2020 Şubat Anneleri

Bence kesinlikle ilgisi vardır. Gün içinde ara ara tekrarlı olarak yapıyorsan gayette etkili olur hatta verirsin bile
neredeyse her gün yüzüyorum. iki gündür hava bozuk buralarda ondan yüzemedim. ilk gebelikte de ilk 3 ay almadım kilo aslında.

yüzme alternatifi yoksa yürüyüş var, bence hareket etmek çok önemli. yürümemiz lazım hele son aylar çok faydalı.

Cok gecmis olsun.Ameliyat olayi nasil olacak acabaBenim de gecen hamileligimde ayagimin ustune kalorifer petegi dusmustu.5 bucuk aylik hamileydim.Doku ezilmesi olmustu.Hamile oldugum icin rontgene sokmadilar tabii.Ama sizin kirik varmis.Allah yardimciniz olsun

Çok cok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar... Salı sabahı kadın doğumcu ve ameliyatı yapacak doktor ilk konuşacaklarmış beni görüp Epiduralmı genel anestezimi yapılacak ona göre karar verilecekmiş 2 ayrı yerde kırık varmış ama doktor ameliyat şart demiş Biliyorum doktor kontrolünde ama ben ağrıdanmı artık bilmiyorum kafam gidik moralimde çok bozuk Daha cuma görmüştük ilk hareketlerini bebeğimizin, ya bir şey olduysa ya da ameliyatta olursa naparım hiç bilmiyorum çok kötüyüm

Ah canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda gider. Moralini yüksek tutmaya çalış, olumlu düşünmeye çalış, Allah beterinden saklasın Hamileliğe uygun yapıyorlardır merak etme...

Epidural de genel anestezi de doğumda da yapılıyor, zararlı olsa yapılmazdı, inşallah ameliyatta da her şey yolunda gider canım Acil şifalar diliyorum ...

Gecmis olsun cnm cok kotu olmus ya insallah hic bir sorun olmadan atlatirsin bu durumu

Çok geçmiş olsun iyi düşünün ıyi olsun Allah beterinden korusun

Canım Allah yardımcın olsun korkma doktorlar herşeyi önlemini alırlar birazdaha sakin kalmaya çalış çok zor biliyorum ama çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun İnşallah en az acıyla atlatırsın, bebeğini düşün. Onun sana seninde ona ihtiyacı var

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine birşey olmamıştır merak etme. Bebeğe zarar verecek işlemleri annenin hayatı tehlikeye girmedikce yapmıyorlar merak etme. Içini ferah tut.

Çok geçmiş olsun canım. Içini ferah tut inşallah her şey yolunda gidecek Allahın izniyle. Dualarım seninle ve bebeğinle.

Çok geçmiş olsun. Iyi haberlerinizi alırız insAllah

10. Haftasinda kusması başlayan var mi? Artik azalmasi gerekiyordu sanki. Bitecek diye Gün sayarken iyice arttı benim belirtiler. Şimdiden 6.5 kilo verdim. Zar zor yedigimde durmuyor artık midemde . Su içemiyorum şaka gibi. Zencefil deniyecegim bakalım. InşAllah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…