• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı olsun sağlıkla gelsin tüm bebişler 🤗Sizler cinsiyetleri yazdıkça artık her akşam rüyamda farklı bir cinsiyet görmeye başladım 😂 nasıl bir bilinç altıysa artık 😃 bayram çabucak geçsin de biz de görelim artık cinsiyetimizi :emir_bebek:

Merhaba güzel anneler ❤️
Her gün bir cinsiyet öğreniyoruz artık ne güzel 🥰 erkekler açık ara önde 🙈

Bir sorun olmazsa 30 ağustosta gidicem ben kontrole. evlilik yıl dönümümüz o gün bir de. kızım ben eşim üçümüz gidicez ilk kez, inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyetini kesin öğreniriz. doktorun tahmini erkekti ama emin değildi. daha 20 gün var ama bir yandan da zaman çok hızlı geçiyor.

o arada kbb ve cildiyeye gidicem. benim klasik egzamalarım coştu yine, suratımda çıktı ve 4 aydır ne yaptıysam geçmiyor. kortizonlu merhem kullanmadan da geçmeyecek. hamilelere uygun bir şey vardır umarım.

bu arada sizin de saçlarınız normalden daha fazla dökülüyor değil mi? yedi bitirdi sömürdü bizi bu sıpalar 😀 dökülen saçlarımı görseniz kel kalırım sanırsınız. kestiricem birazcık baş edemiyorum 🤦‍♀️

Merhaba güzel anneler ❤️

Bir sorun olmazsa 30 ağustosta gidicem ben kontrole. evlilik yıl dönümümüz o gün bir de. kızım ben eşim üçümüz gidicez ilk kez, inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyetini kesin öğreniriz. doktorun tahmini erkekti ama emin değildi. daha 20 gün var ama bir yandan da zaman çok hızlı geçiyor.

o arada kbb ve cildiyeye gidicem. benim klasik egzamalarım coştu yine, suratımda çıktı ve 4 aydır ne yaptıysam geçmiyor. kortizonlu merhem kullanmadan da geçmeyecek. hamilelere uygun bir şey vardır umarım.

bu arada sizin de saçlarınız normalden daha fazla dökülüyor değil mi? yedi bitirdi sömürdü bizi bu sıpalar 😀 dökülen saçlarımı görseniz kel kalırım sanırsınız. kestiricem birazcık baş edemiyorum 🤦‍♀️
Aynen canım saçlarım baya baya dökülüyor benim de

Merhaba güzel anneler ❤

Biz de 20 Ağustosta gideceğiz kontrole öğreniriz belki cinsiyetini. Benim saçlarım da o kadar çok dökülüyor ki dökülene mi üzüleyim her yerden saç topluyorum ona mı üzüleyim bilemedim.

Kızlar açlık kan şekerim 77 tokluk 140 çıktı bilen var mı İnternetten baktım tokluk sınırda yazıyor

Merhaba kızlar, dün ikili test için doktora gitmiştim. Doktor bir ihtimal erkek dedi ama 2 3 hafta sonra netleşirmiş. Eşim hep kız istiyordu :KK48:

Kızlar açlık kan şekerim 77 tokluk 140 çıktı bilen var mı İnternetten baktım tokluk sınırda yazıyor
Canım yanlış hatırlamıyorsam tokluk 120 olması lazım ama yanlış bilgilendirmeyeyim ben öyle hatırlıyorum çünkü bende hamile değilken 1 ay ölçmüştüm doktor ölçtürdü risk var diye

Kizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor

Kizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor
Çıkıyor canım tek tek de olsa çıkıyor saçlarda dökülüyor

Benim 2 haftadır acayip sivilcem var. Ergenlikte bile bu kadar olmadı. Güya hamilelik beni güzelleştirmişti. Kız bütün güzelliğimi almaya başladı. 🤪 saçları tarayamıyorum bile

Merhaba güzel anneler ❤️

O saç dökülmesni bende yaşıyorum ve her defasında duşa girmekten korkar oldum öyle böyle değil böyle devam etmez inşallah 😫

Benim de saçlarım dökülüyor, 1 litre suya 10-15 karanfil atıp 40 dakika kaynatıyorlarmış, sprey şişesine koyup duştan sonra ıslak saça sıkıyorlarmış, herkes çok memnun bende yapmayı düşünüyorum yapmak isterseniz aklınızda bulunsun 😘
denemek gerek çünkü doğumdan sonra da dökülecek böyle giderse sonumu dusunemiyorum

Back
X