Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende 12+3 te erkek gibi konuştu ama kesin değil sana ne güzel kesin söylemişş bide sen gördün mü organını ben gördüm bacak arasında ama kızlarında genital organları bu haftalarda büyük olabiliyo dedi de bana
önce sağlıklı sonra gönlümüzden geçen olsun inşallah diyelim o zaman
benim bi kızım oldu ya şu an ikinci hiç farketmez diyorum ama erkek çocuğun da tadını almak isterim yalan yok
ama cidden aklımda hep hamileliği sıkıntısız geçirip sağlıkla kucağıma almak var, cinsiyeti hiç merak etmiyorum. ilkinde acayip merak etmiştim zor dayanmıştım 4. aya kadar.
Ben bu haftaya kadar merak etmedim hiç ama bu hafta onu öyle kıpır kıpır büyümüş görünce çok meraklandım, nub teorisindekileri falan taciz ettim resmen ama doktor diyene kadar kesin bir şey yok tabiki beklemeye devam
Bizim doktor garantici gibi hiç yorum yapmadı biz de sormadık ne zaman kendiliğinden söylerse diye beklicez
Merhaba arkasaşlar bende bugun doktordan geldim 12+3 günlüğüz benim 2. gebeliğim bi oğlum var bakalım bu sefer ne olacak doktor pipi göremedim dedi :)) bayramdan sonra gel dedi hayrlısı olsun hepimiz için bi de bulantılarınız devam ediyomu acaba ?
Ben bu haftaya kadar merak etmedim hiç ama bu hafta onu öyle kıpır kıpır büyümüş görünce çok meraklandım, nub teorisindekileri falan taciz ettim resmen ama doktor diyene kadar kesin bir şey yok tabiki beklemeye devam
Bizim doktor garantici gibi hiç yorum yapmadı biz de sormadık ne zaman kendiliğinden söylerse diye beklicez