2020 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, gribe yakalandim 3 gündür de çekiyorum ilaç kullanmamak için hastaneye gitmiyorum ama gribin bebeğe zararı olabileceği konusunda endişeleniyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda toparlarsın. Benim de alerjim var ve gribe yakalandım. Biraz tedirgin oldum çünkü normalde de ağır geçiyorum. Ateşim yükselince ateşin bebeğe zararı olmaması için 1 minoset aldım

Sana tavsiyem rahat olman, 1 haftada geçiyor hiç merak etme. Bol sarımsaklı, limonlu tavuk suyu çorba iç, ılık sıvı tüketimini arttırmaya çalış. C vitamini alabilirsin, dinlenmeyi ihmal etme. Benim sinüzitim de olduğu için antibiyotik kullanmak zorunda kalmamam için akıntıyı kurutacak nioli, okaliptüs yağı yaptırdım onu kokluyorum, kaynar suya damlatıp buharını 5 dk kokladım, burundan nazal sprey yapıyorum vs. İyiyim şimdi. Özetle panik yapma şimdi yaz, atlatıyorsun. Tekrar geçmiş olsun.

Evet ya bugün kafasını fln net görüp kolunu bacagını görünce bi sevimli geldi sıpa hep düşündüm biliyomusun ikinci cocugun olursa kızım kadar sevebılırmıyım dıye . Galıba sevicem sendede oldumu o düşünce

Ben 2.çocuğumu bekliyorum inşallah ilkinde yaptırmadım ve bundads bugün test günümdü dr um anlattı ben yaptırmak istemedimi aöyledim ozman bir soru sorayım allah korusun bir anomali durumu çıksa sonalndırırmısın dedi tabiki hayır dedim ozamam kağıdı yırtıp attı em doğrusunu yaptın bencede dedi yolumuza devam edelim dedi ve bence gerçekten bu soruyu kendinize sorun ona göre boşuna ne zöanınıZı nede paranızı harcamayın derim

olmaz mı yaa eşim bile dedi acaba kızımız kadar sevebilcek miyiz, sanki o kadar çok sevemem gibi dedi
bu his çok normal, herkes düşünüyomuş bunu. ama ikinci ya da üçüncüyü de öyle bi seviyomuşsun ki evlat işte nasıl bir mucize ki kalbimizde hepsine ayrı ayrı yer oluyor

Valla öyle senin cinsiyet belli olmadı dimi

Maddi gücüm olursa 5ekadar yolu var 33 yaşındayım yaşı da düşününce en fazla o kadar
ya gerçekten yapabilirsen helal olsun
ama sadece maddi güç de yetmez ki hepsiyle ayrı ayrı ilgilenmek, çokd aha fazla sorumluluk vs.. eskiden hep çok kardeş olurmuş ama şimdiki zamanda çok daha zor.

ben ikinciyi bi yapsam biraz büyütsem kendimi tebrik edicem vallahi

Bir sonraki gidişinde daha net belli olur , benimde bayramdan sonraki hafta geldiğinde ikili testte anlarız dedi ,
bana da ikili testte dedi işte. 12+3 tü. ama yine de çok erken dedi bu haftada. sonradan değişebilir dedi. ben tahmin istemesem kendi söylemezdi.
ben de ağustosun sonuna doğru gidicem bi daha o zaman kesinleşir diye düşünüyorum.
bakalım bizim kızlara ne çıkıcak

Bende de 2 günden beri baş ağrısı vardı ara ara ama bugün mahfetti beni ya tülbent le sıktım kafamı nasıl uyurum gece bilmiyorum dünde çok bel ağrım vardı inşallah hayra işarettir bunlar tedirgin oluyorum bazen

Gecms olsn canım ben gecen gun dayanamadm bir tane parol ictim hamilelkte normal diyorlar da bazen cok kötü yapıyor işte

Hahaha bahtlarına ne çıkarsa artık her türlü güzel abla olurlar bence , ela bu gece kardesının fotografıyla uyudu ya

Gecms olsn canım ben gecen gun dayanamadm bir tane parol ictim hamilelkte normal diyorlar da bazen cok kötü yapıyor işte
Çok sağol canım evet normal diyorlar ama işte dayanılmıyor bazen e birde aşırı sıcak bunaltıyor Allah yardımcımız olsun inşallah

M
Gunaydin kizlar doktora gidiyorum ikili testi yapmaz heralde 11+1im hadi hayirlisi insallah iyidir bebisim
Bende salı günü doktora gidicem 11+1 olcam. Ay inşallah öğrenirsin cinsiyetini. Sen öğrenirsen belki benimki de belli olur. Merak ediyorum.

Benim maalesef tansiyon um yükseliyor
İki gece de bir uyandırıyor yüksek tansiyon ve de nabız
Baş ağrısı elbette oluyor
Senin bence düşmüş
O kadar kan ..
Hastaneden memnun kaldın mı ? Ben henüz hiç devlete girmedim , gitsem diyorum , Dr um tüp bebek Dr um ve hep ofisinde bakıyor , tahlillerimi Bazen düzen lab ta yaptırıyorum bazen özel hastenede .. böyle çok zor oluyor

M
Bende salı günü doktora gidicem 11+1 olcam. Ay inşallah öğrenirsin cinsiyetini. Sen öğrenirsen belki benimki de belli olur. Merak ediyorum.
Ilk baslarda o kadar merak ediyodumki butun hurafeleri denemistim ustumde :))) ama simdi nedense gecti o merakim boylede guzel geliyor acaba kizmii erkekmiii diye dusunmek :)) bence soylemez gibi geliyor ama bilemiyorum ilk randevu benim 8 bucukta ve biz hastanenin onundeyiz gec kalmayalim diye sabahin korunde gelmisiz :)

Bende 5 haftadır gitmiyorum doktora. Bir kızım var. Bunu merak ediyorum doğrusu bayağı. Hayırlısı. Yazarsın olur mu belli olursa cinsiyeti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…