2020 Şubat Anneleri

Evet bir de asla kedi oyuncaklariyla oynamaz zilli, hasırlı toplari var yuzune bakmiyo ama ona ufak bi kagidi yuvarla at onune tamam 2 saat onun pesinde kosturur en sonunda da yorulunca yatiyo ayagimin dibine kopariyo kagitlari al sana ortalik batti her yer kagit parcasi 😀
Yorulunca yatması iyiymiş 😀 dün gece ufaklık saat 12 oldu uyuyamadım uyuyamadıa ağladı o ağladıkça ben sinirlendim sonra büyük oğlan da ağladı kaos çıktı evde

Yorulunca yatması iyiymiş 😀 dün gece ufaklık saat 12 oldu uyuyamadım uyuyamadıa ağladı o ağladıkça ben sinirlendim sonra büyük oğlan da ağladı kaos çıktı evde
Allah yardimcin olsun valla canim zor durumun ama cok sukur ki varlar Rabbim eksikliklerini gostermesin, saglik versin hepsine :KK68:

Yazik mideye nereye sıkısmıs 😀

Eklentiler

• Screenshot_20191221-174546980_1.webp
    Screenshot_20191221-174546980_1.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 106
İyi pzarlar hepinize

Ben yine iyi değilim kızlar moralman artık çöküyorum.
Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın :(

İyi pzarlar hepinize

Ben yine iyi değilim kızlar moralman artık çöküyorum.
Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın :KK43:
Canim cok zor evet ama bebisin icin moralini yuksek tutmaya calis o seni duyuyo bol bol konus yavrunla sende biraz rahatlarsin hem . Umarim iceride biraz daha sıkabilir disini kuzucuk. Keske yapabilecegimiz, elimizden gelen bir sey olsa tek yapabilcegimiz sey dua etmek onu da inan cogumuz birbirimiz icin yapiyoruz icini ferah tut, moralini yuksek tutmaya calis streste yorar seni ve vucudunu kasar bu yolculugun sonu hepimiz icin iyi bitecek , yarin iyi haberlerle donersin insaAllah 🤲

Canim cok zor evet ama bebisin icin moralini yuksek tutmaya calis o seni duyuyo bol bol konus yavrunla sende biraz rahatlarsin hem . Umarim iceride biraz daha sıkabilir disini kuzucuk. Keske yapabilecegimiz, elimizden gelen bir sey olsa tek yapabilcegimiz sey dua etmek onu da inan cogumuz birbirimiz icin yapiyoruz icini ferah tut, moralini yuksek tutmaya calis streste yorar seni ve vucudunu kasar bu yolculugun sonu hepimiz icin iyi bitecek , yarin iyi haberlerle donersin insaAllah 🤲

sağol cnm inşaAllah

Kızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.

siz de dikkat edin büyük küçük herkes hasta bu aralar.

Kızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.

Geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun

Geçmiş olsun canım benimkilerde öyle

Emzik ihtiyaç olursa bence de verilmeli, aksi durumda parmak emmeye yönelebiliyolar ki o alışkanlığı bıraktırmak çok daha zor.
Emzikle ilgili tek olumsuz durum damak diş yapılarını bozma ihtimalinin olmasıymış.
o da 2 yaşından sonra bırakmazsa olabilecek bir durum. doktorum öyle demişti. 2 yaşına kadar emziğin bir zararı yok demişti damak yapısı için.

Emzik şu şekilde meme reddi yapıyor bebek. Emerek rahatlıyor sadece emmek istiyor süt istemiyor anneden süt gelince anneyi red başlıyor
o zaman bence bebekte iştahsızlıkla alakalı bir problem olur, yani aç duramaz ki elbet annenin memesine muhtaç olacak :)
ek gıdaya geçtikleri zaman bile 1 yaşına kadar önce anne sütü sonra takviye olarak ek gıda vermek gerekiyor.
ama tabii bu bebelerin neyi niçin yaptıklarını bilmek zor, yeterki bir bahaneleri olsun 😂

Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun canım benimkilerde öyle
teşekkürler kızlar, nasıl bir iğneyse bir saate toparlandı, biraz bişeyler yedi şükür.

Eger istahli bi cocuksa emmeye duskunse biberonda emzikte etkilemiyo ya arkadasimin oglu her kosulda annesini emiyo masaAllah diyim. Arkadasim disari cikarken mesela sutunu sagiyo disarida emzirmek yerine biberonla veriyo , eve gelince memeden devam. 1. Aydan sonra da yalanci memeye baslatti hic biri etkilemedi bebegini sadece anne sutuyle besleniyo tosuncuk gene bir sey 🙃
o tip bebelere de memeyi bıraktırmak öyle zor ki 🙈 maşallah tosuncuğa bol bol emsin annesini şifa olsun. inşallah hepimizin bebişleri de memelerimize böyle aşık olur 😂

Back
X