- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Saol canim insallah daha iyi olurumCanım çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah Rabbim şifa versin
Amin canım hiç korkma ama çok şiddetlenirse ağrın ve çift taraflı olursada acile git bence en azından görürsün için rahatlarCok sevindim.
Darisi basimiza diyelim.
Karnim halen agriyor benim ama oturunca ve uzanınca geciyor cok sukur.
Lakin kizimdan dolayı pek dinlenemiyorum.
P.tesi ola hayrola
Saol canim insallah daha iyi olurum
anladım canım, tedbirli olmakta fayda var tabiiki. inşallah bi dahaki kontrolde de yolunda olur her şeyÇok sağol canım Bir kaç damla kanama olmuştu leke tarzında canım dün o yüzden ama peçeteye silince sonra geçti daha da olmadı inşallahda olmaz .sanırım bu dönemlerde rahim ağzı boyu mu ne ölçüyorlarmış ya hatırlayamıyorumda eğer onda sıkıntı çıkarsa dikiş atıcaz dedi ama şuan da normal boyutta imiş bir sıkıntı yok yine de tedbiri elden bırakmıyor kanama alanıda görülmedi idrar tahlilide yaptı haftaya yine gel kontrole dedi bakalım dedi
kesinlikle serum almalısın ihmal etme, vücudun susuz kalması tehlikeli olabilir.Doktor da teklif etti gunde en az 5 serum yemen gerek dedi vucudun susuz kalmis dedi olmazsa onu yapacagim hastanede yatmakdan sa en azindan 3 5 gun annemde kalirm oglana da o bakar
İnşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsinanladım canım, tedbirli olmakta fayda var tabiiki. inşallah bi dahaki kontrolde de yolunda olur her şey
kesinlikle serum almalısın ihmal etme, vücudun susuz kalması tehlikeli olabilir.
Benim de hep 9/5 çok halsizim.. ayakta zor duruyorumÖlçüyorum canım ben düşük tansiyonlu biriyim zaten hala düşük. 10/6 genelde . Inan o leblebiyi bile yiyemiyorum hiç halim yok sürekli uzanıyorum. Iyiki annem yakınımda hergün o yanımda
anladım canım, tedbirli olmakta fayda var tabiiki. inşallah bi dahaki kontrolde de yolunda olur her şey ❤
kesinlikle serum almalısın ihmal etme, vücudun susuz kalması tehlikeli olabilir.
Canım benim de ilk zamanlar agrııyordu. Doktor kanama alanı görmüştü 7.hafta civarı ben ona bagladım.kanamam yok ama kanama alanı vardı. Seninde böyle bir durum olabilir. Korkma yani.Selam arkadaslar.
Benim karin agrim oluyor, hic karni agriyan var mi ?
Ciddi anlamda etkiliyor artik beni
Geçmiş olsun canım. Bu kadar kilo vermen de seni halsiz bırakıyor. Doktorunun dediği gibi serum al bence de. En azından vücudun biraz daha toparlanır.Saol canim insallah daha iyi olurum
Ay baş ağrısı vurdumu felaket vuruyor ya gerçekten olsun zamanla geçicektir herşeyHep bir halsizlik hali var ya ben progestana baglıyordum ama bıraksamda hala halsizlik devam. 3 ay geçince biter bu halsizlik ve baş agrıları umarım
bende sadece yatarken bi tane içiyorum. fitil olarak da yapamadım ya içim almadı vallaHep bir halsizlik hali var ya ben progestana baglıyordum ama bıraksamda hala halsizlik devam. 3 ay geçince biter bu halsizlik ve baş agrıları umarım
amin canım, merak etme hareketler hissedilince artık ben iyiyim dercesine tekmeleri atarİnşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsinama doğurana kadar da hop oturup hop kalkıcaz sanırım
O zamanlara gelsek keşke canım bir an önceamin canım, merak etme hareketler hissedilince artık ben iyiyim dercesine tekmeleri atar ☺ o zaman daha rahat oluyor insan.
evet ilk çocukta insan çok evhamlı oluyor ya, bende öyleydim. ama şimdi hiç öyle değilim, gerçekten bazı şeyleri ne kadar boş yere kafama takmışım diyorum. tabii insan yine sağlığı için endişeleniyor ama rahatım daha. gerçekten rahat olunca her şey çok daha yolunda gidiyor hamilelikte de, doğumdan sonra daO zamanlara gelsek keşke canım bir an önceYa gerçekten bebek olana kadar tuttu tutmadı muhabbeti olduktan sonrada insan hep hakkında bilgi almak istiyor doğana kadar e doğduktan sonra da başka mücadeleler başlıyor zaten bide benim ilk çocuk olunca tecrübesizlik hat safhada
Zeynep serdarkızlar bilgisayardan yapılıuor cok kolay şimdi herkes bilgilerini atsın sadece kendi bilgilerimi attım ad -yaş-son adet tarihi-kaçıncı çocuk-cinsiyet-bebek ismi hadi bakalımmmmm bekliyorummmm
sanırım panik atağım var demiştin yanılmıyorsam? bence sen bir doktorla görüşmelisin, belirtiler ona benziyor çünkü.Hanımlar günaydınnn
Sizde de nefes daralması nefes yetmeme hissi oluyor mu ?
Henüz 11 haftalığız ama içim kalbim nefesim daralıyor hissi çok iğrenç
Selam cnm.Hanımlar günaydınnn
Sizde de nefes daralması nefes yetmeme hissi oluyor mu ?
Henüz 11 haftalığız ama içim kalbim nefesim daralıyor hissi çok iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?