2020 Şubat Anneleri

Cok sevindim.
Darisi basimiza diyelim.
Karnim halen agriyor benim ama oturunca ve uzanınca geciyor cok sukur.
Lakin kizimdan dolayı pek dinlenemiyorum.
P.tesi ola hayrola
Amin canım hiç korkma ama çok şiddetlenirse ağrın ve çift taraflı olursada acile git bence en azından görürsün için rahatlar Ptesi de kendi doktorundan öğrenirsin

anladım canım, tedbirli olmakta fayda var tabiiki. inşallah bi dahaki kontrolde de yolunda olur her şey

Doktor da teklif etti gunde en az 5 serum yemen gerek dedi vucudun susuz kalmis dedi olmazsa onu yapacagim hastanede yatmakdan sa en azindan 3 5 gun annemde kalirm oglana da o bakar
kesinlikle serum almalısın ihmal etme, vücudun susuz kalması tehlikeli olabilir.

anladım canım, tedbirli olmakta fayda var tabiiki. inşallah bi dahaki kontrolde de yolunda olur her şey

kesinlikle serum almalısın ihmal etme, vücudun susuz kalması tehlikeli olabilir.
İnşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin ama doğurana kadar da hop oturup hop kalkıcaz sanırım

Benim de tansiyonum hep düşük zaten düşük tansiyonluyumdur. Mide bulantısı ve bas dönmesi başlıyor hemen düşünce. Tuzlu krakerle geziyorum.
Selam arkadaslar.

Benim karin agrim oluyor, hic karni agriyan var mi ?
Ciddi anlamda etkiliyor artik beni
Canım benim de ilk zamanlar agrııyordu. Doktor kanama alanı görmüştü 7.hafta civarı ben ona bagladım.kanamam yok ama kanama alanı vardı. Seninde böyle bir durum olabilir. Korkma yani.
Saol canim insallah daha iyi olurum
Geçmiş olsun canım. Bu kadar kilo vermen de seni halsiz bırakıyor. Doktorunun dediği gibi serum al bence de. En azından vücudun biraz daha toparlanır.

Ben progestanı da içmiyorum artık. Beni kabız ötesi yaptı. Neredeyse basur olucam Bu çarşamba memlekette olacagım dan burada bir özele gidecegim bakalım. İkili teste bir kaç hafta var ama bir kontrol olsun dedim. 7.haftadan beri gitmiyorum. 10+2 oldum yarın itibariyle.

Hep bir halsizlik hali var ya ben progestana baglıyordum ama bıraksamda hala halsizlik devam. 3 ay geçince biter bu halsizlik ve baş agrıları umarım

Hep bir halsizlik hali var ya ben progestana baglıyordum ama bıraksamda hala halsizlik devam. 3 ay geçince biter bu halsizlik ve baş agrıları umarım
Ay baş ağrısı vurdumu felaket vuruyor ya gerçekten olsun zamanla geçicektir herşey

bende sadece yatarken bi tane içiyorum. fitil olarak da yapamadım ya içim almadı valla
gündüz içmeyince gözüm açıldı resmen. meğer ne kötü ediyomuş bu ilaç bizi. yine halsizlik var ama çok daha iyiyim.
doktor da içsen iyi olur ay sonuna kadar dedi, illa ki iç demeyince bende kafama göre günde bir kere içiyorum valla. tansiyonum yerlerdeydi resmen dayanamadım artık.
dediğin gibi şu ilk dönem bi bitse hayırlısıyla

amin canım, merak etme hareketler hissedilince artık ben iyiyim dercesine tekmeleri atar ☺ o zaman daha rahat oluyor insan.
O zamanlara gelsek keşke canım bir an önce Ya gerçekten bebek olana kadar tuttu tutmadı muhabbeti olduktan sonrada insan hep hakkında bilgi almak istiyor doğana kadar e doğduktan sonra da başka mücadeleler başlıyor zaten bide benim ilk çocuk olunca tecrübesizlik hat safhada

evet ilk çocukta insan çok evhamlı oluyor ya, bende öyleydim. ama şimdi hiç öyle değilim, gerçekten bazı şeyleri ne kadar boş yere kafama takmışım diyorum. tabii insan yine sağlığı için endişeleniyor ama rahatım daha. gerçekten rahat olunca her şey çok daha yolunda gidiyor hamilelikte de, doğumdan sonra da

Hanımlar merhababende yeni hamislerdenim,saf 26 mayisti eger zamanin da dogum yaparsam 1 martta gelecek bebegim ki bu mumkun olmuyor sanirimtam gününde gelme ihtimalini bilmiyorum.. aslında mart annelerinde takılıyordum bi kaç gündür ama dedim ki zamanında gelmezse şubat annesi olcam sanırım,neyse çok uzattım sağlıcakla gelsinde bebisler şubatı mart i farketmez bize

Hanımlar günaydınnn
Sizde de nefes daralması nefes yetmeme hissi oluyor mu ?
Henüz 11 haftalığız ama içim kalbim nefesim daralıyor hissi çok iğrenç

Hanımlar günaydınnn
Sizde de nefes daralması nefes yetmeme hissi oluyor mu ?
Henüz 11 haftalığız ama içim kalbim nefesim daralıyor hissi çok iğrenç
sanırım panik atağım var demiştin yanılmıyorsam? bence sen bir doktorla görüşmelisin, belirtiler ona benziyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…