2020 Şubat Anneleri

Allah yardimcin olsun cnm hakkinda hayirlisi neyse onu versin rabbim

Ne kadar olgun ne kadar mantıklı konuşmuşsun canım, ben böyle olamazdım gerçekten..
Allah evladına sağlıklı uzun ömürler versin, ve istediğin zamanda sağlıklı bir gebelikle çocuğunu tekrar kucağına al inşallah

Çok geçmiş olsun Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sizin de her şey gönlünüzce olsun

1 yumurta yediğim halde böyle çıktı aç gideceğim son anda aklıma geldi daldırıp yemiştim
Test sırasında aç olmadığını doktoruna söylersin. Aç ölçülmesi gereken bi değer olduğu için bu sonucu dikkate alma.

1 yumurta yediğim halde böyle çıktı aç gideceğim son anda aklıma geldi daldırıp yemiştim
Zaten bu seker mereti boyle bisey.
Az da yesen yukseliyo.
Tokluk sekeri olsa idi yuksek olan kolay onu dengelemek diyetle.
Ben bugün olctum kahvalti sonrasi
1.saat 142
2.saat 128 cikti mesela.
Hamilelikte
1.saat 180
2.saat 140 alti olmasi bekleniyor.
Kizimda gebelik sekeri vardi o yuzden baya baya dikkat ediyorum ben mecburen.
Sirf bu yuzden 4 kg almistim hamilelikte.

Dr a ne zaman gideceksin?

Test sırasında aç olmadığını doktoruna söylersin. Aç ölçülmesi gereken bi değer olduğu için bu sonucu dikkate alma.
Pardon kizlar, okurken atlamisim bunu.
Ac olmadigin icin yuksek cikmis aynen geçersiz test.

Cnm dr yuksek ihtimal diyet diyecek.
Aclik sekerin yuksek cikmis çünkü.
Pardon kizlar, okurken atlamisim bunu.
Ac olmadigin icin yuksek cikmis aynen geçersiz test.

internetten bakmıştım açlık şekerinin aslında atıştırdıktan sora ölçülmesi ve tepkisine bakılması gerektiği yazıyordu ki şöyle bişey olmuştu kan verceğim esnalarda kendimi de kötü hissediyordum

Eğer şekerle ilgili bi prblemin varsa açlık ve tokluk şekerinin ayrı ayrı ölçülmesi gerekir.
Bu değer önemsiz.
İstersen bi ara bir daha baktırabilirsin.

YEKTA61 bende çok sık idrar yapıyorum, bazen 20 dakikada bir. ama 2-3 litre su içiyorum.

eğer su içmediğin halde böyleyse, idrarının rengi koyu, kokusu kötü, ve yaparken acı hissediyorsan, bazen çok az damla damla yapıyorsan enfeksiyon olabilir.

ama sık çıkıp berrak ve kokusuz yapıyorsan korkmana gerek yok. ben hamile değilken de çok sık çıkarım. hele hamileyken en çok tuvalette zaman geçiriyorum vallahi

Alla alla dr hep bana 8 saat aclikla kan vdr diyor.

Eğer şekerle ilgili bi prblemin varsa açlık ve tokluk şekerinin ayrı ayrı ölçülmesi gerekir.
Bu değer önemsiz.
İstersen bi ara bir daha baktırabilirsin.

bugün kontrolüm var doktorumla konuşup önümüzdeki hafat iyi b,r dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum İşyerimde arkadşımın gelinleride 5. ayda ciddi problemler yaşamışlar ve şuan hastanede yatıyormuş. Şekeri düşürememişler diyetle ve karaciğerde de sıkıntı olmuş

Ayniyiz kiz senle

Sali akşamından bugune kadar kizimin atesi 38,5-39 arasindaydi. Dusmedi bi türlü. Gece nobetteydik esimle.
Bugun 37.3 lerde.
Yine yukselirse bugun artik hastaneye gidecegiz.

idrar koyu değil ve kokuda yok ama su fazla içemiyorum. Sanki ne içiyorsam komple dışarı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…