Çok çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsın bebeğinle süreci ❤Merhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...
Hic hafiflemedigi icin bilmiom ki cnm aynen hic su icmiyorum bazrn cok istiyor cnm bole 1 nefeste iciom hoppp banyoya kosuom soguk soguk geri kusuom10. Haftasinda kusması başlayan var mi? Artik azalmasi gerekiyordu sanki. Bitecek diye Gün sayarken iyice arttı benim belirtiler. Şimdiden 6.5 kilo verdim. Zar zor yedigimde durmuyor artık midemde . Su içemiyorum şaka gibi. Zencefil deniyecegim bakalım. InşAllah ise yarar
Taze zencefil kullandın değil miFayda etmedi cnm kokusu rahatsz etti onunda
Bolu çok soğuk. O yüzden hiç yürüyüşe çıkasım gelmiyor burdaneredeyse her gün yüzüyorum. iki gündür hava bozuk buralarda ondan yüzemedim. ilk gebelikte de ilk 3 ay almadım kilo aslında.
yüzme alternatifi yoksa yürüyüş var, bence hareket etmek çok önemli. yürümemiz lazımhele son aylar çok faydalı.
Çok geçmiş olsun iyi düşünün ıyi olsun Allah beterinden korusun
Canım Allah yardımcın olsun korkma doktorlar herşeyi önlemini alırlar birazdaha sakin kalmaya çalış çok zor biliyorum ama çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Iyi haberlerinizi alırız insAllah
Ah canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda gider. Moralini yüksek tutmaya çalış, olumlu düşünmeye çalış, Allah beterinden saklasınHamileliğe uygun yapıyorlardır merak etme...
Epidural de genel anestezi de doğumda da yapılıyor, zararlı olsa yapılmazdı, inşallah ameliyatta da her şey yolunda gider canımAcil şifalar diliyorum ...
Gecmis olsun cnm cok kotu olmus ya insallah hic bir sorun olmadan atlatirsin bu durumu
Ne olcak bu halimizHic hafiflemedigi icin bilmiom ki cnm aynen hic su icmiyorum bazrn cok istiyor cnm bole 1 nefeste iciom hoppp banyoya kosuom soguk soguk geri kusuom
İnşallah canım, dualarımız seninle... inşallah her şey yolunda giderÇok teşekkürler arkadaşlar Telefondan girdiğim için herkesi ekleyememiş olabilirim kusura bakmayın ve yine çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz için yorumlarınız biraz daha rahatlattı
Karnımı okşuyorum sürekli, lütfen benimle kal diye fısıldıyorum ona Umarım beni bırakmayacak Salı günü kadın doğumcuyla görüşüp ameliyattan sonra kendime geldiğimde paylaşırım durumumu Umarım hala benimle derim, gerisi ağrı sızı hiç önemli değil benim için
dualarımız seninle, her zaman iyi düşün iyi şeyler olsunÇok teşekkürler arkadaşlar Telefondan girdiğim için herkesi ekleyememiş olabilirim kusura bakmayın ve yine çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz için yorumlarınız biraz daha rahatlattı
Karnımı okşuyorum sürekli, lütfen benimle kal diye fısıldıyorum ona Umarım beni bırakmayacak Salı günü kadın doğumcuyla görüşüp ameliyattan sonra kendime geldiğimde paylaşırım durumumu Umarım hala benimle derim, gerisi ağrı sızı hiç önemli değil benim için
ben de evlenince başka bir şehire yerleştim, 7 yıl oldu nerdeyse. zor zamanlar geçirdim bende ama zamanla çevre edindim. yine de çocukluğundan itibaren edindiğin çevre gibi olmuyor.Bolu çok soğuk. O yüzden hiç yürüyüşe çıkasım gelmiyor burdaMalum eşimden başka kimseyi de tanımıyorum.. Cevresizlikte iyice bunalttı zaten. Tek başına dışarı çıkmayı seven biri de değilim. Hem soğuk hem yalnızlık otur oturduğun yere diyor
O zaman beni çok iyi anlayacağını umuyorumben de evlenince başka bir şehire yerleştim, 7 yıl oldu nerdeyse. zor zamanlar geçirdim bende ama zamanla çevre edindim. yine de çocukluğundan itibaren edindiğin çevre gibi olmuyor.
aaa ben yalnız yürüyüş yapmaya bayılırım, kulaklığımı takar sahilde yürürüm. şimdi değil de belki son aylarda dene mutlaka, hamileyken yürümek de çok keyiflinormal doğum düşünüyorsan onun için de çok faydalı.
Benim annem ben kadar kotu deilmis sabah kusardm tamam diyo ben 7 24 vala sat önem li deil ayaga kalktigim an kusuyorum kapiyi aciom banyoya kosuom oglumda 5 ay cekdm umarim bunda az olur dua ediom ama hic kabul olacaga benzemiyoNe olcak bu halimizannemin 5 ay sürmüş. InsAllah ona çekmem
O zaman beni çok iyi anlayacağını umuyorumGerçekten çok can sıkıcı bi durum. Bir araya geldiğim insanlar bana izmirdeki çevremi daha çok hatırlatıyor ve hemen telefona sarılıyorum birilerini aramak için
Olduğum yer o kadar değişik ki çıkıp insanın yürüyüş yapası gelmez. Ah keşke burda da sahil olsa da çıkıp bi deniz havası solusam ciğerlerimeO ortam burda olsa belki zorlardım kendimi çıkmak için.
Tabi ki de önceliğim normal doğum ve hep dua ediyorum bunun için. Inşallah da sağlıklı bi normal doğum yasamak nasip olur isteyen herkese
O kadar çok normal doğum videosu izledim ki izlerken duygulandım hatta normalde hiç oyle şeyler hissetmezdimImrendim o sancılara rağmen normal doğurabilenlere. Darısı bizim başımıza
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İyi düşün canım iyi olsun. Benim arkadaşımda 5 aylık civarı apandisit ameliyatı oldu. Yani ameliyat olan çok var hamileyken . Bebegin bişey olmaz Allah'ın izniyle. Allah derdi verdiyse dermanını da verir inşallah. Dualarımız seninle. İyi haberlerini bekleriz inşallah.Merhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...
Merkezde tepecik mahallesi diye bir yerde
Ben de 2 kilo almışım ve görünce şok oldum. Sinirlerim bozuldu resmen. Çünkü o kadar hızlı kilo alacak şekilde yemiyorum. Yeme düzenim de porsiyonlarım da hemen hemen aynı. Sadece tatlı falan yiyorum arada ama 3 haftada 2 kilo aldıracak kadar değildi. Şimdi yemek yerken korka korka yiyorum. Kaç kiloydun bu arada?
Sizin bir de oglunuz var onunla da ilgilenmeniz gerek tabi. Allah yardımcımız olsun. Ben kendime zor bakiyorum. Boyle giderse serum falan taktiririm. Doktora gidince danışcam.Benim annem ben kadar kotu deilmis sabah kusardm tamam diyo ben 7 24 vala sat önem li deil ayaga kalktigim an kusuyorum kapiyi aciom banyoya kosuom oglumda 5 ay cekdm umarim bunda az olur dua ediom ama hic kabul olacaga benzemiyohergun esime diyorum ben ne zaman normale donecrm diye agliyorum o kadar yorgun ve bitkinim ki adim atamiyorum her goren aciyo halime ama anlamiyorlar
Canım bu şekilde olduğunu doktorun biliyormu çünkü mutlaka desteklemesi lazım serum la ben oğlumda böyleydim ve serumla geçti ilk 3 ay şimdide yine aynısı olursa mutlaka bikgilendir dedi.bunda çok bulantım var ama oğlum kadar kötü deilimBenim annem ben kadar kotu deilmis sabah kusardm tamam diyo ben 7 24 vala sat önem li deil ayaga kalktigim an kusuyorum kapiyi aciom banyoya kosuom oglumda 5 ay cekdm umarim bunda az olur dua ediom ama hic kabul olacaga benzemiyohergun esime diyorum ben ne zaman normale donecrm diye agliyorum o kadar yorgun ve bitkinim ki adim atamiyorum her goren aciyo halime ama anlamiyorlar
Bolu çok soğuk. O yüzden hiç yürüyüşe çıkasım gelmiyor burdaMalum eşimden başka kimseyi de tanımıyorum.. Cevresizlikte iyice bunalttı zaten. Tek başına dışarı çıkmayı seven biri de değilim. Hem soğuk hem yalnızlık otur oturduğun yere diyor
Benim ilk haftalarda ağrım olmuştu ama sonra geçti. Doktoruna danışsan daha iyi olabilir.İyi akşamlar, 8haftalık hamileyim 7.hafta dan bu yana kasık ağrım var iki gün süren bel ve sırt ağrım oldu geçti ama hala adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı, baskı var böyle yaşayan var mı, bu arada tüp bebekle gebeliği oldu progestan ampul kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?