Ben hep kız hissediyorum bakalım ne dicekbence geçen yıl erkek senesiydi bu yıl kız senesi gibi geliyor bana
Aynen bende öyle bi yanım deli gibi istiyo bi yanımda daha dur diyo bende alışamadım hamilelik durumuna bakıyorum bişeyler ama sonrasında çok var diyorum cinsiyet belli olduğu zaman bi parça bişey alırım diğerlerini toplu alıcam Allah nasip ederse 6 bucuk 7 aylık ken yaparım sanırım bide arkadaşım bez stoğu yap diyo muhtemelen ilk bez stoğu yaparımben hele 6. ayı doldurayım sağ salim öyle düşüncem hazırlıkları, daha hamilelik havasına bile giremedim tam
Çok teşekkürlerhayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğin tam günündemi?
Bende ilk minnak ayakkabı alacam cinsiyet öğreninceAynen bende öyle bi yanım deli gibi istiyo bi yanımda daha dur diyo bende alışamadım hamilelik durumuna bakıyorum bişeyler ama sonrasında çok var diyorum cinsiyet belli olduğu zaman bi parça bişey alırım diğerlerini toplu alıcam Allah nasip ederse 6 bucuk 7 aylık ken yaparım sanırım bide arkadaşım bez stoğu yap diyo muhtemelen ilk bez stoğu yaparım
ben hele 6. ayı doldurayım sağ salim öyle düşüncem hazırlıkları, daha hamilelik havasına bile giremedim tam
Çok teşekkürlernormalde 12+1 ama ultrasonda 12+3 çıktı
Aynen bende öyle bi yanım deli gibi istiyo bi yanımda daha dur diyo bende alışamadım hamilelik durumuna bakıyorum bişeyler ama sonrasında çok var diyorum cinsiyet belli olduğu zaman bi parça bişey alırım diğerlerini toplu alıcam Allah nasip ederse 6 bucuk 7 aylık ken yaparım sanırım bide arkadaşım bez stoğu yap diyo muhtemelen ilk bez stoğu yaparım
İkili testte banada erkek dedi bende gördüm pipisini sanki ilk ben söyledim zaten bişey var orda diye evet erkek soru işareti dedi şuan kesin bişey söyleyemeyiz dedi ama erkek hissediyorum zaten hayırlısı olsun inşallah, bende hep erkek duyuyorum seneyele alakası varmıdır bilemiyorumbence geçen yıl erkek senesiydi bu yıl kız senesi gibi geliyor bana
Bende öyle diyodum arkadaşım yapma dedi bazı bezler pişik falan yapıyormuş deneyerek öğreniyorsun dedi o da öyle yapmış boşa aldım dedi
Ayyy çok güzel olurrr minnak minnak yaBende ilk minnak ayakkabı alacam cinsiyet öğrenince
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok teşekkürlernormalde 12+1 ama ultrasonda 12+3 çıktı
inşallah seninde kontrolün güzel geçer canm 2 li test yaptıracakmısın bu kontroldeBen hep kız hissediyorum bakalım ne dicek
Bende ilk minnak ayakkabı alacam cinsiyet öğrenince
Evet doktorum kendi dedi bunu kullan diyeDoktorunuz izin verdi mi. Ben sormayı unuttum doktoruma. Ben de ocean omega 3 kullanıyorum
ben pazartesi gidicem medical park hastanesine, muhtemelen doktorum yapar 12. haftamda olucam. söylerim sana fiyatı öğrenincecnm 2 li test senin hastanede ne kadar yapılıyor. Bayrama trabzona gelicem ben bayram sorası ordamı yaptırsam diye düşünüyorum yoksa haftaya burdamı yaptırsam
adını hiç hatırlamıyorum canım, doktorlar uygun ilacı veriyor zaten merak etme.Hangi antibiyotiği içmiştin açaba? Bana augmentin önerdiler henüz başlamadım. Viral gibi duruyor, yarın kan ver bir bakalım dediler.
Kız senesi olsa iyiymiş
Şimdi fiyatlarına baktım da baya üst segmentBebek arabasında inglesina 'yı tek geçerim. Kızımda aldım 4 sene önce 2. Sinede onu kullanıcam inşallah. Mutlaka araştırın bakın derim. Dönem dönem indirime de giriyor
Evet çok yer kaplıyor, ağır ama ilk aylarda bebeği dışarıda gezdiririm diyorsan, belinin zarar görmemesi için en uygunu bu. Ama kışa denk gelecek hiç çıkartmam diyorsan böyle almasan da olur, 6 Aydan sonra kullanmıyorsun ana kucağını. İlk oğlum yaz bebeği idi ve çok kullanmıştık, her yerde uyuyabiliyordu rahatça geziyorduk. Uyuyorsa arabaya anakucağı ile alabiliyorduk uykusu bölünmüyordu, otelde aramızda anakucağında yatabiliyordu vs...Travel systemler benim de çok hoşuma gidiyor hatta bu paylaşım benim de o yüzden çok dikkatimi çekmişti. Ama travel kullananların bi kısmı memnun değil çok ağır ve çok yer kapladigindan bahsediyorlar. Benim de kafam karıştı o yüzden. Bazı markalar var. Onlara bakmıyorum bile fiyatları almış başını gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?