2020 Şubat Anneleri

ben hele 6. ayı doldurayım sağ salim öyle düşüncem hazırlıkları, daha hamilelik havasına bile giremedim tam
Aynen bende öyle bi yanım deli gibi istiyo bi yanımda daha dur diyo bende alışamadım hamilelik durumuna bakıyorum bişeyler ama sonrasında çok var diyorum cinsiyet belli olduğu zaman bi parça bişey alırım diğerlerini toplu alıcam Allah nasip ederse 6 bucuk 7 aylık ken yaparım sanırım bide arkadaşım bez stoğu yap diyo muhtemelen ilk bez stoğu yaparım

Bende ilk minnak ayakkabı alacam cinsiyet öğrenince

ben hele 6. ayı doldurayım sağ salim öyle düşüncem hazırlıkları, daha hamilelik havasına bile giremedim tam

bende 2. el düşündüğüm için 4-5 ay dan sora uygun bulduğumda almayı planlıyorum oyüzden şimdiden araştırıyorum

Bende öyle diyodum arkadaşım yapma dedi bazı bezler pişik falan yapıyormuş deneyerek öğreniyorsun dedi o da öyle yapmış boşa aldım dedi

bence geçen yıl erkek senesiydi bu yıl kız senesi gibi geliyor bana
İkili testte banada erkek dedi bende gördüm pipisini sanki ilk ben söyledim zaten bişey var orda diye evet erkek soru işareti dedi şuan kesin bişey söyleyemeyiz dedi ama erkek hissediyorum zaten hayırlısı olsun inşallah, bende hep erkek duyuyorum seneyele alakası varmıdır bilemiyorum çok sabırsızım aslında kesin bişey duymak istiyorum iyi bi doktor araştırıyorum cinsiyet için erken söyleyen tutan ama bulamadım şuanlık

Bende öyle diyodum arkadaşım yapma dedi bazı bezler pişik falan yapıyormuş deneyerek öğreniyorsun dedi o da öyle yapmış boşa aldım dedi

Aaaaa onu hiç düşünmedimmm doğrudur her bebeğin cildi farklıdır zaten biri yapar biri yapmaz çok mantıklıı o zaman bittikçe alıcağız

Çok teşekkürler normalde 12+1 ama ultrasonda 12+3 çıktı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende 12+3 te erkek gibi konuştu ama kesin değil sana ne güzel kesin söylemişş bide sen gördün mü organını ben gördüm bacak arasında ama kızlarında genital organları bu haftalarda büyük olabiliyo dedi de bana

Bende ilk minnak ayakkabı alacam cinsiyet öğrenince

bende ts forması almayı düşünüyorum aslında futbolla felan ilgili olduğumdan değilde bizim memleket sembolü olduğundan özel olduğu için ilk ts forması alayım diyorum :)

Merhaba arkasaşlar bende bugun doktordan geldim 12+3 günlüğüz benim 2. gebeliğim bi oğlum var bakalım bu sefer ne olacak doktor pipi göremedim dedi :)) bayramdan sonra gel dedi hayrlısı olsun hepimiz için bi de bulantılarınız devam ediyomu acaba ?

cnm 2 li test senin hastanede ne kadar yapılıyor. Bayrama trabzona gelicem ben bayram sorası ordamı yaptırsam diye düşünüyorum yoksa haftaya burdamı yaptırsam
ben pazartesi gidicem medical park hastanesine, muhtemelen doktorum yapar 12. haftamda olucam. söylerim sana fiyatı öğrenince

Kız senesi olsa iyiymiş

önce sağlıklı sonra gönlümüzden geçen olsun inşallah diyelim o zaman
benim bi kızım oldu ya şu an ikinci hiç farketmez diyorum ama erkek çocuğun da tadını almak isterim yalan yok

ama cidden aklımda hep hamileliği sıkıntısız geçirip sağlıkla kucağıma almak var, cinsiyeti hiç merak etmiyorum. ilkinde acayip merak etmiştim zor dayanmıştım 4. aya kadar.

Bebek arabasında inglesina 'yı tek geçerim. Kızımda aldım 4 sene önce 2. Sinede onu kullanıcam inşallah. Mutlaka araştırın bakın derim. Dönem dönem indirime de giriyor
Şimdi fiyatlarına baktım da baya üst segment

Evet çok yer kaplıyor, ağır ama ilk aylarda bebeği dışarıda gezdiririm diyorsan, belinin zarar görmemesi için en uygunu bu. Ama kışa denk gelecek hiç çıkartmam diyorsan böyle almasan da olur, 6 Aydan sonra kullanmıyorsun ana kucağını. İlk oğlum yaz bebeği idi ve çok kullanmıştık, her yerde uyuyabiliyordu rahatça geziyorduk. Uyuyorsa arabaya anakucağı ile alabiliyorduk uykusu bölünmüyordu, otelde aramızda anakucağında yatabiliyordu vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…