- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
çok yaşıyordum, bir haftadır istisnasız her sabah aç karnına iki kuru kayısı, bir bardak da sıcak limonlu su içiyorum. çok çok iyi geldi. ama her gün mutlaka yapman gerek.Kızlar kabızlık yaşayan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz
çok yaşıyordum, bir haftadır istisnasız her sabah aç karnına iki kuru kayısı, bir bardak da sıcak limonlu su içiyorum. çok çok iyi geldi. ama her gün mutlaka yapman gerek.
Yok daha Gaziantep’e gelmedim, yaz tatilinden sonra Eylül başı gibi geleceğim o zaman bakacağım bakalım. Siz naptınız?1917pinkterest sen doktor konusunda karar verdin mi
Aynen, ılık limonlu su, kuru incir ya da kayısı sabahları aç karınla, günde 25 gr lif almaya gayret et. Lif en çok baklagillerde, avokadoda, armut ve elmada... var. Lif içeren sebzelerin ne kadar lif içerdiğini yazan sitelerden yardım alabilirsin. Sabahları bazen kahvaltıda yulaf içeren kahvaltılıklar işe yarayabilir. Ama 25 gr lif tüketmek ve o besinleri yedikten sonra su içmek kesin çözüm, ben iyileştiysem herkes iyileştir. Süt ve et ürünleri hiç lif içermiyor aklında olsunKızlar kabızlık yaşayan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz
Evet ben doktorumdan çok memnunum. İyi bi doktor. Tamamen aksi durum olmazsa normal doğum yanlısı. Şimdilik devam ediyorum da bakalım zaman ne gösterecekO doktoru ben de düşündüm netten okuduğum yorumlarda iyiydi ncrde doğum yapan biri de memnun kaldığını söyledi ama ona giden birini bilmediğim için cesaret edemedim
Cekiosun cnm hayattan sogusanda surunduruyor malesef 4 ay surer bu surec bnm ole oluyor yani seni bilemem
Muhtemelen öyle. Benimde ilk gebeliğimden sonra öğrendik tamamen iflas etmiş tiroit bezi hiç çalışmıyor dediler 100 mg levotiron kullanıyorum.Geç döllenme olduysa ondandır , bende 2013 yılında troid ameliyatı oldum tamamı alındı, eutrox 150 mg kullanıyorum
Ne kusuru canımaynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz işte
Benımde sat 25 mayıs ama 9 hazıranda oldu yumurtlama . Oyuzden 2 hafta gerıden gelıyor ,senınde öyledır bence
[/QUOTE
Çok şükür empati kurabildiğimiz insanlar varBencede. Genelde bat a yakın olur yumurtlamam benimde.
[
Bencede. Genelde bat a yakın yumurtlama oluyo bende.Ne kusuru canımaynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz işte
Benımde sat 25 mayıs ama 9 hazıranda oldu yumurtlama . Oyuzden 2 hafta gerıden gelıyor ,senınde öyledır bence
Benimde az az açık kahverengi oluyo ama ağrım yok çok şükürKızlar nasılsınız, her şey yolunda mı?
benim bir daha kahverengi akıntım olmadı, annem de siz de normal olur deyince ve az olunca bende doktora gitmeye gerek görmedim. ya ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, çok güzel geçti bulantılar dışında. gerçi şükür bunda da ciddi bir sıkıntı yok ama şu içteki kanama alanı, progestan kullanımı vs, şimdi kahverengi akıntı falan biraz endişelendirdi beni. inşallah başka sorunlar yaşamayız hiç birimiz.
iki gündür göbeğim şişti yadün akşam biraz geç yemek yedim, hatta açlıktan bacaklarım falan titremişti. öyle bir yedim ki ayıptır söylemesi, sonra acısı çıktı ama. saatlerce kıvrandım midemden. şimdi de göbeğim inmiyo birden bire şişti inmiyo ya çok komik
Ben yaşıyorum ne zor bir durumKızlar kabızlık yaşayan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz
Gördüğüm şey nubuysa sanki dik gibi bebişin bacaklarını düz düşünürsek, yani tahmin hakkımı erkekten yana kullanmak istiyorum efemKızlar bugun doktora gittim 10+1 iz bugun cinsiyet için tahmin yapabilen varmı aranızda bakalım ne hissetceksiniz
cahilliğimi mazur görün ama nub nedirGördüğüm şey nubuysa sanki dik gibi bebişin bacaklarını düz düşünürsek, yani tahmin hakkımı erkekten yana kullanmak istiyorum efem
allahın izniyle olmaz bir şey bencede ya. kahverengi leke yaşayan çok var.Benimde az az açık kahverengi oluyo ama ağrım yok çok şükür
Bana da dedi annem normal diye mide bulantim da azaldı yemek de yiyebiliyorum artik çok şükür
Heralde hersey yolundadır diyorum dua ediyorum
Ben kiz diye dusunuyorum acikcasi icimden oyle geldiKızlar bugun doktora gittim 10+1 iz bugun cinsiyet için tahmin yapabilen varmı aranızda bakalım ne hissetceksiniz
Sen bulanti cekiomusun cnm ilkinde cekdm yazmissin bundada mi var yok diye biliorum bencahilliğimi mazur görün ama nub nedir
Ayy demeeee içimden cok kız geçiyo önce sağlıklı sonra inşallah pembe tokalıdırGördüğüm şey nubuysa sanki dik gibi bebişin bacaklarını düz düşünürsek, yani tahmin hakkımı erkekten yana kullanmak istiyorum efem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?