• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Cinsiyetimizi öğrendikk 🥰 2 doktorun da erkek demesi ve birin doç. Dr olmasına rağmen kızımız olucakmış 💕
gözün aydın 🥰
daha önce de demiştim hep erkek tahmin etti doktorlar ama en az yarısı bence kıza dönecek, bende dahil. öyle hissediyorum 😀

doktorlar o çıkıntıyı erkek diye yorumluyorlar. ama bana doktorum dedi bu kıza da dönebilir dedi. demek ki doktoru erkek diye tahminde bulunanlar çok emin olmasa iyi olur 🙈

gözün aydın 🥰
daha önce de demiştim hep erkek tahmin etti doktorlar ama en az yarısı bence kıza dönecek, bende dahil. öyle hissediyorum 😀

doktorlar o çıkıntıyı erkek diye yorumluyorlar. ama bana doktorum dedi bu kıza da dönebilir dedi. demek ki doktoru erkek diye tahminde bulunanlar çok emin olmasa iyi olur 🙈
Banda söylemişti çıkıntı dönebilir diye 😁😁

Cinsiyetimizi öğrendikk 🥰 2 doktorun da erkek demesi ve birin doç. Dr olmasına rağmen kızımız olucakmış 💕
Tebrik ederim ayceeecim sağlıkla gelsin dünyaya inşallah 😍 ultrason görüntüsü de var mı bebikin 😊

gözün aydın 🥰

Acaba kız olanlar da erkeğe dönebilir mı 😄

Kızlar bugün Pierre cardin den tayt ve emzirme sütyeni aldım indirime girmişti çok uyguna aldım taytı ister evde giyin ister dışarda çok rahat ve kumaşı esnek. Hemen gidip bir tane daha aldım. Ebebek ve LCW’nin taytlarından daha rahat.

Hadi gözün Aydın canım ne güzel bir cimcime gelicek Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Tebrik ederim ayceeecim sağlıkla gelsin dünyaya inşallah 😍 ultrason görüntüsü de var mı bebikin 😊
Teşekkür ederimmm aminn cümlemizin inşallah canımmm 🥰❤️Var kuzum ama şuan misafirler falan var çok giremiyorum genital mi istiyosun videodan yakalarsam onu atarımmm

Evet değişiyo canım ben bacak arasında görmüştüm bide erkek demiştim yani ama dönüyo demekki gerçekten ☺
Bende devlete gitmiştim bacak arası göstermedi cinsiyet gözükmüyor ama erkek olabilir dedi perşembe kendi doktoruma randevu aldım bakam ne çıkacak;)))

Teşekkür ederimmm aminn cümlemizin inşallah canımmm 🥰❤️Var kuzum ama şuan misafirler falan var çok giremiyorum genital mi istiyosun videodan yakalarsam onu atarımmm
Yerim ben onuuuu her türlüsünü at annesi 😍

Back
X