Merhaba,saglikli bir gebelik dilerim.Allah bagislasin evlatlariniziMerhaba 2020 anneleri ben de bebişinize Şubat ayında kucağıma alacağım inşallah. Bu arada 3,5 yaşında bir oğlum var.
Biliyor canim hapı degistir ama fayda etmedi serum takdi oda ayni hic gecirmediCanım bu şekilde olduğunu doktorun biliyormu çünkü mutlaka desteklemesi lazım serum la ben oğlumda böyleydim ve serumla geçti ilk 3 ay şimdide yine aynısı olursa mutlaka bikgilendir dedi.bunda çok bulantım var ama oğlum kadar kötü deilim
Benim ki de tüp bebekİyi akşamlar, 8haftalık hamileyim 7.hafta dan bu yana kasık ağrım var iki gün süren bel ve sırt ağrım oldu geçti ama hala adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı, baskı var böyle yaşayan var mı, bu arada tüp bebekle gebeliği oldu progestan ampul kullanıyorum
Çok ama çok geçmiş olsun, artık tıp o kadar ilerledi ki inşallah hiç bir aksaklık yaşanmadan sağlığına kavuşursunÇok teşekkürler arkadaşlar Telefondan girdiğim için herkesi ekleyememiş olabilirim kusura bakmayın ve yine çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz için yorumlarınız biraz daha rahatlattı
Karnımı okşuyorum sürekli, lütfen benimle kal diye fısıldıyorum ona Umarım beni bırakmayacak Salı günü kadın doğumcuyla görüşüp ameliyattan sonra kendime geldiğimde paylaşırım durumumu Umarım hala benimle derim, gerisi ağrı sızı hiç önemli değil benim için
Teşekkür ederim cevabınız için geçen hafta gittim serum verdi vitamin de koydu içine iyiydim o gün ama hala devam şikayetlerim bende gitmedim demekki benim vücudumda normal diye, içime rahatlattınız sağolunBenim ki de tüp bebek
Ben de çok ağrılar çektim , progestan vajinal kullanıyorum
İnsan ağrılarda çok huursuz oluyor biliyorum
Belim o kadar ağrıdı ki benim sert zemine yattım bel kısmıma da sert bi şeyler koydum ki alttan baskı yapıp rahatlatsın diye
Hala ara ara karnım belim ağrıuor ciddi tedirgin oluyorum ama çok şükür bi sıkıntı yok dedi Dr um
Allah gonlunuze gore versin insallah yukselirTransferimin 11.gunu kan sonucum 30 cikti sice gebelik varmi,yukselirmi,cok korkuyorum duser diye
Hayırlısıyla inşallah her şey yoluna girerArkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
inşallah her şey güzel olur canım, strese sokma kendini. o sağlıklıysa hiç bırakmaz seni zaten. vajinal kanamam olmadı ama rahim içinde kanama alanım hep vardı, bitmek üzere. inşallah senin de geçer tehliken.Arkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
Rabbim korusunnn iyi düşün canım moralini bozma Rabbim nasip ederse o bebeğe hiç bişey olmazArkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
GEÇMİŞ OLSUN CNMMerhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...
3 hafta kadar önce benim de pembe akıntım oldu baya baya kan kokuyodu korktum doktora koştuk, kalp atışı var, gelişim gayet güzel dedi. Bizim için şu an önemli olan bu ikisi dedi. Korkulacak bişey yok dedi geri döndüm.Arkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
Benim ilk gebeligim 3 ay kanamali gecti once lekeyle basladi progestan fitil kullandim sonra bi gece kan karcasi dustu ben bebek sandim o kadar. Dusuk onleyici igne yaptilar yattim 5 gun arayla igneye devam ettik 3.ayin sonunda hepsi gecti doguma kadar cok rahat bir hamilelik gecirdim. Icini ferah tut dualarim sizinleArkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
Test sonuçları beni de endişelendiriyor yaştan dolayı dr birqz korkutuyor, ve tatile gittim belediyenin kampı karşıma hep rahatsız ve dowm sendromlu çocuklar çıkıyor, Allah size dr sabır versin... ve dr bu konuda cok realist aldırmalısın deyip duruyor.Ben özel eğitim öğretmeniyim bir sıkıntı olursa test sonuçlarında allah korusun kararı eşime bırakırım kesinlikle yorum bile yapmam
22 temmuzda gideceğim ben de doktor sırasında değil de biraz öncesinde bir kalıp çikolata yiyeceğim tabiki
Cinsiyeti de görürse söyler gittiğim doktor hemen gidip bir tulum alcam
ne güzel hadi gözün aydınBugun doktor randevum vardı. Bildiğiniz yer fıstığına benziyorçok şükür hersey normal. 2 hafta sonra kontrole çağirdı. Isterseniz 2 li testini yaparız dedi. Denize girmeyi de sordum. Sorun yok ama mayon islak kalmasin dedi . Zaten normalde mayoyu değistiren biri degildim ama simdi denizden cıkınca hemen degistiriyorum. Progestani kullanma , Pembe akintin gelirse kullanirsin dedi. Öbür türlü beyaz , sarı, açik kahve akıntı normalmis.
Inşallah düzelir bebeginiz tutunur geçmiş olsunArkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
Canım Allah esirgesin inşallahArkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
Birden oldu sabah tuvalette kalktim.sildigimde tuvalet kagidinda oldu acik renk kanama az ama yinede korkuyorum.simdi hastanede yatiyorum bakalim yarin kontrol ederler azalmis kanama alani.bende yarin 9.haftaya gircem stresten ölüyorumCanım Allah esirgesin inşallah
Birden mi oldu önceden de var mıydı kanaman?
10. Haftafa risk azalır diyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?