım oluyordu beyaz ve sarımsı. ama açık kahverengi oldu şimdi ve endişelendim. doktora gitsem mi napsam, sizde oldu mu hiç ne anlama gelir ki bu?
ya ben şimdi annemlerin yanında yazlıktayım burada gittiğim hastane yarım saatlik yol ama şimdi orda nöbetçi kadın doğum uzmanı yoktur kesin, annemleri de telaşa sokmak istemiyorum. az bişey geldi ama endişelendim. sanırım yarın doktora giderim devam ederseCanım istersen bir acile git ya ne olur ne olmaz baksınlar kötü birşey yokturda
Kanaman oluyor muydu?kızlar biraz önce kahverengi akıntı gördüm iç çamaşırımda, peçeteyle sildiğimde bir şey yoktu.
ama sümüksü bir akıntı. zaten bu kıvamda akıntım oluyordu beyaz ve sarımsı. ama açık kahverengi oldu şimdi ve endişelendim. doktora gitsem mi napsam, sizde oldu mu hiç ne anlama gelir ki bu?
Kanamam olduğunda ben de doktor bulamadım ve acile gittim ama uzman yoksa bir şey yapamıyorlar. Bence Progestan mı neydi onu kullanmaya devam et ve yarın devam ederse kadın doğum uzmanına gidersin. Bu arada hemen yat ve dinlenmeyi ihmal etme.ya ben şimdi annemlerin yanında yazlıktayım burada gittiğim hastane yarım saatlik yol ama şimdi orda nöbetçi kadın doğum uzmanı yoktur kesin, annemleri de telaşa sokmak istemiyorum. az bişey geldi ama endişelendim. sanırım yarın doktora giderim devam ederse
Anladım canım o zaman öyle yap Rabbim korusun meleklerimiziya ben şimdi annemlerin yanında yazlıktayım burada gittiğim hastane yarım saatlik yol ama şimdi orda nöbetçi kadın doğum uzmanı yoktur kesin, annemleri de telaşa sokmak istemiyorum. az bişey geldi ama endişelendim. sanırım yarın doktora giderim devam ederse
Amin canim cümlemize nasip etsin insallah.Ne guzel haberler bunlarRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ah hemde nasil.ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim canım. için rahatlamıştır artık ❤
Kirmizi renk olursa dr a gitmek gerekiyor diye biliyorum ben.kızlar biraz önce kahverengi akıntı gördüm iç çamaşırımda, peçeteyle sildiğimde bir şey yoktu.
yok canım hiç kanamam olmadı. bu da öyle bi an oldu geçti peçeteyle baktım hep hafif bişey bile gelmedi peçeteye. sümüksü bir kıvam böyle açık kahverengi. hormonlardan olabiliyormuş galiba. devam ederse gidicem doktora. yarın bi arar sorarım önce hatta.Kanamam olduğunda ben de doktor bulamadım ve acile gittim ama uzman yoksa bir şey yapamıyorlar. Bence Progestan mı neydi onu kullanmaya devam et ve yarın devam ederse kadın doğum uzmanına gidersin. Bu arada hemen yat ve dinlenmeyi ihmal etme.
amin canım sağolasınAnladım canım o zaman öyle yap Rabbim korusun meleklerimizi
Kirmizi renk olursa dr a gitmek gerekiyor diye biliyorum ben.
Sen yarin duruma gore gidersin dr a.
Bu saatte acilde pek bakmazlar gibime geliyor.
Yorulma yorma kendini ve dinlen canim.
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Ben aslında p.tesi gidecektim de bugün oğlumu kontrole götürünce bende Dr a görüneyim dedim. Karından ultrasonda keseyi gördük alttan bakmadı. Kalp atışı da var bence ama net olarak göremediğim için yazmıyorum buraya dedi. 2 hafta sonra gel bida hem kalp atışlarını dinleriz hemde tsh bakarız tekrar dedi. Hipotiroidi varda bende. Anlamadığım şeyse demiştim ben sat 26 mayıs ona göre 6+5 im diye bana verdiği ultrason resminde 5w5d yazıyo. Sonradan fark ettim.Gördük canım. Kalp atışınıda gördüm ama vajinal muayenede. Sen nezaman gidiceksin doktora
Çokta uzun yazmışım kusura bakmaGördük canım. Kalp atışınıda gördüm ama vajinal muayenede. Sen nezaman gidiceksin doktora
Hatem hastanesinde yılmaz gencoya gideceğim eşimle ters devreyiz yılmaz hoca da çok yoğun eğer randevularda beklemek sıkıntı olursa nazire öztürke gideceğim o da yine hatemdeSelam canım ,
Hangi doktora kkarar vermiştiniz antepte ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?