Burda bi başlıkta görüp incelemiştim ben de, nub teorisi diye bişi, kız ve erkek genital organı oluşmadan önce ikisi de çıkıntı şeklinde oluyomuş, bu çıkıntıya nub diyoruz, erkek bebekse bu nub daha dik açıyla, kız bebekse 30°lik açıyla duruyomuş, bu ultrasonda da doğru gördüysem bebiş ayaklarını baya kaldırmış, düz gibi düşününce ordaki beyazlığı dik diye düşündüm ben de. Ama hiiiç anlamam, öyle okuduğum bi kaç şeyden yorum yaptım işte
Kız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruo ay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız
Kız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruo ay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız
Kız bebeğin pipisi te ordan oraya uzanmış olamazzz heralde 10 hafta için büyük değilmi kordondur o kordon
Ay bakalım 12. Haftada erkekse kabak gibi görürüz artık 2 hafta sonra
Kız bebeğin pipisi te ordan oraya uzanmış olamazzz heralde 10 hafta için büyük değilmi kordondur o kordon