2020 Şubat Anneleri

Tansiyonun yüksek değilse korkmana gerek yok bazıları ödeme daha yatkın olurmuş ama çok oluyosa muhtemelen çok tuzlu unlu yiyosun? Çok kilo aldın mı?
10 kg aldım . Aynen tuzlu ve unlu yiyorum bu aralar beslenmem kötü , düzensiz . Tansiyon sorunum yoktu inşallah da olmaz . Çarşambayı bekliyorum

İlk doğan @Prensescann ın oğlu Mahir :)
Diğer bebekler acele etmezse inşallah, ilk benimki olacak .

Ölçümler özenli yapıldı mı acaba? Doktor ne dedi?
Ölçümler sağlık ocağında yapıldı ebe baktı doktor görmedi henüz . Randevum 25 inde . Daha erken gitme durumum yok malesef şartlardan dolayı . İnşallah iki gün daha bekleyebilir oğluşum birşey olmadan

Ölçümler sağlık ocağında yapıldı ebe baktı doktor görmedi henüz . Randevum 25 inde . Daha erken gitme durumum yok malesef şartlardan dolayı . İnşallah iki gün daha bekleyebilir oğluşum birşey olmadan
Ölçümleri diğer arkadaşa sormuştum, karışmış :)
Yok canım ödemden neden bişey olsun ki, allah korusun

Kızlar yaaa bugün e bebek te bugün indirim var yaa emzik biberon ben baktım hiç anlamadım hangisi iyi alan var mı ya da bilen link atsanız bende alsam yaa kafam karıştı 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben de bazen insanların aldıklarına bakıp bende bi problem olduğunu düşünüyorum :KK70:
Biberon normal de.
İyiki yazdın ha. Bizim bebenin hiçbişiyi yok garip bebem :KK70:
Ben de almadım hiç öyle şeyler gerek olursa alınır bence gerek de olmasın inşallah niye gerçeği varken yalancı meme verelim biberon verelim

Ben de almadım hiç öyle şeyler gerek olursa alınır bence gerek de olmasın inşallah niye gerçeği varken yalancı meme verelim biberon verelim
Yaaa bende almadım emzik biberon kullanmayı da düşünmüyorum zorunlu olmadıkça herkes alıyor diye bende alayım dedim 😂😂

Yaaa bende almadım emzik biberon kullanmayı da düşünmüyorum zorunlu olmadıkça herkes alıyor diye bende alayım dedim 😂😂
Emzik neysede biberon hastanede lazim olabilir tedbirli gitmekte fayda var. Dogumdan sonra hemen sut gelmiyo bazilarinda ya da sezaryenden sonra hemen gelmiyomus o sirada bebek ac kalamayacagi icin ebe derste bize biberona karsiyiz ama olurda annenin sutu ilk etapta gelmezse mamanin olcumlerini yapmak icin cantanizda kucuk bir biberon bulundurun yanina da cay kasigi koyun demisti insaAllah kimsenin gerek kalmaz hemencecik sutlerimiz bol boll gelirr :dua:

Biberonun gerçekten aciliyeti yok ama sütünüz o an gelmezse kaşıkla mama verilir, onun için basit bir tane alabilirsiniz. benim sütüm gelmeyince doktor hemen mama başladı. önce beni emdi sonra mama yedi, aç duracak değil yani elbet süt gelmezse mecbur mama yiyecek. ama biberonla değil şırınga ya da kaşıkla verin mutlaka, zaten yumurta kadar mideleri var hemen doyuyorlar 😀

emzik konusuna hiç karşı değilim ben hatta bebeklerin isterlerse emzik kullanmalarının iyi olduğunu düşünenlerdenim. çünkü onların hep emme içgüdüsü var. biberonla mama yerse anne memesini reddedebilir ama emzikten dolayı öyle bir şey olması mümkün değil bence, sonuçta emzikten süt gelmiyor. 1 aydan sonra ben emzik vermeye başlayacağım, tabii isterse. gece uyurken de rahatlatıyor emzik bebekleri.

Sen tecrübelisin , böyle söylemen beni rahatlattı çünkü bazen benim hiçbişeyden haberim yok ve aslında bunların hepsi çok gerekli gibi gelmeye başlıyo :D
Mağazalarda çok ilginç ürünler var ya,en gereksiz ürün olarak da alt açma setlerini seçtim :D
Ya onu yıkayıp kurutmak ne kadar zor olur! Bide içi bütün çişi kakayı emecek gibi yapılmış, inadına yapmışlar gibi.
Ben mümkün olduğunca kullan atları kullanmayı düşünüyorum , bi de ince eski alezimi kesip uygun boyutlarda diktim. Baktım çok çiş kazası oluyo onu bile kullanmam sadece kullan atlara devam ederim

Biberonun gerçekten aciliyeti yok ama sütünüz o an gelmezse kaşıkla mama verilir, onun için basit bir tane alabilirsiniz. benim sütüm gelmeyince doktor hemen mama başladı. önce beni emdi sonra mama yedi, aç duracak değil yani elbet süt gelmezse mecbur mama yiyecek. ama biberonla değil şırınga ya da kaşıkla verin mutlaka, zaten yumurta kadar mideleri var hemen doyuyorlar 😀

emzik konusuna hiç karşı değilim ben hatta bebeklerin isterlerse emzik kullanmalarının iyi olduğunu düşünenlerdenim. çünkü onların hep emme içgüdüsü var. biberonla mama yerse anne memesini reddedebilir ama emzikten dolayı öyle bir şey olması mümkün değil bence, sonuçta emzikten süt gelmiyor. 1 aydan sonra ben emzik vermeye başlayacağım, tabii isterse. gece uyurken de rahatlatıyor emzik bebekleri.
Eger istahli bi cocuksa emmeye duskunse biberonda emzikte etkilemiyo ya arkadasimin oglu her kosulda annesini emiyo masaAllah diyim. Arkadasim disari cikarken mesela sutunu sagiyo disarida emzirmek yerine biberonla veriyo , eve gelince memeden devam. 1. Aydan sonra da yalanci memeye baslatti hic biri etkilemedi bebegini sadece anne sutuyle besleniyo tosuncuk gene bir sey 🙃

Kızlarr herkese güzel haftasonları :KK68: Emzik vermeyecek misiniz yani ben hemen alıştırmayı düşünüyorum doğrusu 🙈 biberonda bulunsun diye en küçüğünden alıcam bi tane indirim varken kaçırmayayım diyorum 😊
Ya birde benim çok akıntım oluyor hamilelikte normal biliyorum ama evdeyken neyse de dışarı çıktığımda rahatsız ediyo beni sizde de var mı bu durum nasıl baş ediyosunuz ?

Back
X