bence geç olabilir canım. 11-14 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum.Kizlar kimse yorum yazmamis gozden mi kactu acep ?
Bi bakin hele benim minige yaw.
Kafa sagdaymis onu ogrendim bu arada cok komik guya 2.hamilelik
Nub sayfasina yazdim kimse yorum yapmadi tahmin olarak. Merak etmiyorum dedim ama artik eder oldum sayfayı okudukca.
Kesinlikle ben de bunu anlatmaya çalışmıştım katılıyorum sana, zaten ilerledikçe paylaşım artacak daha çok konuşacak dediğin gibi önemli olan zor durumda kendinden emin davranması, inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız tabikiyap yap, birbirimizi takip etmek açısından iyi oluyor
Bende doktorun güler yüzüne aldanıp kötü tecrübe yaşayanlardanım. ilk hamileliğimde bir kadın doktora gittim, daha 6. haftada ultrasona 10 saniye bakıp kalbi atmıyor dedi. o kadar ağlattı ki beni. üstelik ne muhabbetler ne güler yüzler görsen ah ne güzel doktor dersin. çayı nasıl içeceğimi bile anlatmıştı.
sonra aynı hastanede adı çok duyulmuş tecrübeli bir erkek doktor gittim, kalp atışını dinledim ve onunla devam ettim.
çok kısa ve net cevaplar verir, öyle önemsiz şeyleri takmaz. mesela her şey serbest, kendine dikkat et yeter der. ama tabii çok iyi yapıyor işini, en ufak sorunu riske atmaz asla. ilk zamanlar eşimle diyoduk hiç sohbet etmiyo vs diye, ama son aylarda bayağı yakınlaştık. bebek büyüdükçe doğum yaklaştıkça muhabbetimiz arttı. ve sorunsuz bir doğum yaşadım.
bunu anlattım çünkü doktorun iyi olma kıstası çok konuşması, güler yüzlü olması değil bence. ama tabii bir türlü ısınamıyorsan başka doktorlar araştır zorla gitme.
o kadın yüzünden kadın doğum uzmanını nerde olsam erkek seçiyorum. iyi doktorlara lafım yok ama bu alanda gerçekten erkekler daha iyi ya.
EvetÖzel hastane mi
Ben hemen anlıyorum nedenseben hiç anlamıyorum ultrason görüntülerinden ya, kolunu bacağını kafasını anca seçiyorum
bişey sorucam canım, neden radyoloji uzmanı baktı sana? benim bildiğim ikili test kan alınarak yapılmıyor mu?detaylı ultrasonda bakmışlardı o şekilde bana. ben mi yanlış hatırladım ya
Üye olduğum başka bir grupta plesantası 20 li haftalarda bile rahim ağzında olan ama sonradan yukarı çıkan hamileler vardı, biz daha yolun başındayız hem de, inşallah çıkarKızlar selam. Doktora gittim. Memlekette annemin yanındayım. Eskişehirde özel bir hastaneye gittim. Bebek iyi şükür ama rahimde kanama alanları var dedi. Plesenta bebegin önünde rahmin agız kısmında dedi. Bebegi zor gördük plesentadan kalbi atıyordu maşallah subhanallah. Yukarı çıkar dedi 22.hadtaya kadar bekliyorum dedi. Eğer çıkmazsa sezeryan fazla kanamalı olabiliyor dedi. İlişki yasak dedi. Progestan verdi 3 kutu yine. 16.haftaya kadar 2 agızdan 1 fitil kullanacakmışım. Onun dışında istirahat vs. Demedi. Haftaya cuma 12+0 olunca ikili teste çagırdı. Biraz endişelendim. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. Nette bakınca çok parlak şeyler de yazmıyor. İnşallah erken dogum vs. Sebep olmaz bu plesenta durumu. Zamanlar yukarı çıkar inşallah. Allah tüm bebekleri korusun.
Evet canım bencede erkekler daha iyi bende öyle düşünüyorum bilmediğim halde nedense ama o hastanede doğum yapmak istiyorum ve hepsi bayan doktor işin garibi ve eşimin doğuma girmesinide istiyorum almıyolarmışş falan artık ilerleyen zamanlarda karar veriirm bende bakalımyap yap, birbirimizi takip etmek açısından iyi oluyor
Bende doktorun güler yüzüne aldanıp kötü tecrübe yaşayanlardanım. ilk hamileliğimde bir kadın doktora gittim, daha 6. haftada ultrasona 10 saniye bakıp kalbi atmıyor dedi. o kadar ağlattı ki beni. üstelik ne muhabbetler ne güler yüzler görsen ah ne güzel doktor dersin. çayı nasıl içeceğimi bile anlatmıştı.
sonra aynı hastanede adı çok duyulmuş tecrübeli bir erkek doktor gittim, kalp atışını dinledim ve onunla devam ettim.
çok kısa ve net cevaplar verir, öyle önemsiz şeyleri takmaz. mesela her şey serbest, kendine dikkat et yeter der. ama tabii çok iyi yapıyor işini, en ufak sorunu riske atmaz asla. ilk zamanlar eşimle diyoduk hiç sohbet etmiyo vs diye, ama son aylarda bayağı yakınlaştık. bebek büyüdükçe doğum yaklaştıkça muhabbetimiz arttı. ve sorunsuz bir doğum yaşadım.
bunu anlattım çünkü doktorun iyi olma kıstası çok konuşması, güler yüzlü olması değil bence. ama tabii bir türlü ısınamıyorsan başka doktorlar araştır zorla gitme.
o kadın yüzünden kadın doğum uzmanını nerde olsam erkek seçiyorum. iyi doktorlara lafım yok ama bu alanda gerçekten erkekler daha iyi ya.
Cinsiyet tahmini yapıyor musun hemen foto atayımBen hemen anlıyorum nedense
Bilmiyorum ki canım o hastanede öyle sanırım ama detaylıylıdı ultrasondu oda zaten
Ayyy yok kuzum ya beceremem ben elini ayağını anlıyorum demek istedim ama en son gittiğimde bacak arasında bişey gördüm hemen doktora bişey görüyorum dedim evet sende gördün erkek ama soru işareti kesin değil tamam mı falan dedi o kadarCinsiyet tahmini yapıyor musun hemen foto atayım
Hmm ben de çok anlamıyorum da el ayak anlıyorum şükürAyyy yok kuzum ya beceremem ben elini ayağını anlıyorum demek istedim ama en son gittiğimde bacak arasında bişey gördüm hemen doktora bişey görüyorum dedim evet sende gördün erkek ama soru işareti kesin değil tamam mı falan dedi o kadar
Anladim simdi canim:)Canım ben görmüştüm ana tam anlayamamıştım sırtı dönük gibi yada devlet hastanesi ugs si net olmaya biliyomuş belki o yüzden net değildir özele gittiğinde hepsini görürsün eminimki ben 9. Ve10. Haftada eli ayağını görmüştüm çünkü herşeyi belliydi, o sayfadada anlamayınca göremeyince yazmıyolar malesef
Cekebilirim evet.yarin bi arayip konusayim en iyisi.Biraz geç olabilir geçen bir bayanın yorumunu okumuştum detaylı ultrason için gitmiş doktor geç deyip ölçüm yapmamış birkaç tane doktor gezip öyle yaptırmış. Belki geç diyebilirler. Ozeldeki randevunu bir hafta öne çeksem olmaz mi
Benimki ikili test olmucak ya, sadece burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü icin gec kalmayim dedim. Kizimda 12+ da yapilmisti olcum 1.2 cikmisti hatta. En oArkadaşın dediği gibi geç olabilir, 11-14 hafta diyor ikili test için, ben de normal kontrole gitmiştim büyüklüğü uygunsa ikili testte yapalım dedi 11+4te, belli haftayı geçince ense kalınlığı normal olsa da riskli çıkabiliyor diye okumuştum ben de, o yüzden geciktirmemende fayda var bence
Oooo hemserim...Kızlar selam. Doktora gittim. Memlekette annemin yanındayım. Eskişehirde özel bir hastaneye gittim. Bebek iyi şükür ama rahimde kanama alanları var dedi. Plesenta bebegin önünde rahmin agız kısmında dedi. Bebegi zor gördük plesentadan kalbi atıyordu maşallah subhanallah. Yukarı çıkar dedi 22.hadtaya kadar bekliyorum dedi. Eğer çıkmazsa sezeryan fazla kanamalı olabiliyor dedi. İlişki yasak dedi. Progestan verdi 3 kutu yine. 16.haftaya kadar 2 agızdan 1 fitil kullanacakmışım. Onun dışında istirahat vs. Demedi. Haftaya cuma 12+0 olunca ikili teste çagırdı. Biraz endişelendim. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. Nette bakınca çok parlak şeyler de yazmıyor. İnşallah erken dogum vs. Sebep olmaz bu plesenta durumu. Zamanlar yukarı çıkar inşallah. Allah tüm bebekleri korusun.
12+ da %70 kiz demisti dr um kizima hamileyken.Doktor ikili teste kız gibi ama daha erken dedi. Peki bu durumda ne düşünmeliyim
Kalbi atıyor ya canım plasentada yukarı çıkar inşallah. Bu araştırma huyumuz hep bizi karamsarlığa sürüklüyo aslında doktor riskli bişey olsa söyler ama işte dayanamıyoruzKızlar selam. Doktora gittim. Memlekette annemin yanındayım. Eskişehirde özel bir hastaneye gittim. Bebek iyi şükür ama rahimde kanama alanları var dedi. Plesenta bebegin önünde rahmin agız kısmında dedi. Bebegi zor gördük plesentadan kalbi atıyordu maşallah subhanallah. Yukarı çıkar dedi 22.hadtaya kadar bekliyorum dedi. Eğer çıkmazsa sezeryan fazla kanamalı olabiliyor dedi. İlişki yasak dedi. Progestan verdi 3 kutu yine. 16.haftaya kadar 2 agızdan 1 fitil kullanacakmışım. Onun dışında istirahat vs. Demedi. Haftaya cuma 12+0 olunca ikili teste çagırdı. Biraz endişelendim. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. Nette bakınca çok parlak şeyler de yazmıyor. İnşallah erken dogum vs. Sebep olmaz bu plesenta durumu. Zamanlar yukarı çıkar inşallah. Allah tüm bebekleri korusun.
Bir tane kız cıktıDoktor ikili teste kız gibi ama daha erken dedi. Peki bu durumda ne düşünmeliyim
Bizim doktor direkt söyledi erkek diye hem de çok netmiş
bebek kamerası kullanan oldumu ilk bebeğinde kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?