2020 Şubat Anneleri

İnşallah güzel haberler alırsın

Bende 5 haftadır gitmiyorum doktora. Bir kızım var. Bunu merak ediyorum doğrusu bayağı. Hayırlısı. Yazarsın olur mu belli olursa cinsiyeti :))

Yaa ne guzel allah gonlune gore versin :)
Ya soyleselerde belli olmaz degisir falan diyolarmis ga ben onu hic istemem aslinda belirsizlik daha cok can skiyo ama tabi soylerse yazarim mutlaka :)
İnşallah güzel haberler alırsın
Amin insallah cok tesekkurler :)

Gunaydin kizlar bende gribe yakalandm ve solugu doktorda aldm antibiyotik verdi kullaniyorum kadin dogum doktorum da onayladi cok kotuydum onunla dun biraz ayaga kalkdm herkes cok iyi masallah dokturmussunuz

Gunaydin kizlar bende gribe yakalandm ve solugu doktorda aldm antibiyotik verdi kullaniyorum kadin dogum doktorum da onayladi cok kotuydum onunla dun biraz ayaga kalkdm herkes cok iyi masallah dokturmussunuz
Günaydın çok geçmiş olsun. Normalde kışın grip olması beklenir insanların ama hamilelerde farklı işliyor bu durum. Dikkat edelim arkadaşlar ben bu gripten çok çektim

geçmiş olsun cnm benimde kaç gündür allerjim coştu hapşırık burun akıntısı sık sık atak geliyor çıldırcam :s

Valla gayet güzel isimler seçmiş kızlarımız 2016 ocak benim kız , seninki kaçlı , elif isminide çok severim bu arada
bizim kızlar aynı herhalde 29 Aralık 2015. ocağı bekleyemedi:) sen 2016 Ocak anneleri gurubunda miydin yoksa? ben ilk hamileliğim de de o gruptaydim.

Ikili testi yaptik olcu 0.7 cikti iyi dedi kiza benzetti 3 hafta sonra soylerim dedi :) kipir kipirdi yavrum ya :)
Kanda verdinmi ikili test icin.bende 11 +3 olcam gidince alirlarmi ikili icin merak ettim.doktorun ayri bi yerdemi olcum yapti hep muayene oldugun yerdemi

Günaydın çok geçmiş olsun. Normalde kışın grip olması beklenir insanların ama hamilelerde farklı işliyor bu durum. Dikkat edelim arkadaşlar ben bu gripten çok çektim
Aynen cnm sorma oglum bize de bulastrdi esim de hasta oglumda kışın hamileydim bir kere hastalanmamisdim yazin grip olanlara da hayret ederdim ama basina gelebiliomus

buycuy canım doğum ücretini sormamı istemiştin sordum doğum 6000miş doğum paketi 7000miş
muayene ücretide 290 tlymiş. koru hastanesi

cinsiyet tahminlerini alabilirmiyim kızlar :)

Eklentiler

• 20190801_090758.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 20190801_090803.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…