Merhaba,
Bizim hamilelik serüvenimiz malesef son buldu. Dün kontrolüm vardı ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bir arkadaşımla yaşadıklarıma benzer bir konuşma geçmişti, beni üzen bir konuşma olmuştu ama kendimi de bunun olabileceğine hazırlamama vesile olmuş. Doktor da bebekte bir anomali geliştiği için vücut sorunlu gebelikleri devam ettirmiyor. Bu kötü bir şey değil, istersen 2-3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. Kötü hissetmiyorum, gayet iyiyim. Sadece insanların üzülme üzülme sözleri hiç hoş değilmiş. Üzülmüyorum, iyiyim dedikçe üzülme üzülme deniyor ☺
Lütfen sizde benim adıma üzülmeyin, zaten bir oğlum var ve gerçekten kötü hissetmiyorum. Sorunlu bir bebeğim olacaksa inşallah olmaz diye dua etmiştim hep, Allah izin verirse yeniden olur nasılsa. Her şey nasip...
Yazmayacaktım ama hiçbir şey söylemeden aranızdan ayrılmak istemedim. Bana olması size de olabileceği anlamına gelmiyor, her gebelik farklı sonuçta. İçinizden umut ve hayaller eksik olmasın. Daima olumlu düşünmeniz dileğiyle... İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce göre olur ☺