2020 Şubat Anneleri

Çok sağol canım Evet ben de gördüm baya çıkıntı belliydi

Ben bu haftaya kadar merak etmedim hiç ama bu hafta onu öyle kıpır kıpır büyümüş görünce çok meraklandım, nub teorisindekileri falan taciz ettim resmen ama doktor diyene kadar kesin bir şey yok tabiki beklemeye devam
Bizim doktor garantici gibi hiç yorum yapmadı biz de sormadık ne zaman kendiliğinden söylerse diye beklicez

hayırlı olsun canm sağlıcakla kucağına al inşallah benim devam ediyor bulantım :S

rüyamda erkek bebeğim oluyordu çok değişik bi rüyaydı sütüm yoktu eşimi alelacele mama almaya gönderiyodum. ama maşallah çocukta topaç gibiydi

Kızlar çok şükür bi sıkıntı yok çok şükür doktor çok tatlıydı dedi tahmin edecem erkek görünüyor
Şaşırdık mı hayırrrŞaka bir yana hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar çok şükür bi sıkıntı yok çok şükür doktor çok tatlıydı dedi tahmin edecem erkek görünüyor
ay canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına, bakalım doktorun doğru mu tahmin etmiş genelde yanılmıyolar

tmm cnm unutma ama
unutmam ama unutursam sen hatırlat bana pazartesi gidicem

benim doktor da öyle, ilkinde tahmin edemez misiniz dedim 16. haftaya kadar belli olmaz dedi kesti attı muhtemelen tahmin etse de söylemez yine.

inşallah gönlünden geçen olur
hamilelik takvimin yok ya göremedim kaçıncı haftandasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…