2020 Şubat Anneleri

kızlar ben sonradan dayanamadım başka doktora gittim
oda bi çıkıntı var ama bebek çok küçük pipide olabilir kuuyruk sokumu falanda olabilir dedi :)
bakalım en net 16 haftada kendi doktorum söylicek.
pembe tokalımı pipiilimi

cinsiyet partisi için ufaktan internetten alıcaklarımı alıcam şimdi

Benim daha önce 2 defa düşüğüm oldu maalesef ilkinde neden araştırılmadı ama 2. sinde genetiği triploidi (69 kromozomlu) olarak geldi sonuç. daha sonra pıhtılaşma testleri yapıldı 6 gene bakmışlar 2 si heterozigot gelmiş.
MHTFR677C>T HETEROZİGOT MUTANT
FXIII34V>L HETEROZİGOT MUTANT
Doktorum çok önemli değil bu şekilde olup iğne kullanmadan gebeliği sorunsuz geçende var sıkıntı yaşayanda demişti o yüzden ben her ihtimale karşı gebelik sonuna kadar kullanma taraftarıyım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. daha önce düşük yaşamadıysanız sıkıntı olamaz sanırım

Ayy canım benim yaaa yinemi gittin
Valla bende kendimi zor tutuyorum neden bize kesin söylemiyo bu doktorlar yaaaa

Merhaba bebeğin hayırlı olsun . Bende iğne yapıyorum o testlerden bende yaptırdım ama 6 değer bakmışlar seninkilerle aynı olanlar normal diğerleri sıkıntılı çıkmış. Aşağıya ekledim bir bak istersen. Sonuca bakan doktor bu değerlere göre bazı kadın doğumcular iğne yazabilir bazısı yazmayabilir dedi. Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor bişey olacak diye ama içini ferah tut istersen başka yere göster yada testi özel bir laboratuvarda tekrar yaptırabilirsin

Eklentiler

• 30709A44-3FFD-42E8-8684-E6340240F69C.webp
    54 KB · Görüntüleme: 33
reddet reddet nereye kadr bende çoğunlukla reddediyorum ama dedim adamıda fazla boşlamıyım ama bu seferde ... sını çıkardı derlerya aynen öyle oldu
İlkinde 2 aylıkken ilişki sonucu kanama oldu çok sonra bebeği kaybettik aslında tek neden o değildi ama eşim kendini suçladı. İkinci de cinsel münasebet kurmadım eşimle bunda da hatta doktora sormuyorum bile . Eşim bu konuda benden daha çekingen.Bazıları cinsellik bebeğe iyi gelir filan diyor hatta cinsel hayatı normal devam edenler var . Ben şahsen korkuyorum

Gecmis olsun cnm klimaya dikkat et insaalh atlatrsin bian once

2 haftada bir hemen hemen doktora gittim şuana kadar herhangi bir uyarı almadım o konu ile ilgili

Bekle biraz belli olur inşallah ☺, bende haftaya gidicem 15+0 larda olucam söyler artık heralde kesin bişeyler
Bende aynı hafta gitmek istiyorum cinsiyet konusu beni de meraktan öldürecek . Ama 16 da gitsem daha mı garanti olur bilmiyorum. İkinci çocuk daha heyecanlı ilkinde farketmez diyordum.

Merhaba,

Bizim hamilelik serüvenimiz malesef son buldu. Dün kontrolüm vardı ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bir arkadaşımla yaşadıklarıma benzer bir konuşma geçmişti, beni üzen bir konuşma olmuştu ama kendimi de bunun olabileceğine hazırlamama vesile olmuş. Doktor da bebekte bir anomali geliştiği için vücut sorunlu gebelikleri devam ettirmiyor. Bu kötü bir şey değil, istersen 2-3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. Kötü hissetmiyorum, gayet iyiyim. Sadece insanların üzülme üzülme sözleri hiç hoş değilmiş. Üzülmüyorum, iyiyim dedikçe üzülme üzülme deniyor ☺
Lütfen sizde benim adıma üzülmeyin, zaten bir oğlum var ve gerçekten kötü hissetmiyorum. Sorunlu bir bebeğim olacaksa inşallah olmaz diye dua etmiştim hep, Allah izin verirse yeniden olur nasılsa. Her şey nasip...

Yazmayacaktım ama hiçbir şey söylemeden aranızdan ayrılmak istemedim. Bana olması size de olabileceği anlamına gelmiyor, her gebelik farklı sonuçta. İçinizden umut ve hayaller eksik olmasın. Daima olumlu düşünmeniz dileğiyle... İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce göre olur ☺

2 haftada bir hemen hemen doktora gittim şuana kadar herhangi bir uyarı almadım o konu ile ilgili
Bana da henüz uyarı yapmadı. Ama sormadım da . İkinci de plesanta aşağıda demişti sormadan ilişki yasak bir süre demişti. Zaten çok zor geçiyor hamilelik riske atmak istemiyorum

cok geçmiş olsun
hayırlısı buymuş demekki en yakın zamanda yeniden hamile kalırsınız inşallah.

Çok geçmiş olsun. Vardır bunda da hayır inşallah bundan sonraki çok çok sağlıklı olur ve kucağınıza alırsınız. Sizinde herşey gönlünüzce olsun.

Ne denilebilirki böyle bir durumda kuzum Rabbim sabrını versin inşaALlah çok geçmiş olsun birdaha yaşatmasın.

Kızlar benim kan sonuçlarım çıkmış. Benim ilk haftalarda kan şekerim düşük çıkmıştı şimdi yine şekerde sıkıntı var sanırım bir bakabilirmisiniz?

Çok geçmiş olsunn, hep demiyomuyuz bizlerde aman sağlıklı olsun diye hayırlısı böyleymiş bukadar güçlü ve olumlu şeyler yazmana çok sevindimm
Rabbim istediğin zamanda tekrar sağlıklı bebek nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…