2020 Şubat Anneleri

Arkadaşlar
Ben hala tüp bebek Dr uma gidiyorum , dr umdan da memnunum ...
Gel gör ki Dr umun özel ofisi var orda hasta bakıyor , tüp bebek işlemlerini özel bi Merkezde yaptırıyor , doğumları da bizim seçeceğimiz bir kaç hastaneden birinde yaptırıyor
Şu ara herhangi bir tahlil şazım olsa ya Dr umun anlaşmalı olduğu lab a yolluyoruz extra ücretli , ya dışardan özel bi lab a yaptırıyorum ya da özel hastanede Dr lar dan rica ediyorum ...
Bugüne kadar böyle geldik ,
Hal böyle olunca hem masraflı oluyor hem de sadece bazı kan tahlilleri yapılıyor , ne bileyim böyle ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi , acil bişey olsa ne yaparım nasıl olur hangi hastaneye giderim va hep düşünüyorum , şimdi ye kadar orda burda hep
Siz nasıl yapıyorsun z? Takiplerinizi nerde yaptırıyorsunuz ? Doğum paketi aldınız mı mesela ?

Kızlar normalde haftaya randevu alacaktım çok şiddetli bir şekilde belim ağrıyor yrn için randevu aldım

Bizim de tüp bebek , 6 ayı görmeden paket işine girmem... ben özelde perinatoloğa kontrol oluyorum aynı zamanda devlete gidiyorum çoğu tahlilimi de orda yaptırdım. 3 ayı geçirirsek sağ salim doğum için dr bakmaya başlarız yavaştan...

kontrolüm daha 31 temmuzda benimde.
çok merak ediyorum iyimi sağlıklımı diye
hele kötü şeyleri duydukça insan daha çok korkuyor

sekerim00 Ankara mın neresi canım ben Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne gittim

Kızlar daha erken ama doktora gidip de cinsiyet tahmini alan var mı? Net olmasa da kız erkek diye bir yorum yaptı mı doktorunuz :)

Tüp bebek Dr una gitmiyor musun ?
Hangi ildesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…