- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Vitamin verirken kana bakan var mı kiKan almadan direk verdi demi canım
Evet canımKan almadan direk verdi demi canım
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah yaa çok heyecanlıKızlar çok şükür bi sıkıntı yok çok şükürdoktor çok tatlıydı dedi tahmin edecem erkek görünüyor
Amin inşallah. CANIM gerçekten cok heyecanlı bebeği görünce başladım ağlamayaGözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah yaa çok heyecanlı
Seninle aramızda iki gün var bana yüzde 80 kız dedi :)Kızlar daha erken ama doktora gidip de cinsiyet tahmini alan var mı? Net olmasa da kız erkek diye bir yorum yaptı mı doktorunuz :)
Bir yandan iyi diyorum tahmin etse tersi çıksa hoş olmaz güvenimi sarsar o yüzden sakin sakin bekliyoruzunutmam ama unutursam sen hatırlat bana pazartesi gidicem ☺
benim doktor da öyle, ilkinde tahmin edemez misiniz dedim 16. haftaya kadar belli olmaz dedi kesti attımuhtemelen tahmin etse de söylemez yine.
inşallah gönlünden geçen olur ☺
hamilelik takvimin yok ya göremedim kaçıncı haftandasın?
Bende 11 + 6 dayımBir yandan iyi diyorum tahmin etse tersi çıksa hoş olmaz güvenimi sarsar o yüzden sakin sakin bekliyoruz
11+6 dayımyapmadım nedense ya yapayım bari bir ben kaldım herhalde
Ben de ilk muayenelerde çok net bulmuştum doktoru, çok konuşmuyor muayene kısa sürüyor diyeArkadaşlar benim doktorum tecrübeli iyi doktor ve hakkında kötü yorum yok güzel bi hastanede de, ama ben alışamadım sanırım yani fazlasınımı bekliyorum bilmiyorum ama kontrollerde söylediği şey canlı tek fetüs sağlıklı falan diyo o kadar bakarken net ve resmi geliyo zaten çok yoğun muanelerde kısa sürüyo size nasıl davranıyolar değiştirmeyi düşünüyorumm
Kizlar kimse yorum yazmamis gozden mi kactu acep ?Merhaba arkadaslar.
Bugun kontrolum vardı (devlette)
Sata uyumlu cikti usg de.
Dr dedi ki, 2 hafta sonra 2 li test için gelin ya da 1 ay sonra normal kontrol icin gelin dedi.
Eger 2 li testte down sendromlu cikinca aldirmayi düşünmüyor ve ne olursa olsun ben doğururum diyorsan bosuna testi yaptirma dedi. Ozeldeki dr umda boyle demisti. Aslinda ben sirf ucretsiz diye ve meraktan devlette yaptirayim diye dusunuyorum.
Bu arada usg goruntusune bakip kafasi ne tarafta oldugunu anlayan yazabilir mi ?
**ozeldeki randevum 17 gun sonra, o zaman cinsiyet tahmini ve ense kalınlığı ölçümü yapar dr diye düşünüyorum. 14+1 de ense kalınlığı ölçümü icin gec kalinir mi bilen var mi acaba ?
İlk kez yaşıyorum bu durumu kafam çok karıştı aslında güvenilir konusunu bilmiyorum arkadaşım yeni aynı hastanede başka doktorda doğum yaptı nöbetciyken benim doktorum çıkmış yanına nasılsın iyimisin o kadar ve ikiz bebek annesi ve erken doğum yaptı haliyle ilgisiz geldi davranışı buda şaşırttı beni aslında bi dahaki kontrolden sonra karar vericem bendeBen de ilk muayenelerde çok net bulmuştum doktoru, çok konuşmuyor muayene kısa sürüyor diye
Ama bu hafta gittiğimde bebeğin elini kolunu gösterdi, ilaçları anlattı, öyle olunca anlatması gereken şeyler olunca anlatacak demekki dedim içim rahatladı biraz, ilk aylarda çok konuşacak bir şey olmuyor dedi hatta kendi de
Kimi doktor çok neşeli ve tribünlere oynayan türden oluyor, genellikle öyle doktorlar ufak bir sıkıntı çıktığında hastayı ortada bırakıyor diye duyuyorum (kimsenin doktoru ile ilgili bir şey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın bulunduğum şehirdeki doktor yorumlarından yola çıktım bu yorumda)
Önemli olan güven vermesi bence, sen de kendince düşün ne kadar güvenirsin doktoruna kendini emanet edebilirsin, ben bunları düşününce değiştirmeme kararı aldım
Anladım, ben de kendi doktorumla ilgili kötü bir yorum duymadım ama kendim gördükçe rahatlıyorum, haftaya ikili testin sonucunu almaya gideceğiz o zamanki konuşması nasıl olacak ben de bekliyorum, umarım gittikçe rahatlarız doktor değiştirmek istemiyorum çünkü ben artıkİlk kez yaşıyorum bu durumu kafam çok karıştı aslında güvenilir konusunu bilmiyorum arkadaşım yeni aynı hastanede başka doktorda doğum yaptı nöbetciyken benim doktorum çıkmış yanına nasılsın iyimisin o kadar ve ikiz bebek annesi ve erken doğum yaptı haliyle ilgisiz geldi davranışı buda şaşırttı beni aslında bi dahaki kontrolden sonra karar vericem bende
Kizlar kimse yorum yazmamis gozden mi kactu acep ?
Bi bakin hele benim minige yaw.
Kafa sagdaymis onu ogrendim bu arada cok komik guya 2.hamilelik
Nub sayfasina yazdim kimse yorum yapmadi tahmin olarak. Merak etmiyorum dedim ama artik eder oldum sayfayı okudukca.
Anladım, ben de kendi doktorumla ilgili kötü bir yorum duymadım ama kendim gördükçe rahatlıyorum, haftaya ikili testin sonucunu almaya gideceğiz o zamanki konuşması nasıl olacak ben de bekliyorum, umarım gittikçe rahatlarız doktor değiştirmek istemiyorum çünkü ben artık
İnşallah inşallah, ben kan verirken aklıma hiç kötü bir şey getirmedim, eşim gelemeyecek hatta ben yalnız gideceğim, önemli değil nasılsa sonuç olumsuz olmayacak yalnız gitmem sorun değil dedim, iyi düşünelim iyi olsun her şeyBenimde pazartesi çıkıcak ama izinde olucak önemli bişey burdaki arkadaşlara göster dedi inşallah iyi sonuçlar alırız karşımızada iyi doktorlar çıkar
Özel hastane miİlk kez yaşıyorum bu durumu kafam çok karıştı aslında güvenilir konusunu bilmiyorum arkadaşım yeni aynı hastanede başka doktorda doğum yaptı nöbetciyken benim doktorum çıkmış yanına nasılsın iyimisin o kadar ve ikiz bebek annesi ve erken doğum yaptı haliyle ilgisiz geldi davranışı buda şaşırttı beni aslında bi dahaki kontrolden sonra karar vericem bende
Biraz geç olabilir geçen bir bayanın yorumunu okumuştum detaylı ultrason için gitmiş doktor geç deyip ölçüm yapmamış birkaç tane doktor gezip öyle yaptırmış. Belki geç diyebilirler. Ozeldeki randevunu bir hafta öne çeksem olmaz miKizlar kimse yorum yazmamis gozden mi kactu acep ?
Nub sayfasina yazdim kimse yorum yapmadi tahmin olarak. Merak etmiyorum dedim ama artik eder oldum sayfayı okudukca.
Arkadaşın dediği gibi geç olabilir, 11-14 hafta diyor ikili test için, ben de normal kontrole gitmiştim büyüklüğü uygunsa ikili testte yapalım dedi 11+4te, belli haftayı geçince ense kalınlığı normal olsa da riskli çıkabiliyor diye okumuştum ben de, o yüzden geciktirmemende fayda var benceKizlar kimse yorum yazmamis gozden mi kactu acep ?
ben hiç anlamıyorum ultrason görüntülerinden ya, kolunu bacağını kafasını anca seçiyorumDimi canım doktorda erkek dedi ama kesin konuşmadı kızlarında genital organları büyük olabiliyomuş bu haftalarda sonra ikili test için radyoloji bölümündeki doktor da erkek diyemiyorum dedi görsem söylerim ben zaten dedi kafamı karıştırdıbu arada bana decavit diye bi içinde birçok vitamin olan ilaç verdi sadece
yap yap, birbirimizi takip etmek açısından iyi oluyorBir yandan iyi diyorum tahmin etse tersi çıksa hoş olmaz güvenimi sarsar o yüzden sakin sakin bekliyoruz
11+6 dayımyapmadım nedense ya yapayım bari bir ben kaldım herhalde
Bende doktorun güler yüzüne aldanıp kötü tecrübe yaşayanlardanım. ilk hamileliğimde bir kadın doktora gittim, daha 6. haftada ultrasona 10 saniye bakıp kalbi atmıyor dedi. o kadar ağlattı ki beni. üstelik ne muhabbetler ne güler yüzler görsen ah ne güzel doktor dersin. çayı nasıl içeceğimi bile anlatmıştı.Arkadaşlar benim doktorum tecrübeli iyi doktor ve hakkında kötü yorum yok güzel bi hastanede de, ama ben alışamadım sanırım yani fazlasınımı bekliyorum bilmiyorum ama kontrollerde söylediği şey canlı tek fetüs sağlıklı falan diyo o kadar bakarken net ve resmi geliyo zaten çok yoğun muanelerde kısa sürüyo size nasıl davranıyolar değiştirmeyi düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?