2020 Şubat Anneleri

Çok çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsın bebeğinle süreci ❤

Hic hafiflemedigi icin bilmiom ki cnm aynen hic su icmiyorum bazrn cok istiyor cnm bole 1 nefeste iciom hoppp banyoya kosuom soguk soguk geri kusuom

Bolu çok soğuk. O yüzden hiç yürüyüşe çıkasım gelmiyor burda Malum eşimden başka kimseyi de tanımıyorum.. Cevresizlikte iyice bunalttı zaten. Tek başına dışarı çıkmayı seven biri de değilim. Hem soğuk hem yalnızlık otur oturduğun yere diyor

Çok geçmiş olsun iyi düşünün ıyi olsun Allah beterinden korusun
Canım Allah yardımcın olsun korkma doktorlar herşeyi önlemini alırlar birazdaha sakin kalmaya çalış çok zor biliyorum ama çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Iyi haberlerinizi alırız insAllah
Ah canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda gider. Moralini yüksek tutmaya çalış, olumlu düşünmeye çalış, Allah beterinden saklasın Hamileliğe uygun yapıyorlardır merak etme...
Epidural de genel anestezi de doğumda da yapılıyor, zararlı olsa yapılmazdı, inşallah ameliyatta da her şey yolunda gider canım Acil şifalar diliyorum ...
Gecmis olsun cnm cok kotu olmus ya insallah hic bir sorun olmadan atlatirsin bu durumu

Çok teşekkürler arkadaşlar Telefondan girdiğim için herkesi ekleyememiş olabilirim kusura bakmayın ve yine çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz için yorumlarınız biraz daha rahatlattı
Karnımı okşuyorum sürekli, lütfen benimle kal diye fısıldıyorum ona Umarım beni bırakmayacak Salı günü kadın doğumcuyla görüşüp ameliyattan sonra kendime geldiğimde paylaşırım durumumu Umarım hala benimle derim, gerisi ağrı sızı hiç önemli değil benim için

İnşallah canım, dualarımız seninle... inşallah her şey yolunda gider

dualarımız seninle, her zaman iyi düşün iyi şeyler olsun

ben de evlenince başka bir şehire yerleştim, 7 yıl oldu nerdeyse. zor zamanlar geçirdim bende ama zamanla çevre edindim. yine de çocukluğundan itibaren edindiğin çevre gibi olmuyor.

aaa ben yalnız yürüyüş yapmaya bayılırım, kulaklığımı takar sahilde yürürüm. şimdi değil de belki son aylarda dene mutlaka, hamileyken yürümek de çok keyifli normal doğum düşünüyorsan onun için de çok faydalı.

O zaman beni çok iyi anlayacağını umuyorum Gerçekten çok can sıkıcı bi durum. Bir araya geldiğim insanlar bana izmirdeki çevremi daha çok hatırlatıyor ve hemen telefona sarılıyorum birilerini aramak için
Olduğum yer o kadar değişik ki çıkıp insanın yürüyüş yapası gelmez. Ah keşke burda da sahil olsa da çıkıp bi deniz havası solusam ciğerlerime O ortam burda olsa belki zorlardım kendimi çıkmak için.
Tabi ki de önceliğim normal doğum ve hep dua ediyorum bunun için. Inşallah da sağlıklı bi normal doğum yasamak nasip olur isteyen herkese
O kadar çok normal doğum videosu izledim ki izlerken duygulandım hatta normalde hiç oyle şeyler hissetmezdim Imrendim o sancılara rağmen normal doğurabilenlere. Darısı bizim başımıza

Ne olcak bu halimiz annemin 5 ay sürmüş. InsAllah ona çekmem
Benim annem ben kadar kotu deilmis sabah kusardm tamam diyo ben 7 24 vala sat önem li deil ayaga kalktigim an kusuyorum kapiyi aciom banyoya kosuom oglumda 5 ay cekdm umarim bunda az olur dua ediom ama hic kabul olacaga benzemiyohergun esime diyorum ben ne zaman normale donecrm diye agliyorum o kadar yorgun ve bitkinim ki adim atamiyorum her goren aciyo halime ama anlamiyorlar

tabii en önemlisi yaşadığın şehri sevmek. ben istanbuldan çok bıkmıştım, başka şehir bana çok iyi geldi. sevdiklerim, çevrem hep istanbulda ama şu an yaşadığım şehri de seviyorum.
başka bir şehir şansı yok mu hiç sizin için?

normal doğum ya da sezaryen hiç birinin videosunu izleyemem bayılırım herhalde ama kendin yaşayınca dayanıklı oluyorsun.
ayrıca artık aşırı sancı çekmene de gerek yok, epidural normal doğum yaptım ben, harikaydı. bunda da inşallah nasip olur. hepimiz güzel güzel doğuralım ya inşallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. İyi düşün canım iyi olsun. Benim arkadaşımda 5 aylık civarı apandisit ameliyatı oldu. Yani ameliyat olan çok var hamileyken . Bebegin bişey olmaz Allah'ın izniyle. Allah derdi verdiyse dermanını da verir inşallah. Dualarımız seninle. İyi haberlerini bekleriz inşallah.

Merkezde tepecik mahallesi diye bir yerde

Aynen bende öyle . 2 kilo alcak kadar bişey yemıyorum anlamadım . 62 ile başladım şuan 64 oldum ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım çok korkuyorum buda böyle olcak diye

Sizin bir de oglunuz var onunla da ilgilenmeniz gerek tabi. Allah yardımcımız olsun. Ben kendime zor bakiyorum. Boyle giderse serum falan taktiririm. Doktora gidince danışcam.

Canım bu şekilde olduğunu doktorun biliyormu çünkü mutlaka desteklemesi lazım serum la ben oğlumda böyleydim ve serumla geçti ilk 3 ay şimdide yine aynısı olursa mutlaka bikgilendir dedi.bunda çok bulantım var ama oğlum kadar kötü deilim

Yaz ayında bile yorganla yatardım

İyi akşamlar, 8haftalık hamileyim 7.hafta dan bu yana kasık ağrım var iki gün süren bel ve sırt ağrım oldu geçti ama hala adet olacakmışım gibi kasıklarda ağrı, baskı var böyle yaşayan var mı, bu arada tüp bebekle gebeliği oldu progestan ampul kullanıyorum

Benim ilk haftalarda ağrım olmuştu ama sonra geçti. Doktoruna danışsan daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…