2020 Şubat Anneleri

bence geç olabilir canım. 11-14 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum.

Kesinlikle ben de bunu anlatmaya çalışmıştım katılıyorum sana, zaten ilerledikçe paylaşım artacak daha çok konuşacak dediğin gibi önemli olan zor durumda kendinden emin davranması, inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız tabiki

Ben hemen anlıyorum nedense
Bilmiyorum ki canım o hastanede öyle sanırım ama detaylıylıdı ultrasondu oda zaten

Kızlar selam. Doktora gittim. Memlekette annemin yanındayım. Eskişehirde özel bir hastaneye gittim. Bebek iyi şükür ama rahimde kanama alanları var dedi. Plesenta bebegin önünde rahmin agız kısmında dedi. Bebegi zor gördük plesentadan kalbi atıyordu maşallah subhanallah. Yukarı çıkar dedi 22.hadtaya kadar bekliyorum dedi. Eğer çıkmazsa sezeryan fazla kanamalı olabiliyor dedi. İlişki yasak dedi. Progestan verdi 3 kutu yine. 16.haftaya kadar 2 agızdan 1 fitil kullanacakmışım. Onun dışında istirahat vs. Demedi. Haftaya cuma 12+0 olunca ikili teste çagırdı. Biraz endişelendim. İlk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı. Nette bakınca çok parlak şeyler de yazmıyor. İnşallah erken dogum vs. Sebep olmaz bu plesenta durumu. Zamanlar yukarı çıkar inşallah. Allah tüm bebekleri korusun.

Üye olduğum başka bir grupta plesantası 20 li haftalarda bile rahim ağzında olan ama sonradan yukarı çıkan hamileler vardı, biz daha yolun başındayız hem de, inşallah çıkar

Evet canım bencede erkekler daha iyi bende öyle düşünüyorum bilmediğim halde nedense ama o hastanede doğum yapmak istiyorum ve hepsi bayan doktor işin garibi ve eşimin doğuma girmesinide istiyorum almıyolarmışş falan artık ilerleyen zamanlarda karar veriirm bende bakalım

Ben de bugün nifty için kan verdim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bir yandan içim huzurlu ama bir yandan da geçmişteki acı tecrübemden dolayı zaman zaman tedirgin olduğum oluyor. İnşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Cinsiyet tahmini yapıyor musun hemen foto atayım
Ayyy yok kuzum ya beceremem ben elini ayağını anlıyorum demek istedim ama en son gittiğimde bacak arasında bişey gördüm hemen doktora bişey görüyorum dedim evet sende gördün erkek ama soru işareti kesin değil tamam mı falan dedi o kadar

Hmm ben de çok anlamıyorum da el ayak anlıyorum şükür

Cinsiyet öğrenen arkidişler size çok özeniyorum :) şuan 11+2 yim ctesi gitcem doktora çok merak ediyorum ben de görünür inş. Bu arada buycuy listeye beni de ekleyebilir misin canım, yaş:29 Ankara sat 06.05.2019 ilk çocuk 52kg ile başladım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Anladim simdi canim:)
Cekebilirim evet.yarin bi arayip konusayim en iyisi.
Benimki ikili test olmucak ya, sadece burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü icin gec kalmayim dedim. Kizimda 12+ da yapilmisti olcum 1.2 cikmisti hatta. En o
Iyisi ay sonuna cekeyim randevuyu ben.
Oooo hemserim...
Ist yasiyorum ama esk liyim.
Doktor ikili teste kız gibi ama daha erken dedi. Peki bu durumda ne düşünmeliyim
12+ da %70 kiz demisti dr um kizima hamileyken.
Yuzde vereydi keske dr.

Kalbi atıyor ya canım plasentada yukarı çıkar inşallah. Bu araştırma huyumuz hep bizi karamsarlığa sürüklüyo aslında doktor riskli bişey olsa söyler ama işte dayanamıyoruz peki kime gittin doktora dilek ulusoya mı yoksa başka birine mi?

bebek kamerası kullanan oldumu ilk bebeğinde kızlar?

En çok kullandığım çocuk eşyası diyebilirim şuanda bile önümde açık duruyor kızım uyudu ben balkonda çay içiyorum önümde kamera
Birisi söylese bu kamerayı bukadar kullanacağımı inanmazdım ama elim ayagım oldu vallahi . Kızımın uykusuda çok hafif. Uyutup kapısını kapatıp içerde kamerayı açıp öyle oturuyoruz .weewell in almıştım .iki numarayıda çıkarır aradan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…