- Emoji Skoru
- 2.893
- Puanlar
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ssvd yaptınız, nasipse ben de yapmayı çok istiyorum ama 22 ay olmuş olacak, sizin arası ne kadardı ve hangi şehirde yapmıştınızSiz sezeryan mi istiyorsunuz oyle dusunceniz varsa lütfen o düşünceyi kafanizdan atin mepcbur kalmadikca sezerysn olmayin ben ilk kizimi dr baskisindan sezeryan oldum 2 .kizimi normal dogum yaptim nasip olur bi aksilik olmassa bunuda normal yapacagim
Guya bende ssvd yapacagim diye ssvd gruplarinda dolaniyordum hikayeleri okuyordum vs.Herkese mutlu bayramlar arkadaşlarAileler yazı tatil beldelerinde geçirince bizimki hem tatil hem ziyaret oluyor
bayramlar yaza denk gelince bize de haliyle çifte bayram oluyor
Demek ssvd yaptınız, nasipse ben de yapmayı çok istiyorum ama 22 ay olmuş olacak, sizin arası ne kadardı ve hangi şehirde yapmıştınız![]()
Canım 7 aydan sonra toplu alışveriş yapıcam organik bambu olmasına özen göstericem tabiAlışveriş için sabırsızlanıyorsunuz değil mi. Ben 8 ayımda toplu alışveriş yapmıştım. Ürünlerin organik olmasına dikkat edin. Birde acele etmeyin bizimkiler kış bebeği olacak. Kışlıklar henüz çıkmamış olabilir. Çocuk arabasını iyi araştırın. Travel sistem çok güzel ama çok yer kaplıyor arabanın bağajını yok sayın. Şehirler arası yolculuk için küçük bir araba almak zorunda kalmayın.
Bende kız ürünlerine gaz kesiyorum ama cinsiyet değişme olayı nedeniyle bakmıyorum bile. Benim ikinci çocuk diğeri küçük onun oto koltuğu bunun puseti daha sonra oto koltuğu deyince arkada nasıl sığacağız bilmiyorum. Ben doğumundan itibaren kullandım arabayı hastanede ve avm de gerekebiliyor.Canım 7 aydan sonra toplu alışveriş yapıcam organik bambu olmasına özen göstericem tabi ☺
İlk öğrendiğimde bişey alırım diye düşünmüştüm o yüzden ☺ Kışın kullanmam diye düşünüyorum bebek arabasını o yüzden 4 5 aylık bebege uygun kullanışlı bişey alırım diyorum teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için ☺
Ne güzel cnm dökülmesin saçlarBen ben ben ☝ sivilcem yoktu onunla da tanıştık. Ama benim saç dökülmem hamilelik başlarında daha fazlaydı şimdi azaldı baya.
Bize 12.haftada perinatalog nuba göre kız dedi sonra başka bi doktor 14.haftada erkeğe benzetti. En son kendi doktorum yine kız dedi. Herhalde kız :)Arkadaşlar ben doktordan çıktım kız bebek gibi dedi erkek dediler dedi eşim iyi baksınlar diye baktı banada ilk yatışta erkek gibi geldi dedi ilk haftalar genelde doğru oluyo dedi iyice baktı erkek bebek dedi gördü bi çıkıntı sonra şimdi kıyafet alıcaz dedim tekrar baktı yanlış olmasın diye tekrarerkek dedikafamız çok karıştı ve ben hala erkek hissediyorum
doktor başından savdı gibimi ama baya baya uzun uzun baktı bacak arasına bilemedim
![]()
Kafam o kadar bulandı ki mağzalara giriyorum ama böyle sevinçle bişey begenemedim beklicem birazdaha bende heves değil ama bendeki sadece ilk öğrendiğimde bişey almak istedim sadeceBize 12.haftada perinatalog nuba göre kız dedi sonra başka bi doktor 14.haftada erkeğe benzetti. En son kendi doktorum yine kız dedi. Herhalde kız :)
Ben hala emin olamıyorum biraz daha büyüsün :)
Bence erken haftalarda kimse kendini şartlamasın.
Alışveriş konusunda da çok acele etmemek lazım diye düşünüyorum. Tabi heves oluyo ama çok erken değil mi?
Ben ayrıntılıyı bekleyeceğim. Ablama 6 ay kız dediler. Sonra oğlan olduğu anlaşıldı. Ama kız güzeli oğlu oldu. Eşim herkese kız diye ilan ediyor. bazıları olsun diyor şaka gibi .sanki erkek istiyormuşuz gibi.Bize 12.haftada perinatalog nuba göre kız dedi sonra başka bi doktor 14.haftada erkeğe benzetti. En son kendi doktorum yine kız dedi. Herhalde kız :)
Ben hala emin olamıyorum biraz daha büyüsün :)
Bence erken haftalarda kimse kendini şartlamasın.
Alışveriş konusunda da çok acele etmemek lazım diye düşünüyorum. Tabi heves oluyo ama çok erken değil mi?
Bin yıl daha geçse bazı toplulukların zihniyeti değişmez,bana öyle geliyo :)Ben ayrıntılıyı bekleyeceğim. Ablama 6 ay kız dediler. Sonra oğlan olduğu anlaşıldı. Ama kız güzeli oğlu oldu. Eşim herkese kız diye ilan ediyor. bazıları olsun diyor şaka gibi .sanki erkek istiyormuşuz gibi.
Kızlar ilk bebeği olanlara naçizane tavsiyem ürünleri unisex alabilirsiniz. Ben oğluma öyle yapmıştım şimdi kıza da giydireceğim. Hepsi yeni duruyor ayına göre saklamıştım. Ayrıca kalitesine de dikkat edin hemen bozulan ürünlerden olmasın.