Günaydın canımmgünaydın canlarım
Benim daha önce 2 defa düşüğüm oldu maalesef ilkinde neden araştırılmadı ama 2. sinde genetiği triploidi (69 kromozomlu) olarak geldi sonuç. daha sonra pıhtılaşma testleri yapıldı 6 gene bakmışlar 2 si heterozigot gelmiş.şu an 12 haftalığım. bebiş sağlıklı büyüyor. ben yine doktor tavsiyesiyle 12. haftaya kadar her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğneye devam ettim.
2 hafta önce genetik test yaptırttı doktorum. sonuçta şunlar yazıyor:
Faktör V leiden normal
Faktör II G20210A normal
bu teste göre doktor iğneyi bırak dedi. bende bugün bıraktım ama çok tedirginim. bide artık 5 li değil 2 li test yapılıyormuş. bu 2 gen pıhtılaşmayı belirliyormuş.
bebeğin kalbi duracak diye ödüm kopuyor.
kan sulandırıcı kullananlar sizin bu değerleriniz nasıl çıkmıştı?
Ayy canım benim yaaa yinemi gittinkızlar ben sonradan dayanamadım başka doktora gittim
oda bi çıkıntı var ama bebek çok küçük pipide olabilir kuuyruk sokumu falanda olabilir dedi :)
bakalım en net 16 haftada kendi doktorum söylicek.
pembe tokalımı pipiilimi
cinsiyet partisi için ufaktan internetten alıcaklarımı alıcam şimdi
valla dayanamadm gittimAyy canım benim yaaa yinemi gittin ☺☺
Valla bende kendimi zor tutuyorum neden bize kesin söylemiyo bu doktorlar yaaaa
Merhaba bebeğin hayırlı olsun . Bende iğne yapıyorum o testlerden bende yaptırdım ama 6 değer bakmışlar seninkilerle aynı olanlar normal diğerleri sıkıntılı çıkmış. Aşağıya ekledim bir bak istersen. Sonuca bakan doktor bu değerlere göre bazı kadın doğumcular iğne yazabilir bazısı yazmayabilir dedi. Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor bişey olacak diye ama içini ferah tut istersen başka yere göster yada testi özel bir laboratuvarda tekrar yaptırabilirsinşu an 12 haftalığım. bebiş sağlıklı büyüyor. ben yine doktor tavsiyesiyle 12. haftaya kadar her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğneye devam ettim.
2 hafta önce genetik test yaptırttı doktorum. sonuçta şunlar yazıyor:
Faktör V leiden normal
Faktör II G20210A normal
bu teste göre doktor iğneyi bırak dedi. bende bugün bıraktım ama çok tedirginim. bide artık 5 li değil 2 li test yapılıyormuş. bu 2 gen pıhtılaşmayı belirliyormuş.
bebeğin kalbi duracak diye ödüm kopuyor.
kan sulandırıcı kullananlar sizin bu değerleriniz nasıl çıkmıştı?
Bekle biraz belli olur inşallahvalla dayanamadm gittimama daha gitmicem
söyler bence arttıkk 16. haftaya girmiş olcaksınız :)Bekle biraz belli olur inşallah ☺, bende haftaya gidicem 15+0 larda olucam söyler artık heralde kesin bişeyler
İlkinde 2 aylıkken ilişki sonucu kanama oldu çok sonra bebeği kaybettik aslında tek neden o değildi ama eşim kendini suçladı. İkinci de cinsel münasebet kurmadım eşimle bunda da hatta doktora sormuyorum bile . Eşim bu konuda benden daha çekingen.Bazıları cinsellik bebeğe iyi gelir filan diyor hatta cinsel hayatı normal devam edenler var . Ben şahsen korkuyorumreddet reddet nereye kadr bende çoğunlukla reddediyorum ama dedim adamıda fazla boşlamıyım ama bu seferde ... sını çıkardı derleryaaynen öyle oldu
Gecmis olsun cnm klimaya dikkat et insaalh atlatrsin bian onceşuan iyiyimde akşam baya kötüydüm hem bulantı hem sık idrar hem afedersiniz ishal gibi bi durum olmuştu sanırım vücudumda enfeksiyon var sonradan düşündüm az su içmem ve iş yerinde klima kullanıyor olmam sebep olmuş olabilir
İlkinde 2 aylıkken ilişki sonucu kanama oldu çok sonra bebeği kaybettik aslında tek neden o değildi ama eşim kendini suçladı. İkinci de cinsel münasebet kurmadım eşimle bunda da hatta doktora sormuyorum bile . Eşim bu konuda benden daha çekingen.Bazıları cinsellik bebeğe iyi gelir filan diyor hatta cinsel hayatı normal devam edenler var . Ben şahsen korkuyorum
Gecmis olsun cnm klimaya dikkat et insaalh atlatrsin bian once
Bende aynı hafta gitmek istiyorum cinsiyet konusu beni de meraktan öldürecek . Ama 16 da gitsem daha mı garanti olur bilmiyorum. İkinci çocuk daha heyecanlı ilkinde farketmez diyordum.Bekle biraz belli olur inşallah ☺, bende haftaya gidicem 15+0 larda olucam söyler artık heralde kesin bişeyler
Bana da henüz uyarı yapmadı. Ama sormadım da . İkinci de plesanta aşağıda demişti sormadan ilişki yasak bir süre demişti. Zaten çok zor geçiyor hamilelik riske atmak istemiyorum2 haftada bir hemen hemen doktora gittim şuana kadar herhangi bir uyarı almadım o konu ile ilgili
cok geçmiş olsunMerhaba,
Bizim hamilelik serüvenimiz malesef son buldu. Dün kontrolüm vardı ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bir arkadaşımla yaşadıklarıma benzer bir konuşma geçmişti, beni üzen bir konuşma olmuştu ama kendimi de bunun olabileceğine hazırlamama vesile olmuş. Doktor da bebekte bir anomali geliştiği için vücut sorunlu gebelikleri devam ettirmiyor. Bu kötü bir şey değil, istersen 2-3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. Kötü hissetmiyorum, gayet iyiyim. Sadece insanların üzülme üzülme sözleri hiç hoş değilmiş. Üzülmüyorum, iyiyim dedikçe üzülme üzülme deniyor ☺
Lütfen sizde benim adıma üzülmeyin, zaten bir oğlum var ve gerçekten kötü hissetmiyorum. Sorunlu bir bebeğim olacaksa inşallah olmaz diye dua etmiştim hep, Allah izin verirse yeniden olur nasılsa. Her şey nasip...
Yazmayacaktım ama hiçbir şey söylemeden aranızdan ayrılmak istemedim. Bana olması size de olabileceği anlamına gelmiyor, her gebelik farklı sonuçta. İçinizden umut ve hayaller eksik olmasın. Daima olumlu düşünmeniz dileğiyle... İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce göre olur ☺
Çok geçmiş olsun. Vardır bunda da hayır inşallah bundan sonraki çok çok sağlıklı olur ve kucağınıza alırsınız. Sizinde herşey gönlünüzce olsun.Merhaba,
Bizim hamilelik serüvenimiz malesef son buldu. Dün kontrolüm vardı ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bir arkadaşımla yaşadıklarıma benzer bir konuşma geçmişti, beni üzen bir konuşma olmuştu ama kendimi de bunun olabileceğine hazırlamama vesile olmuş. Doktor da bebekte bir anomali geliştiği için vücut sorunlu gebelikleri devam ettirmiyor. Bu kötü bir şey değil, istersen 2-3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. Kötü hissetmiyorum, gayet iyiyim. Sadece insanların üzülme üzülme sözleri hiç hoş değilmiş. Üzülmüyorum, iyiyim dedikçe üzülme üzülme deniyor ☺
Lütfen sizde benim adıma üzülmeyin, zaten bir oğlum var ve gerçekten kötü hissetmiyorum. Sorunlu bir bebeğim olacaksa inşallah olmaz diye dua etmiştim hep, Allah izin verirse yeniden olur nasılsa. Her şey nasip...
Yazmayacaktım ama hiçbir şey söylemeden aranızdan ayrılmak istemedim. Bana olması size de olabileceği anlamına gelmiyor, her gebelik farklı sonuçta. İçinizden umut ve hayaller eksik olmasın. Daima olumlu düşünmeniz dileğiyle... İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce göre olur ☺
Merhaba,
Çok geçmiş olsunn, hep demiyomuyuz bizlerde aman sağlıklı olsun diye hayırlısı böyleymiş bukadar güçlü ve olumlu şeyler yazmana çok sevindimmMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?