chocolate88
inşallah sıkıntı yaşamazsın karartma yüreğini internete bakarsam ben şu an lösemiyim pzt verdiğim kan tahlil sonuçlarına baktım da şimdi sıkıntılı değerleri netten araştırırken bulduğum yegane sonuç bu pzt doktor ne dicek bakalım
Ben de bugün nifty için kan verdim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bir yandan içim huzurlu ama bir yandan da geçmişteki acı tecrübemden dolayı zaman zaman tedirgin olduğum oluyor. İnşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
İlk bebeği olacak arkadaşlar alışveriş listelerinizi abartmayın minimum düzeyde yapın alışverişinizi bence
Benim kızımın 2 kuzeni vardı onların küçülenleri gelen hediyeler derken çoğu şeyi giymeden kaldırdık içime sine sine giydirdim bazı aldıklarımı ama o kadar alışveriş yapmaya gerek yokmuş altıncı ayda anladım
Yok sterilizatör yok biberon ısıtıcı eklemeyin listeye belki bebeğimiz emecek sizi ve biberonu bile boşuna almış olacaksınız
Süt sağma makinesi almıştım ama manuel bişiydi çok ihtiyacım olduğunda kullanmıştım zaten sütüm azdı elektrikli olanları başta alıp verdiğiniz paraya yazık etmeyin
Onun dışında zaten sınırlı sürede kullanacağım deyip gözünüzde kalacak hiçbir şeyi de almamazlık etmeyin
Tüm bunlar BENCE tabiki
Son zamanlarda çanta hazırlarken ne eksikler çıkacak birbirimizden duydukça en heyecanlı zamanlar da aldıklarımızı yıkayıp yerleştirdiğimiz zamanlar olacak
chocolate88
inşallah sıkıntı yaşamazsın karartma yüreğini internete bakarsam ben şu an lösemiyim pzt verdiğim kan tahlil sonuçlarına baktım da şimdi sıkıntılı değerleri netten araştırırken bulduğum yegane sonuç bu pzt doktor ne dicek bakalım
Üye olduğum başka bir grupta plesantası 20 li haftalarda bile rahim ağzında olan ama sonradan yukarı çıkan hamileler vardı, biz daha yolun başındayız hem de, inşallah çıkar
10. Hafta hareketleri hissetmek için çok erken, hissetmiş olamam değil mi ? Sol tarafımda pıt pıt gibi bir şey hissettim de ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim.
Kızlar selam. Doktora gittim. Memlekette annemin yanındayım. Eskişehirde özel bir hastaneye gittim. Bebek iyi şükür ama rahimde kanama alanları var dedi. Plesenta bebegin önünde rahmin agız kısmında dedi. Bebegi zor gördük plesentadan kalbi atıyordu maşallah subhanallah. Yukarı çıkar dedi 22.hadtaya kadar bekliyorum dedi. Eğer çıkmazsa sezeryan fazla kanamalı olabiliyor dedi. İlişki yasak dedi. Progestan verdi 3 kutu yine. 16.haftaya kadar 2 agızdan 1 fitil kullanacakmışım. Onun dışında istirahat vs. Demedi. Haftaya cuma 12+0 olunca ikili teste çagırdı. Biraz endişelendim. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. Nette bakınca çok parlak şeyler de yazmıyor. İnşallah erken dogum vs. Sebep olmaz bu plesenta durumu. Zamanlar yukarı çıkar inşallah. Allah tüm bebekleri korusun.
canını sıkma sakın, o internetten baktığın durum çok nadir görülen bir durum. şimdi daha erken ya ilerleyen haftalarda büyük ihtimal düzelir. sıkma canını, üzülme sakın bebek iyiymiş çok şükür. insanın morali bozuluyor haklısın ama internetten bakıp bakıp daha da bozma moralini.
10. Hafta hareketleri hissetmek için çok erken, hissetmiş olamam değil mi ? Sol tarafımda pıt pıt gibi bir şey hissettim de ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim.