- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Benim kızım olacakmışCanımmm çok şükür sıkıntı yok hasan hocam olsaydı hemen söylerdi cinsiyetiAnkara dayım bayramdan sonra yine ondan öğrenecem cinsiyeti
Maşallahcinsiyet tahminlerini alabilirmiyim kızlar :)
MaşallahBenim kızım olacakmış
Bana erkek gibi geldi hiç anlamam içgüdücinsiyet tahminlerini alabilirmiyim kızlar :)
Amin canımMaşallahdarısı bana inşallah canım
Maşallahben kıza benzettim minnakı
Bana erkek gibi geldi hiç anlamam içgüdü
maşallah benimkide öyleymiş ya doktor kuduruk diyoAmin canımçok fingirdek hiç durmadı
Amin canımçok fingirdek hiç durmadı
[/QUOTE
Vay fındık vaaaay
Benim maalesef tansiyon um yükseliyor
İki gece de bir uyandırıyor yüksek tansiyon ve de nabız
Baş ağrısı elbette oluyor
Senin bence düşmüş
O kadar kan ..
Hastaneden memnun kaldın mı ? Ben henüz hiç devlete girmedim , gitsem diyorum , Dr um tüp bebek Dr um ve hep ofisinde bakıyor , tahlillerimi Bazen düzen lab ta yaptırıyorum bazen özel hastenede .. böyle çok zor oluyor
Arkadaşlar malesef devlet hastaneleri böyle sen çıkmadan başkası girer üzerini bile toparlayamazsın. Doktorlarda niye geldin gibi bir eda. Oğlumun hareketlerini hissetmediğimi farkettim. Kadın Doğum acile gittim 15:30. Gibi adam bana polikliniğe git dedi. Burası acil hastalar için dedi. İlla kanama olacak sanki. Bende hareketlerini hissetmiyorum acilden kastedilen ne dedim kırk nazla baktı. Etlik Zübeyde hanımı da tavsiye etmem ordada ablamın iyi anıları yok. İmkanınız varsa özeli gidin arkadaşlarCanım benim devlete gitme sebebim acil bi durum olursa devlette takipli hastasına bakıyo gibi bi durum varmış fikriyleydi ama dün pisman oldum gibi biraz
Hastane kötü değil tabi iyiydi yine ama her şey çok hızlı mesela ultrasona bakan doktor (asistan) sana hic bir sey söylemiyor bile 1-2 dk anca bakmıstır.
Sen odadayken baskaları giriyo cıkıyo bekliyo orda vs. Kısacası seni adam yerine koymuyolar..
o kadar tüp kan aldılar sonuclara baktım dün bir tanesi kan grubu icinmis.. ya sorsana bi dmi biliyor musun emin misin de en azından yok sana hic bisi bilmiyo gözüyle bakıyolar ve hic acıklama falan yok.
Aslında özelden memnunsan cok gerek de yokmus aslnda gibi geldi bana. Allah korusun cok acil bi durum olursa da mecbur bakacaklar diye düsünüyorum takipli ol olma sanki bosuna gitti gibi geldi bana
Buarada senin de ankarada oldgnu bilmiyordum. Doktorun kim? P Prensescann
Hiç anlamam ama kız gibi geldi bana dacinsiyet tahminlerini alabilirmiyim kızlar :)
ahh kıyamam yaaaHahaha bahtlarına ne çıkarsa artıkher türlü güzel abla olurlar bence , ela bu gece kardesının fotografıyla uyudu ya
çok güzelIkili testi yaptik olcu 0.7 cikti iyi dedi kiza benzetti 3 hafta sonra soylerim dedi :) kipir kipirdi yavrum ya :)
Ben devleti acil durumda ve yalnız aciline giderek kullanıyorumMerhaba kızlar ❤
Grip olan çok varmış ya bir an önce iyileşirsiniz umarım çok çok geçmiş olsun. bol bol vitamin almaya çalışın ve dinlenin.
devlet hastaneleri konusunda ben çok önyargılı davrandığımı düşünüyordum ama kimden duyduysam kadın doğum bölümü devlette çok kötü, insan yerine koymuyorlar. elbette istisnalar vardır, ama etrafta herkes aynı şeyi söylüyor.
imkanımız var özele gidiyoruz ama imkanı olmayanlara üzülüyorum. ne var sanki doğru düzgün davransanız di mi?
özeller de bunu fırsat bilip fiyatları şişirdikçe şişiriyor. daha yeni gittim yine zam gelmiş muayene ücreti 175 lira olmuş. bir tanıdığımızdan öğrendik doğum 2500 liraymış, allahtan yine istanbul veya ankaraya göre bayağı uygun.
doğru düzgün devlet hastanelerimiz olsa keşke de böyle özel hastenelerin sömürüsüne maruz kalmasak.
Hiç anlamam ama kız gibi geldi bana dasağlıkla gelsin canım önemli olan o... Bir grup var orada tahmin yapıyorlar oraya yaz bakalım ne diyorlar... Ben yazmıştım tahmin de bulundu mu Dr?
ahh kıyamam yaaa
çok tatlılar eminim ki kıskansalar da çok güzel abla olacaklar
çok güzel ☺☺ gözün aydın
Ahh canim bir yiyebilsem inan cok ozledim herseyi istahla yemeyi meyvelerden sebzelerden herseyden tiksindim 67 den 59 a düşmüşüm 1 haftadr ayaga kalkdm ama hala midem yemegi kabul etmio bu seferde halsiz kaliyorum insallah 4. Ayin sonunda bitmis olurda normal hayata donebilirimÇok çok geçmiş olsun, zor biliyorum ama biraz enerjini yükseltecek şeyler yemeye çalışsan, iyice halsiz düşme toparlaman zor olur
Tolga EcemişCanım benim devlete gitme sebebim acil bi durum olursa devlette takipli hastasına bakıyo gibi bi durum varmış fikriyleydi ama dün pisman oldum gibi biraz
Hastane kötü değil tabi iyiydi yine ama her şey çok hızlı mesela ultrasona bakan doktor (asistan) sana hic bir sey söylemiyor bile 1-2 dk anca bakmıstır.
Sen odadayken baskaları giriyo cıkıyo bekliyo orda vs. Kısacası seni adam yerine koymuyolar..
o kadar tüp kan aldılar sonuclara baktım dün bir tanesi kan grubu icinmis.. ya sorsana bi dmi biliyor musun emin misin de en azından yok sana hic bisi bilmiyo gözüyle bakıyolar ve hic acıklama falan yok.
Aslında özelden memnunsan cok gerek de yokmus aslnda gibi geldi bana. Allah korusun cok acil bi durum olursa da mecbur bakacaklar diye düsünüyorum takipli ol olma sanki bosuna gitti gibi geldi bana
Buarada senin de ankarada oldgnu bilmiyordum. Doktorun kim? P Prensescann
Çok haklısın... Tam teşekküllü devlet hastanelerimiz dururken ebeler ya da doktorlar sert ve kaba davrandığı için özeli tercih etmek zorunda kalıyoruz. Gerçekten çok üzücü ...Merhaba kızlar ❤
Grip olan çok varmış ya bir an önce iyileşirsiniz umarım çok çok geçmiş olsun. bol bol vitamin almaya çalışın ve dinlenin.
devlet hastaneleri konusunda ben çok önyargılı davrandığımı düşünüyordum ama kimden duyduysam kadın doğum bölümü devlette çok kötü, insan yerine koymuyorlar. elbette istisnalar vardır, ama etrafta herkes aynı şeyi söylüyor.
imkanımız var özele gidiyoruz ama imkanı olmayanlara üzülüyorum. ne var sanki doğru düzgün davransanız di mi?
özeller de bunu fırsat bilip fiyatları şişirdikçe şişiriyor. daha yeni gittim yine zam gelmiş muayene ücreti 175 lira olmuş. bir tanıdığımızdan öğrendik doğum 2500 liraymış, allahtan yine istanbul veya ankaraya göre bayağı uygun.
doğru düzgün devlet hastanelerimiz olsa keşke de böyle özel hastenelerin sömürüsüne maruz kalmasak.
Ya işte böyle olmamalı, acil bir durum olsa büyük ihtimal olsa devlet hastanelerine ya da tıp fakültelerine göndermeleri gerekecek, zaman kaybı olacak belki de... doktorlar kaba olduğu için doğumda travma yaşamak istemediğimden bende özele ve de doktor iyi olduğu için malesef küçük bir hastaneye gidiyorumBen devleti acil durumda ve yalnız aciline giderek kullanıyorumilk bebeğimi kaybetmiştim kürtaj olacaktım devlette hemen olup çıkarım dedim. 7 gün hastanede yattım tiroid değerimden dolayı ama hergün bugün alıcaz diye aç bıraktılar hemşireler ve bayan doktorlar çok kabaydı. İsyan ettim sonra aldılar beni. Bir daha töbe. Tabi herkeste böyle olmayabilir. Benim tecrübelerim kötü oldu. Doğumumu özelde yaptım çok memnun kaldım arada çok fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?