2020 Şubat Anneleri

Son 10 yildir ozellikle ulkemizde populer oldu zaten bu muayene artik neredeyse bu muayeneyi yapmayan dr bulmak cok zor benim annem 2 dogumunu da ozelde yapmis bana dr hic oyle bir sey yapmadi direk normal doguma alindim normal dogurdum ikinizide dedi. Yani sonucta ben onun kontrolu altindayim dogumumla alakasi olmayan hemsire ve dr un bile sordugu soruyu kendi doktorumun bana sormamasi beni cok sasirtiyo 🙄
Cnm daha cok var diye dusunuyordur bence 2 haftaya baslar dogumls ilgili konusmaya benimki de dogurmucam gibi davraniyor ama cok tatli ve ilgili aslinda doktorum :)

Yaaa kızlar ocak annelerine baktım çoğu doğum yapmış ve yapıyor art arda bizde ocak ayında böyle olmayalım :KK49:
Orada sağlık sorunu yaşayan çok oldu malesef , tabi çok erken olmasın ama tahmini doğum tarihine de kanmayalım.
Kuzenim dün doğum iznine ayrıldığı gibi doğum yaptı :) 37 yeni bitmişti.

Kizlar 1.5 tl ye yaptirdim tanesi 🙂

Eklentiler

• D6E0A613-4A24-43B3-AE9F-67712F05DD47.webp
    D6E0A613-4A24-43B3-AE9F-67712F05DD47.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 49
Cnm daha cok var diye dusunuyordur bence 2 haftaya baslar dogumls ilgili konusmaya benimki de dogurmucam gibi davraniyor ama cok tatli ve ilgili aslinda doktorum :)
Bilgi ve ilgi konusunda sikayetim yok memnunum doktorumdan o yonde ama ne bileyim etrafimdan boyle dr davranislari duyunca benimkine zit gidiyorum o yonde 😂😂

Bilgi ve ilgi konusunda sikayetim cok memnunum doktorumdan o yonde ama ne bileyim etrafimdan boyle dr davranislari duyunca benimkine zit gidiyorum o yonde 😂😂
Emar çektirdiğinden haberi var dimi? Konuşmak için belinle ilgili teşhisi beklemeniz isabetli olmuş boşver :)

Orada sağlık sorunu yaşayan çok oldu malesef , tabi çok erken olmasın ama tahmini doğum tarihine de kanmayalım.
Kuzenim dün doğum iznine ayrıldığı gibi doğum yaptı :) 37 yeni bitmişti.
Doktorum bize 37den sonra doğmasını beklicez demişti, 37 ile 40 arası hazır oluyomuş bebişlerimiz😍

Emar çektirdiğinden haberi var dimi? Konuşmak için belinle ilgili teşhisi beklemeniz isabetli olmuş boşver :)
Evet doktorumdan onay alarak cektirdim 5 doktora sordum pimpiriklendim korktum cektirmek istemedim hepsi mr da sakinca yok dese de annelik sanirim korkuyo insan yine de bir sey olacak diye Allah korusun cektirdim sonunda bakalim raporda ne cikacak

Evet doktorumdan onay alarak cektirdim 5 doktora sordum pimpiriklendim korktum cektirmek istemedim hepsi mr da sakinca yok dese de annelik sanirim korkuyo insan yine de bir sey olacak diye Allah korusun cektirdim sonunda bakalim raporda ne cikacak
Hayırlısıyla kötü bişey çıkmıcak inşallah canım gönlünü ferah tut 🙏

Back
X