Amin inşallah. CANIM gerçekten cok heyecanlı bebeği görünce başladım ağlamaya
Bende haftaya kan vereceğim sanırım, inşallah hepimizin sonuçları güzel gelirBen de bugün nifty için kan verdim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bir yandan içim huzurlu ama bir yandan da geçmişteki acı tecrübemden dolayı zaman zaman tedirgin olduğum oluyor. İnşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
11+0 ikili test için erken mi
Selam :) bana da doktor daha net değil ama şuanda kıza benziyor dedi :) hayırlısı inşallah çok merak ediyorum.Seninle aramızda iki gün var bana yüzde 80 kız dedi :)
Gitsen yorum yapar bence
Kızımda 16. Ya da 17. Haftada hissetmiştim bu sefer eğer gaz değilse dün hissettim sanırım 12. HaftadaKızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftadan sonra hissediyoru,z
Hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucagınızaSelam :) bana da doktor daha net değil ama şuanda kıza benziyor dedi :) hayırlısı inşallah çok merak ediyorum.
İlk gebelikse 20,24.haftaya kadar yolu varKızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftadan sonra hissediyoru,z
Kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftadan sonra hissediyoru,z
Tesekkür ederim moral verdiğin için. İnşallah yukarı çıkar plesenta.chocolate88 inşallah sıkıntı yaşamazsın karartma yüreğini internete bakarsam ben şu an lösemiyim pzt verdiğim kan tahlil sonuçlarına baktım da şimdi sıkıntılı değerleri netten araştırırken bulduğum yegane sonuç bu pzt doktor ne dicek bakalım
Allah razı olsun. İlk kez duyduğumdan panik oldum. İnşallah sorunsuz tamamlarız. Senin de inşallah sonuçların gönlüne göre gelir canımÜye olduğum başka bir grupta plesantası 20 li haftalarda bile rahim ağzında olan ama sonradan yukarı çıkan hamileler vardı, biz daha yolun başındayız hem de, inşallah çıkar
Daha erken gibi ama bendede bu aralar hareket oluyo dönüyo ediyosa eğer belki odur diyorum tekme falan ilerde heraldeKızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftadan sonra hissediyoru,z
canını sıkma sakın, o internetten baktığın durum çok nadir görülen bir durum. şimdi daha erken ya ilerleyen haftalarda büyük ihtimal düzelir. sıkma canını, üzülme sakın bebek iyiymiş çok şükür. insanın morali bozuluyor haklısın ama internetten bakıp bakıp daha da bozma moralini.Kızlar selam. Doktora gittim. Memlekette annemin yanındayım. Eskişehirde özel bir hastaneye gittim. Bebek iyi şükür ama rahimde kanama alanları var dedi. Plesenta bebegin önünde rahmin agız kısmında dedi. Bebegi zor gördük plesentadan kalbi atıyordu maşallah subhanallah. Yukarı çıkar dedi 22.hadtaya kadar bekliyorum dedi. Eğer çıkmazsa sezeryan fazla kanamalı olabiliyor dedi. İlişki yasak dedi. Progestan verdi 3 kutu yine. 16.haftaya kadar 2 agızdan 1 fitil kullanacakmışım. Onun dışında istirahat vs. Demedi. Haftaya cuma 12+0 olunca ikili teste çagırdı. Biraz endişelendim. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. Nette bakınca çok parlak şeyler de yazmıyor. İnşallah erken dogum vs. Sebep olmaz bu plesenta durumu. Zamanlar yukarı çıkar inşallah. Allah tüm bebekleri korusun.
20. haftadan itibaren canım.Kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftadan sonra hissediyoru,z
ikincide daha erken hissedebiliyosun ama 10. hafta da bayağı erken10. Hafta hareketleri hissetmek için çok erken, hissetmiş olamam değil mi ? Sol tarafımda pıt pıt gibi bir şey hissettim deilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?