2020 Şubat Anneleri

chocolate88 inşallah sıkıntı yaşamazsın karartma yüreğini internete bakarsam ben şu an lösemiyim pzt verdiğim kan tahlil sonuçlarına baktım da şimdi sıkıntılı değerleri netten araştırırken bulduğum yegane sonuç bu pzt doktor ne dicek bakalım

Bende haftaya kan vereceğim sanırım, inşallah hepimizin sonuçları güzel gelir

İlk bebeği olacak arkadaşlar alışveriş listelerinizi abartmayın minimum düzeyde yapın alışverişinizi bence
Benim kızımın 2 kuzeni vardı onların küçülenleri gelen hediyeler derken çoğu şeyi giymeden kaldırdık içime sine sine giydirdim bazı aldıklarımı ama o kadar alışveriş yapmaya gerek yokmuş altıncı ayda anladım
Yok sterilizatör yok biberon ısıtıcı eklemeyin listeye belki bebeğimiz emecek sizi ve biberonu bile boşuna almış olacaksınız
Süt sağma makinesi almıştım ama manuel bişiydi çok ihtiyacım olduğunda kullanmıştım zaten sütüm azdı elektrikli olanları başta alıp verdiğiniz paraya yazık etmeyin
Onun dışında zaten sınırlı sürede kullanacağım deyip gözünüzde kalacak hiçbir şeyi de almamazlık etmeyin
Tüm bunlar BENCE tabiki
Son zamanlarda çanta hazırlarken ne eksikler çıkacak birbirimizden duydukça en heyecanlı zamanlar da aldıklarımızı yıkayıp yerleştirdiğimiz zamanlar olacak

Kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftadan sonra hissediyoru,z

Tesekkür ederim moral verdiğin için. İnşallah yukarı çıkar plesenta.
Ben oglumu 17.haftada hissetmiştim. Çok iyi hatırlıyorum

Üye olduğum başka bir grupta plesantası 20 li haftalarda bile rahim ağzında olan ama sonradan yukarı çıkan hamileler vardı, biz daha yolun başındayız hem de, inşallah çıkar
Allah razı olsun. İlk kez duyduğumdan panik oldum. İnşallah sorunsuz tamamlarız. Senin de inşallah sonuçların gönlüne göre gelir canım

10. Hafta hareketleri hissetmek için çok erken, hissetmiş olamam değil mi ? Sol tarafımda pıt pıt gibi bir şey hissettim de ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim.

canını sıkma sakın, o internetten baktığın durum çok nadir görülen bir durum. şimdi daha erken ya ilerleyen haftalarda büyük ihtimal düzelir. sıkma canını, üzülme sakın bebek iyiymiş çok şükür. insanın morali bozuluyor haklısın ama internetten bakıp bakıp daha da bozma moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…