• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar valla su cinsiyet meselesi yedi bitirdi beni ;) doktor erkeğe benziyor deyip gecistirmisti devlette ;) O kadar çok erkek bebek ultrason resmi gordum ki rüyama girmiş ultrasonda kocaman çıkıntı görüyoruz ;) galiba benimkide erkek rüyasında görüp cikan varmi uoksa psikolojik mi

Merhaba derya bende seninle aynı durumdayım kalp atışını duydum çok şükür ama 1 ay snr gel dedi mide bulantım acıkınca çok az oluyordu göğüsümde ağrımıyor ama bazen elleyince çok az acıyor siz ne durumdasınız başladımı mide bulantınız
Ben aynıyım hala canm..değişiklik yok..

Günaydın kızlar valla su cinsiyet meselesi yedi bitirdi beni :KK66: doktor erkeğe benziyor deyip gecistirmisti devlette :KK66: O kadar çok erkek bebek ultrason resmi gordum ki rüyama girmiş ultrasonda kocaman çıkıntı görüyoruz :KK66: galiba benimkide erkek rüyasında görüp cikan varmi uoksa psikolojik mi
Benim oğluma ilk kız demişlerdi. Ablam rüyasında pamuk gibi bir oğlan görmüş bana senin oğlun olacak demişti. Eşimde oğlan olacak kıza alışma demişti ve gerçek oldu.

Inşallah hayırlısı olur demek rüyalar doğru çıkıyor;) gerçi ilk hamile kaldığında yüzünü görmediğim bi ses kizin olacak bak demişti;) hala öğrenecez psikolojim bozuldu bayram sonrası perşembe randevu sabırsızlıkla bekliyorum ;) ama bu kadar oğlan icin de kiz olması zor bi ihtimal;)

Günaydın kızlar,
Benide hergün başka birisi arıyor . Birisi rüyamda kız gördüm diğeri erkek gördüm diyip duruyolar😂 bakalım ne cıkıcak pıyangodan 😀benım ogrenmeme daha cok var .grubun en küçük sıpası benimki yine😍

Günaydın kızlar valla su cinsiyet meselesi yedi bitirdi beni ;) doktor erkeğe benziyor deyip gecistirmisti devlette ;) O kadar çok erkek bebek ultrason resmi gordum ki rüyama girmiş ultrasonda kocaman çıkıntı görüyoruz ;) galiba benimkide erkek rüyasında görüp cikan varmi uoksa psikolojik mi
Gunaydin.
Ruyamda hep kiz gördüm hatta adi büşra olarak okundu kulagina. Ama dr %70erkek dedi. Haftaya pers netlestircekmis.

Bu arada kizlar oglumda doktor 10 haftalikken oglan ama tam net deil demisdi her gidisimde ümitle degismistir diye sorardim en son vazgec artik dedi detaylida🤣🤣😂

Günaydınnnn
Sonunda ben de cinsiyet tahminimizi öğrendim, ikili test için devlet hastanesine gitmiştim oradaki doktor kıza benziyor dedi 🥰☺️☺️, bir tane oğlum var kızım olmasını çok istiyordum zaten. Haftaya cumartesi de kendi doktoruma gideceğim inşallah kesin bişey söyler

Kızlar ultrasonda ense kalınlığı 1.8 cıktı . Bu sonuç nasıl Çok korkuyorum yüksek gibi sanki . Doktor 2 nin altı riskli değil dedi ama içim hiç rahat değil şu an 12 +1 haftalık hamileyim.

Kızlar ultrasonda ense kalınlığı 1.8 cıktı . Bu sonuç nasıl Çok korkuyorum yüksek gibi sanki . Doktor 2 nin altı riskli değil dedi ama içim hiç rahat değil şu an 12 +1 haftalık hamileyim.
Ortalamanın 4-5 mm üstünde ama anormal bi değer değil. Korkmanıza gerek yok

Kızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış 😀😀😀😀

Eklentiler

• B9051A49-D84D-4E26-AE47-85FFE6BEB3FF.webp
    B9051A49-D84D-4E26-AE47-85FFE6BEB3FF.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 91
Back