2020 Şubat Anneleri

Zaten o kadar duygusal oluyorsunuz ki. Biri sert baksa üzülüyorsunuz. Özeli tercih etmemdeki bir nedende tahlil sonucu için gerekmedikçe gitmemek. Telefonla hallediyorsunuz. İhtiyaç olursa gece gündüz doktoru arayabiliyorum. Diğer türlü öğleden sonra bir daha gidip sonuç göstermek için mücadele et hiç benlik değil halim yok çünkü.

neden özellikle kadın doğum bölümü kötü onu da anlamıyorum. hastalık olmadığı için öyle bakmıyorlar sanırım. normal bir durum doğurmakta ne var diye mi düşünüyolar, özellikle ebeler.. halbuki insanı travmaya sokar davranışları çoğunun. annem doğumlarını anlatıyodu da şok oluyordum, eskiden daha kötüymüş.
başka bölümlere genelde hep devlet hastanesine giderim ama, ve ciddi bir sorun yaşamadım hiç.

Çok haklısın... Tam teşekküllü devlet hastanelerimiz dururken ebeler ya da doktorlar sert ve kaba davrandığı için özeli tercih etmek zorunda kalıyoruz. Gerçekten çok üzücü ...
keşke böyle olmasa.. yine şimdi daha iyi, eskiden çok çok daha kötüymüş.

Arkadaşlar pıhtılaşma sorunu yaşayıp iğne kullanan var mı ? Ben ilkinde de kullandım ikinci de de kullanıyorum.

ben kendim yapıyorum şu anda göbekten yapıyorum ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum
Ben öncekinde yapmıştım. Şimdi yapamıyorum. Biz bir kere kol denedik morardı daha koldan yapmadık. Bacaktan da yaptık ama sonlara doğru . Bacağa yapınca oturup ağlamıştım

Arkadaşlar pıhtılaşma sorunu yaşayıp iğne kullanan var mı ? Ben ilkinde de kullandım ikinci de de kullanıyorum.
Cnm ilk bebeğimi pıhtılaşma sorunum varmıs bilmiyordum o yüzden kaybettim 2 cocugum var ıkısındede kullandım bu bebegımde de kullanıyorum karından yapınca morarma olmuyor ama kol ve bacaktan yapınca morarıyor daha önceki gebelıklerımde fraxıparın kullanıyordum onda hıc bır sekılde morarma olmadı su an pıyasada yok dıye hıbor kullanıyorum kendım yapıyorum ıgnelerı alıstım artık her gebelikte kullanmak zorundayız bebısler saglıkla dogsunda acısında gecer morlukta cnm

Aynen
Ben de hibor kullanıyorum
Günde iki defa

Bende öyle bir kayıp yaşadım. Baya etkilendim. Sonrasında test yaptırmak istedim ne devlet ne özel yapmak istemedi. Doğanın kanunu diyorlar. Şans eseri bir doktora denk geldim hikayemi dinleyince yaptırdı. Allah ondan razı olsun. Son aylarda da göbekten yapabildiniz mi ?

bizim kızlar aynı herhalde 29 Aralık 2015. ocağı bekleyemedi:) sen 2016 Ocak anneleri gurubunda miydin yoksa? ben ilk hamileliğim de de o gruptaydim.

Evet o gruptaydım hala daha ailecek görüştüğüm arkadaşlarım var ordan , kızların araları 15 günmüş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…