2020 Şubat Anneleri

Ayniyiz kiz senle
ay kabus bir şey ya. dışarı çıkmak zulüm.
Sali akşamından bugune kadar kizimin atesi 38,5-39 arasindaydi. Dusmedi bi türlü. Gece nobetteydik esimle.
Bugun 37.3 lerde.
Yine yukselirse bugun artik hastaneye gidecegiz.
geçmiş olsun canım. ateş 3 gün devam ederse gitmek gerekir diye biliyorum bende. inşallah düşer de gerek kalmaz.

Kızlar benim testim böyle çıkmış sıkıntılı mı bu

Eklentiler

• 4F48CB75-4F28-4A3F-B606-52F9898C5F91.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 72
çok geçmiş olsun Rabbim yavrunu bağışlasın.. inşallah kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik diliyorum.

seninkine ne tahminde bulundu :))
söylememiş ya evet detaylıya girip girmediğini bilmiyorum valla
bende başka doktora gitsemmi diyorum belki cinsiyet görürüz

Bana da hastaneden msj geldi, sonuçlarım çıkmış.

internet sitelerine girip baktım idrar tahlilimin sonucunu gördüm ama ikiliyi göremedim. doktorum telefonda konuşuruz dedi, aradım ama 4-5 arası tahlil sonucu için görüştürüyorlar.
ikili testin sonucunu da internete yüklemiyolarmış.

şimdi bekle akşama kadar

ay kabus bir şey ya. dışarı çıkmak zulüm.

geçmiş olsun canım. ateş 3 gün devam ederse gitmek gerekir diye biliyorum bende. inşallah düşer de gerek kalmaz.
Aynen o yuzden 3 gun bekledim.
14.30 a randevu aldim,
37.7 ye cikti tekrar cunku.

seninkine ne tahminde bulundu :))
söylememiş ya evet detaylıya girip girmediğini bilmiyorum valla
bende başka doktora gitsemmi diyorum belki cinsiyet görürüz
Erkek dediler :)
Daha yeni gittin diye hatırlıyorum 1 hafta geçsin en azından bebek büyüsün birazdaha öyle git bence :)

Kizlar bende çok su içiyorum telaş etmeyin normalde 3 litreye yakın icerdim şimdi gebelikte en az 4 içiyorum geçiyor bile sürekli susuyorum e tabi idrarada cikiyorum ama son 3 gündür sıcaklık arttı ve terledigim için daha seyreklesti.Bende ikili taramadaki 50 den yüksek sonuçlar kız diyorlar doğruluğunu merak ediyorum. Benim 31 çıkmış benim kadar düşük çıkan yok heralde

Hamilelikte uçuğu çıkan oldu mu arkadaşlar. 9 haftalık gebeyim. Bugün alt dudağımda uçuk çıktı. Uçuğu çıkıp da ilaçsız geçiren var mı

Hamilelikte uçuğu çıkan oldu mu arkadaşlar. 9 haftalık gebeyim. Bugün alt dudağımda uçuk çıktı. Uçuğu çıkıp da ilaçsız geçiren var mı
Benim çıktı 2 hafta önce falan dı kendi geçti aşırı rahatsız olmadım zaten bişeyde yapmadım geçmesi için

Benim doktorum ilk 3 ay ve son 3 ay izin vermiyor ilişkiye . Doktordan doktora degısıyor tabi . İlk 3 ay düşük riskini artırdığını son 3 ay ise erken doğumu tetiklediğini söylüyor .

Canım Rabbim diğer evladına sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…