2020 Şubat Anneleri

İlk korktum aşırı detay vermiyorlar ama bayan doktor çok tatlıydı

İlk 8deydim doktor beni 6 ya yönlendirdi
ben normalde 6+1de bebiki görmüştüm 6+5te kan vermeye gittim.. göremedi üstte ultrasona gönderdi aha dedim bebek yok gitti üste nasıl çıktığımı bilemedim neyse alttan gördü de istedi kanı. gerekli olanları istedim dedi lakin vitaminlerime bakmamış. acaba dye bakıyorlar mı bir ara bakmadıklarını söylemişlerdi.. demir demir bağlama kapasitesi ferritin b12 d vitamini eksik onlara bakmamış, gebelikte gerekli değil mi bunlar acabaa.. ya da olmadı aile hekiminde halledeyim onları.

İlk içeri alınca bi teyze hemşire var 12.haftadan sonra vitamin e başla dedi ama hiç kan falan almadan ben anlamadım heyecandan bişey soramadım 8 çok ciddi insan korkuyor yüzüne bakmıyor

İlk içeri alınca bi teyze hemşire var 12.haftadan sonra vitamin e başla dedi ama hiç kan falan almadan ben anlamadım heyecandan bişey soramadım 8 çok ciddi insan korkuyor yüzüne bakmıyor
ayy evet erkek demii gene ona aldım napıyım.. seni niye 6ya yönlendirdi acaba?
bizim çok komikti.. teyze folik asit alıyo musun dedi yok dedim imom kullanıyorum ney dedi neyse boşver dedim folik asit çok önemli onu iç dedi tamam dedim elindeki ceple ilgilenmeye devam etti..

İkili test zamanın gelmiş dedi 6 numara yapıyor dedi direk yazdı çıktım baktım 6 numara da benim ismim var

Paket aldın mı ? Yoksa her muayenede ücret mi ödüyorsun ?
yok özel sigortadan faydalanıyorum canım
her gidişte 15 tl sgkyı ödüyorum o kadar

Ben Keçiören dutluk tayım şuan

bizde sürekli oralara geliriz
ordamı oturuyosun

Koru ne kadar muayenesi orada doğum yapan çok arkadaşım oldu çok memnunlar

muayene ücretini hiç bilmiyorum canım ya
ama haftaya sorarım istersen
Valla bende 2 kız var 3. De kız hissediyorum bende cooook yani

ayy yerim ben o kızları
bende kendimden kız bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…