Yaşayan kaç bebeğiniz var. İğne olayı her sabah geriyor beni. Hem onun psikolojisi hem bulantılar hem tiroid hem sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olmam ilk 3 aydaki kanamalarım gerçekten hamileliği çok zorlaştırdı üstüne ilgilenmem gereken bir ev ve küçük bir çocuk var. Başka insanlara hamilelik hiç dokunmuyor bile keyifli bir hamilelik geçiriyorlar çok imreniyorum onlara. Ama bu halimize de şükür bebek sahibi olmak için uğraşan o kadar çok kişi varken şikayet edemem.Ben ılk dusugumden sonra yapılan testlerle ogrenmıstım bu 4 u gebelıgım hamıle kalıp ılk muayeneye gıttıgımde dr ılk kan ohtılasması oldugunu soyluyorum gunluk hayatta yok sadece hamıleyken oluşuyor bu sıkıntı ıkı cocugumda da gıttıgım dr lar ve yenı dr umda bırkez tanı koyulunca butun gebelıklerde ıgne kullanmak zorundayız dedıler mecburen kullanıyorum bende ve ılk muayeneden ıtıbaren drlarım rapor cıkardılar hıc ucret odemıyorum ıgnelerım aylık olarak yazılıyor
Arkadaşım suyu bu kadar rahat içebiliyor olman çok güzelArkadaşlar hamileliğimin ilk gününden beri çok su içiyorum çok susamıştım öyle şüpelenmiştim hatta normalde günde 2 bardağı geçmezdi,
İçim yanıyo gibi miğde bulantım ilk haftalarda hafif oldu şuan gayet iyi geçiyo ama 4 ltreye kadar çıkıyo günlük su tüketimimtabi bunun sonucunda lavaboyla kanka olmuş durumdayım sizlerde böyle bi durum varmı
Ilkı dusukle sonuclandı yasayan ıkı cocugum var bununla birlikte 4. Gebelıgım sorma ya sorunsuz gecıren o kadar gebe varkı bende ımrenıyorum bızımde kaderımız buymus oncesınde bılmedıgın hastalık sadece gebelıkte cıkıyor ama kucagına saglıkla alınca butun acılar dınıyor saglıkla gelsın kuzularYaşayan kaç bebeğiniz var. İğne olayı her sabah geriyor beni. Hem onun psikolojisi hem bulantılar hem tiroid hem sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olmam ilk 3 aydaki kanamalarım gerçekten hamileliği çok zorlaştırdı üstüne ilgilenmem gereken bir ev ve küçük bir çocuk var. Başka insanlara hamilelik hiç dokunmuyor bile keyifli bir hamilelik geçiriyorlar çok imreniyorum onlara. Ama bu halimize de şükür bebek sahibi olmak için uğraşan o kadar çok kişi varken şikayet edemem.
Bulantıdan halsiz düşen zor yiyen içen arkadaşlar var en kısa zamanda geçer inşallahArkadaşım suyu bu kadar rahat içebiliyor olman çok güzelbenim çok bulantım oldu şimdi bile fazla içemiyorum. Ama içmemiz gerektiğini biliyorum. Bende çok sık çıkıyorum gece gündüz şimdiden böyleysek ilerisini düşünemiyorum
Normal mi bilmiyorum ama bende 1 saatte bir çıkıyorum, idrar testi versen bi 20 dk çok az gibi geldi gebeliktede enfeksiyon riski çok oluyo malumKızlar 20 dk bir tuvalete çıkıyorum sizce bu kadar sık idrara çıkmak normal mi çok yoruldum
Enfeksiyon oluncada sık idrarmı oluyor :s enfeksiyon olabilir çünkü ilk zamanda da vardı fazla su içemiyorum sanırım o yüzden birde çok sık ilişki oldu buara ondan da olabilirNormal mi bilmiyorum ama bende 1 saatte bir çıkıyorum, idrar testi versen bi 20 dk çok az gibi geldi gebeliktede enfeksiyon riski çok oluyo malum
Öyle biliyorum yanma yada idrara çıkarken zorlanıyosan enfeksiyon olabilirEnfeksiyon oluncada sık idrarmı oluyor :s enfeksiyon olabilir çünkü ilk zamanda da vardı fazla su içemiyorum sanırım o yüzden birde çok sık ilişki oldu buara ondan da olabilir
Canim cok uzuldm gercekden allah yardimciniz olsunYaşayan kaç bebeğiniz var. İğne olayı her sabah geriyor beni. Hem onun psikolojisi hem bulantılar hem tiroid hem sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olmam ilk 3 aydaki kanamalarım gerçekten hamileliği çok zorlaştırdı üstüne ilgilenmem gereken bir ev ve küçük bir çocuk var. Başka insanlara hamilelik hiç dokunmuyor bile keyifli bir hamilelik geçiriyorlar çok imreniyorum onlara. Ama bu halimize de şükür bebek sahibi olmak için uğraşan o kadar çok kişi varken şikayet edemem.
O enfeksiyon yüzünden cinsellikten soğudum çünkü bildiğim kadarıyla o da tetikliyor var olan enfeksiyonun iyileşmesini de uzatıyor. Korkuyorum eşim her yanaştığındaEnfeksiyon oluncada sık idrarmı oluyor :s enfeksiyon olabilir çünkü ilk zamanda da vardı fazla su içemiyorum sanırım o yüzden birde çok sık ilişki oldu buara ondan da olabilir
reddet reddet nereye kadr bende çoğunlukla reddediyorum ama dedim adamıda fazla boşlamıyım ama bu seferde ... sını çıkardı derleryaO enfeksiyon yüzünden cinsellikten soğudum çünkü bildiğim kadarıyla o da tetikliyor var olan enfeksiyonun iyileşmesini de uzatıyor. Korkuyorum eşim her yanaştığındabazen reddediyorum napiiim
Gunaydin canim idare eder sekildeyim ben bulantilarla savaş veriyorumGünaydın hatunlar nasılsınız umarım iyisinizdir.
Gunaydin canim idare eder sekildeyim ben bulantilarla savaş veriyorumkazanan elbet ben olcam sen nasilsin bulantilarin ne alemde
6. Ay mııııııbenim arkadaşıma cinsiyeti 6. ayda söylemişler inanamıyor benimkine nasıl söyler diyezaten kesin demedi benimkinide benziyo dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?