• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Benim 2 haftadır acayip sivilcem var. Ergenlikte bile bu kadar olmadı. Güya hamilelik beni güzelleştirmişti. Kız bütün güzelliğimi almaya başladı. 🤪 saçları tarayamıyorum bile
Bebisler sağlıklı olsun da cnm Bi şekilde halledicez problemleri:anneadayı:

Kızlar Amwayın takviye ilaçlarından içen var mı? bir arkadaşım bana hamilelikte kullan doktorların verdiğini içme onlarda jelatin var sentetik filan diyor.
Temizlik malzemelerinden memnunum ama takviyesi muamma.

Kızlar Amwayın takviye ilaçlarından içen var mı? bir arkadaşım bana hamilelikte kullan doktorların verdiğini içme onlarda jelatin var sentetik filan diyor.
hiç duymadım ben, sadece temizlik malzemesi var diye biliyodum.

açıkçası ben doktorum ne verirse onu içiyorum ya. yani bu konuda hep doktoruma güvenirim. her şey için insanlar içinde o şu bu var diyorlar. doğru da olabilir yanlış da. doktora güvenme taraftarıyım yani.

O saç dökülmesni bende yaşıyorum ve her defasında duşa girmekten korkar oldum öyle böyle değil böyle devam etmez inşallah 😫
merak etme dökülse de kel kalmayız yenileri çıkıyor yerine ☺️
ilk hamilelikte de çok dökülmüştü benim.
en güzel çözüm kestirmek. omuzlarıma kadar kestiricem bayramdan sonra.

merak etme dökülse de kel kalmayız yenileri çıkıyor yerine ☺️
ilk hamilelikte de çok dökülmüştü benim.
en güzel çözüm kestirmek. omuzlarıma kadar kestiricem bayramdan sonra.
Yaaaa ben kıyamam kii omuzlarıma kadarda yakışmaz bana da bende biraz uclarından aldırırım olmadı biraz toparlar güçlenir belki, inşallah elime avuç avuç geldikçe çıldırıyorum çünkü ama son 2 haftadır böyle öncesinde bu kadar değildi decavit mi yapıyo acaba 🙄🙄

yeb4 yeb4 e katılıyorum canım , doktorunun söylediğinden şaşma derim

Hastanedeyim normalde 16:15 randevum vardı ama doktor doğuma gitmiş ve normalde tıklım tıklım olan hastane bugün boş bizden başka kimse yok şimdi ben 1 1 bucuk saat doktoru beklicem bugün nöbetciymiş aynı zamanda bu hastane canımı sıkmaya başladı her geldiğimde bişey oluyo doğum bu tabi bişey diyemem ama ona göre ayarlamaları gerekiyo sürekli böyle olmaz ki doktorunda bu seferki tavrına bakıcam güven veriyo ama yıldızım henüz barışmadı. Devlet hastanesi gibi kalabalığı normalde, çabucak çıkıyodum odadan bakalım bugün kimse yok nasıl olucak 😒

Hayırlı olsun canım 😁😁😁
Hayırlı olsun masallah🤣
Hayırlı olsun maşallahhh ☺
Hayırlı olsun canım. Benim oğlum da erkek kardeş istiyor hayırlısı bakalım. Oğlan da çok hissetmiştim kesin erkek demiştim ama bu sefer kafam karışık :KK53:
Yaa 😍 hayırlı uğurlu olsun dilerim ki ❤ kesin olarak mı erkekmiş yoksa ihtimal dahilinde mı söyledi
Benim rüyamda gördüğümde tam bu şekilde forumda o kadar çok pipi gordum ki rüyaları süsler oldu :KK66:)
Cinsiyet partisinin resmini isteriz masanın :anneadayı: :halay: G gamzeli_bebis
Asıl sorun ağrılarındı kuzumm ona ne dedi 🙈😆
Tebrik ederim sağlıkla gelsin kuzuuşşş❤
hayırlı olsun 🥰
çok kız istediğini biliyodum ama insan öğrenince de benimsiyor hemen, yeterki sağlıkla gelsinler ❤
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Gamzeli hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah .dayanamadın öğrendin hadi 🤣
Benimki de tam bu şekildeydi
Hayırlısı olsun
Kızlar tesekkür ederim hepinize 😀
Bizim cinsiyet partisi iptal oldu 😀
Eşimde bende bi espirisi klmadgını düşündük öğrenip parti yapmanın .
Ama bayram dolayısıyla burda olmayan halalara ve teyzelere durumu söylemek için balon patlattık ananemin bahcesinde 😀
Durum bu biberlerin üstüne patlayan balon ve tüyler balonlar 💙💙
Bu arada evet kesin erkek 😀
can09e can09e abla bacak ağrım içinde magnezyum yazdı olabilir yorma kendini dedi bebişimizde gayet iyidi boyu 13 cm 100 gram olmuş😀

Eklentiler

• 4CBE17CB-F52E-45B8-A69D-56D980E3332A.webp
    4CBE17CB-F52E-45B8-A69D-56D980E3332A.webp
    115,4 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba güzel anneler ❤
Her gün bir cinsiyet öğreniyoruz artık ne güzel 🥰 erkekler açık ara önde 🙈

Bir sorun olmazsa 30 ağustosta gidicem ben kontrole. evlilik yıl dönümümüz o gün bir de. kızım ben eşim üçümüz gidicez ilk kez, inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyetini kesin öğreniriz. doktorun tahmini erkekti ama emin değildi. daha 20 gün var ama bir yandan da zaman çok hızlı geçiyor.

o arada kbb ve cildiyeye gidicem. benim klasik egzamalarım coştu yine, suratımda çıktı ve 4 aydır ne yaptıysam geçmiyor. kortizonlu merhem kullanmadan da geçmeyecek. hamilelere uygun bir şey vardır umarım.

bu arada sizin de saçlarınız normalden daha fazla dökülüyor değil mi? yedi bitirdi sömürdü bizi bu sıpalar 😀 dökülen saçlarımı görseniz kel kalırım sanırsınız. kestiricem birazcık baş edemiyorum 🤦‍♀️
Hayatımda kullanmadığım kadar kısa kestirdim saçlarımı geçen ay düşün işte nasıl kötü olduğunu

Ama bayram dolayısıyla burda olmayan halalara ve teyzelere durumu söylemek için balon patlattık ananemin bahcesinde 😀
can09e can09e abla bacak ağrım içinde magnezyum yazdı olabilir yorma kendini dedi bebişimizde gayet iyidi boyu 13 cm 100 gram olmuş😀
😍😍😍😍😍Maşallah 🥰 darısı bize bakalım 😁😁😁

Kizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor
Benim de geçen hamileliğinde hiç sivilcem olmadı ama bu sefer Bir haftadır yüzüm pütür pütür

Hamilelik bizi bizden alacak bu gidisleo_O
Muhtemelen öyle valla canım hem şişicez ki ben şişmeye başladım bile 😂kel kalmazsak iyidir 😂aman yeterki sağlıklı olsunlar sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim inşallah🙏🏻🙏🏻🧿

Yaaaa ben kıyamam kii omuzlarıma kadarda yakışmaz bana da bende biraz uclarından aldırırım olmadı biraz toparlar güçlenir belki, inşallah elime avuç avuç geldikçe çıldırıyorum çünkü ama son 2 haftadır böyle öncesinde bu kadar değildi decavit mi yapıyo acaba 🙄🙄
ay ben öyle bi kıyarım ki ilk doğumumdan beri kısa kullanıyorum, ilk kez uzatıcam dedim şimdi tekrar bunaldım. eşim de hiç istemiyor kısa ama büyük rahatlık ya.

bilmiyorumki vitaminlerin mantık olarak dökmemesi lazım yani 😀

Hayatımda kullanmadığım kadar kısa kestirdim saçlarımı geçen ay düşün işte nasıl kötü olduğunu
kısa saç büyük rahatlık boşver amaan ☺️

Tekrar gözün aydın kuzum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiinn❤

Kizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor
Ben ben ben ☝️ sivilcem yoktu onunla da tanıştık. Ama benim saç dökülmem hamilelik başlarında daha fazlaydı şimdi azaldı baya.

Hatta söyle bir şey var saçlarım normaldekinden daha parlak ve yumuşak 😇

Back
X