- Emoji Skoru
- 2.354
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım videodan yakalayamadım belli değildi Bunu atıyorummYerim ben onuuuu her türlüsünü at annesi![]()
Hadi geri sayımdan kurtuldun, gözünaydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar tesekkür ederim hepinize
Bizim cinsiyet partisi iptal oldu
Eşimde bende bi espirisi klmadgını düşündük öğrenip parti yapmanın .
Ama bayram dolayısıyla burda olmayan halalara ve teyzelere durumu söylemek için balon patlattık ananemin bahcesinde
Durum bu biberlerin üstüne patlayan balon ve tüyler balonlar
Bu arada evet kesin erkek
@can09e abla bacak ağrım içinde magnezyum yazdı olabilir yorma kendini dedi bebişimizde gayet iyidi boyu 13 cm 100 gram olmuş![]()
Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor![]()
Kızlar iyi bayramlar![]()
İyi bayramlar arkadaşlar...
İyi bayramlar![]()
Iyi bayramlar kizlar![]()
Deniz ismini bende istiyorum ama esim pek sicak bakmıyor. Cinsiyet erkek dimi?kızlarrr bebişsiz son bayramımızzz kutlu mutlu olsunnn bidakine çocuklu olcaz
çocuğu olanlar da ikileyip, üçleyecek tabi![]()
bu arada cinsiyet ögrenen arkadaslar G gamzeli_bebis ve A Aycee09 hayirli olsun, saglikla alin kucaginiza ins
son not: Deniz bebis de teyzislerinin bayramini kutluyormus![]()
Kaç yıl sonra normal Doğum yaptınız.Siz sezeryan mi istiyorsunuz oyle dusunceniz varsa lütfen o düşünceyi kafanizdan atin mepcbur kalmadikca sezerysn olmayin ben ilk kizimi dr baskisindan sezeryan oldum 2 .kizimi normal dogum yaptim nasip olur bi aksilik olmassa bunuda normal yapacagim
Keşke benim işimde isim konusunda kolay olsakızlarrr bebişsiz son bayramımızzz kutlu mutlu olsunnn bidakine çocuklu olcaz
çocuğu olanlar da ikileyip, üçleyecek tabi![]()
bu arada cinsiyet ögrenen arkadaslar G gamzeli_bebis ve A Aycee09 hayirli olsun, saglikla alin kucaginiza ins
son not: Deniz bebis de teyzislerinin bayramini kutluyormus![]()
Keşke benim işimde isim konusunda kolay olsa![]()
Eşimin adı deniz bu arada cok güzel bence deniz koyun
Denizin tarafında kuzenlerinin cocukları ve kendi yeğenleri dahil 8 erkek cocuk
Benim tarafımda kuzenlerimin 5 erkek cocugu var
Tahmin edersinizki bütün erkek isimleri kapılmış
Şuan seceneklerimiz
Oğuz
Demir Alp
Arden bu hiç aklımda yoktu rüyamda gördüm gece hiçte duymadıgım bi isim ve türkçe kökenli değil sanırım bu düşük bi ihtimal.
Buğra yı beğeniyodum ama anlamı hoş değil erkek deve demekmiş![]()
Çınar görümcemin oğluCanım benin adım belliydi çınar koyucaktım anlamıda güzel hem Allah nasip ederse 2. Bebege inşallahsende düşünebilirsin
Kız ismini hiç düşünmedim sakin bü kafayla araştırma yapmam lazım bi yandan cinsiyeti kesin mi acabada diye soruyorum kendime detaylıda emin olucağım heralde![]()
Dün kardeşim falanda defne diye önerdiÇınar görümcemin oğlu
Bende de kız isimleri hazırdı erkekte hiç bişi yoktu aklımda
Defne
İdil
İkisinden birinii istiyordum kız olursa![]()
Alışveriş için sabırsızlanıyorsunuz değil mi. Ben 8 ayımda toplu alışveriş yapmıştım. Ürünlerin organik olmasına dikkat edin. Birde acele etmeyin bizimkiler kış bebeği olacak. Kışlıklar henüz çıkmamış olabilir. Çocuk arabasını iyi araştırın. Travel sistem çok güzel ama çok yer kaplıyor arabanın bağajını yok sayın. Şehirler arası yolculuk için küçük bir araba almak zorunda kalmayın.Dün kardeşim falanda defne diye önerdiama çok düşünmem lazım bunun için
hiç aklımda bişey yok valla
bugün tekrar başka doktora gidebilirim emin olmak için tabi eşimi ikna edebilirsem
sonrada bebiş için ilk alışverişi yaparız
![]()