2020 Şubat Anneleri

İyi pzarlar hepinize

Ben yine iyi değilim kızlar moralman artık çöküyorum.
Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın :KK43:
zor bir gebelik geçirdin son zamanlarında ama az daha sabır canım, bir şey olmayacak allahın izniyle sen korkma hep sakin durmaya çalış. sürekli kontrol altında olduğun için korkulacak bir durum olmayacak inşallah.

Kızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.

siz de dikkat edin büyük küçük herkes hasta bu aralar.

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

zor bir gebelik geçirdin son zamanlarında ama az daha sabır canım, bir şey olmayacak allahın izniyle sen korkma hep sakin durmaya çalış. sürekli kontrol altında olduğun için korkulacak bir durum olmayacak inşallah.

inşaAllah cnm hep olumlu düşünmeye çalışsamda bazen kendime hakim olamıyorum bianda dağılıyorum. Özellikle böyle kendimi hiç yormadığım halde ağrı sancı olduğunda :( sürekli yatıyorum zaten niye sancı oluyor

inşaAllah cnm hep olumlu düşünmeye çalışsamda bazen kendime hakim olamıyorum bianda dağılıyorum. Özellikle böyle kendimi hiç yormadığım halde ağrı sancı olduğunda :KK43: sürekli yatıyorum zaten niye sancı oluyor

ister istemez içten içe canın sıkılıyordur ben grip oldum diye bu kadar sıkıldı canım seni düşünemiyorum Allah sabır versin bence zamanında gelecek miniK 🙏 boşunasıkmış olacaksın canını. Güzelce kucağına aldığın anlatı hayal et ufaklıkla konuş ben onların bizden dahagüçlü olduğuna inandım sanki ve ilaç gibi bize de iyi geliyorlar ;)

Kızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.

Cok geçmiş olsun canım kuzuna 🙏💕

İyi pzarlar hepinize

Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın :KK43:
Canim korkma seni cok iyi anlıyorum inşallah yarın kontde dinlen ilaçlarını al bol su iç diyip evine gönderecek zamanında gelecek kuzularımız. Büyüdükçe alanları daraliyor benim minikte yer degistirirken canim acıyor bazen.. her canimin acısı sancı değil diye motive edip sakinlestiriyorum kendimi. Yatakta pozisyon degistiriyorum ya da evin icinde az yürüyorum azalıyor
Benimde doktorum yurt dışına gitti bu hafta ki kont.
de nst bakilacak gerek gorulurse orda ki baska doktor kont edecek ayin 30 unda gelecek kendi doktorumuz böyle işte canim benim durumda Allaha emanet minikler yüreğimizi ferah tutmaya çalışıcaz zor biliyorum ama sakin olmaya çalış kuzum😘 🙏💜💕

Selam kızlar,

İyi pzarlar hepinize

Canım evet evde durmak belki biraz sıkıcı ve zor ama aklına güzel seyler getir, olumlu düsünmeye calıs. Belki kitap okuyabilir, dizi izleyebilirsin. İstersen önerilerde bulunabilirim. :-) insallah zaman su gibi gecer sorunsuzca kucagımıza alırız bebisleri iyi düsünelim iyi olsn 🙏🏻

ister istemez içten içe canın sıkılıyordur ben grip oldum diye bu kadar sıkıldı canım seni düşünemiyorum Allah sabır versin bence zamanında gelecek miniK 🙏 boşunasıkmış olacaksın canını. Güzelce kucağına aldığın anlatı hayal et ufaklıkla konuş ben onların bizden dahagüçlü olduğuna inandım sanki ve ilaç gibi bize de iyi geliyorlar :KK66:

Ben de gribim + boğazım çok fena yanıyor burnum tıkalı nefes alamıyorumm.. :( bayadır hasta olmuyorum diye diye kendime nazar ettim. Adaçayı ile gargara yapıyorum biraz rahatlatıyor ama baş ağrısı ve halsizlik de mevcut. Napıyorduk kızlar :/ yarın bi kbb ye mi gitsem napsam.. pastil aldm bikaç kez ama o konuda da pek emin değilim alabiliyo muyduk acaba. 🤷🏻‍♀️

yeb4 yeb4 bu arada senin bebise de gecmis olsun ya ins kısa sürede toparlar, nasıl bir salgınmıs bu yıl böyle ya :-(

Son olarak P Prensescann hayırlı olsun kuzum bebis dünyaya gelmis, hic moral bozmak yok inanıyorm kısa sürede yanına gelecektir bebisn, cok sükürki büyük bir saglık sorunu yok annesi 🙏🏻 Herhangi bir ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya hazırım, Ankaradayım ben de.

Ay sanırım ben yakalandım ona, dün ishaldim, bugün ne var ne yok çıkardım, halsiz halsiz yatıyorum, yarın okul var inşallah geçici bir şeydir yarın düzelirim, hiç doktora gidecek halim de yok, serum takacaklar saatlerce hastanede

Kizlar hasta olanlara acil sifa versin rabbim bende bugun 3 4 kez bas donmesi yasadm cok gale almamisdm ama evde gene oldu koltuga oturamadim geldim gittim kalbimde carpinti yapdi neden oldu anlamadm tansiyonum da normal cikio ölçtüm esimle biraz tartismisdim dun aksam ya onun etkisiyle bole oldum anlamadm ya hala kotuyum uzanamiyorum da evde misafir var vok kotu denk geldi hepsi😓

Hanımlar Fırat Ali bugün öyle bir tekme attı ki çığlık attım resmen . Böyle can yakacak kadar atıyor muydu ya ? İlk defa yaptı bir de arka arkaya üç kez . Yarın 31+0 olacak nasipse. Bu zamanlarda böyle acıtan hamleler nomal mi
Evet canim.can yakan tekmeleri cok oluyor benim kizin da

Ben de sonunda yıkadım aldığım kıyafetleri anca yavaş yavaş ütülerim hazırlarım die düşündüm. Şimdiden bile ağırlaştım çünkü. Matik olarak boron kullandım içeriği çok temiz çünkü. Yumuşatıc temiz içerikli bulamadım evde kendi yaptığım yumoşu kullandım mis gibi lavanta koktu ama hafif bir koku tabi. ( bir bardak beyaz sirke , yarım çay bardağı karbonat ve sevdiğiniz bir yağ. Ben %100 lavanta yağ kulşandım) temzi içerik arayanlara önerilir. Bebeişlerimiz alerjik olmasın.. Tuhafiyeden de kese aldım şeffaf keseler oluyor ya ucuz onlardan. Hastane çantasına keselere ayırıp koymayı düşünüyorum içi gözüküyor hem. Sizlere de fikir olsun. Çok araştırdım paylaşmak istedim 🌺
Bir de ebebekte şubat indirimi olacak mı ya bebek arabası puset ve oto koltuğunu şubata bırakmıştık olur die ama bugün mağzadaki adam olmayabilir dedi. Çok üzüldüm.

Ben de sonunda yıkadım aldığım kıyafetleri anca yavaş yavaş ütülerim hazırlarım die düşündüm. Şimdiden bile ağırlaştım çünkü. Matik olarak boron kullandım içeriği çok temiz çünkü. Yumuşatıc temiz içerikli bulamadım evde kendi yaptığım yumoşu kullandım mis gibi lavanta koktu ama hafif bir koku tabi. ( bir bardak beyaz sirke , yarım çay bardağı karbonat ve sevdiğiniz bir yağ. Ben %100 lavanta yağ kulşandım) temzi içerik arayanlara önerilir. Bebeişlerimiz alerjik olmasın.. Tuhafiyeden de kese aldım şeffaf keseler oluyor ya ucuz onlardan. Hastane çantasına keselere ayırıp koymayı düşünüyorum içi gözüküyor hem. Sizlere de fikir olsun. Çok araştırdım paylaşmak istedim 🌺
Bir de ebebekte şubat indirimi olacak mı ya bebek arabası puset ve oto koltuğunu şubata bırakmıştık olur die ama bugün mağzadaki adam olmayabilir dedi. Çok üzüldüm.
Bende buyuk boy kilitli buzdolabi posetine koydum hepsini ayirdim tek tek cok duzenli oldu ve pratik dedigin gibi icinin gozukmesi guzel oluyo istedigini aramadan direk alicaksin cantadan

Back
X